Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .... 
ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ .... 
ΜΕΣΩ ΔΟΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΥ ΕΞΗΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ !!!!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ .... 
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10,000 ΧΡΟΝΙΑ....
 
 
 Viky Charalambous
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ:
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.
ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΛΕΧΘΕΝΤΩΝ ΜΟΥ!
ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΑ (ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ…) Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ… ΤΡΙΣΘΕΟΡΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ…
ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ, ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ, ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΛΟΠΕΣ, ΔΙΟΓΚΩΣΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ, ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΑΣ, ΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΑΣ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..
ΕΛΑΤΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ ΔΙΚΑΟΥΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΟΡΘΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥXΘΕΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ. ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η΄ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΣΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ- ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ, ΣΑΣ ΕΝΤΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ..
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΓΕΙΤΕ.
ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤE ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ..
8/10/2016 ΟΜΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ,
 
Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters