Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Βίκυ Χαραλάμπους: Η ΑΣΥΔΩΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

 
Τα τελευταία 5 χρόνια, ΕΣΥ και ΕΣΥ και ΕΣΥ και όλοι ΕΜΕΙΣ, χρηματοδοτήσαμε τις ιδιωτικές τράπεζες ΜΕ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ (και είναι μόνο μερικά... χωρίς να λαμβάνουμε υπ' όψιν την αθέατη πλευρά που ενεργεί παράλληλα, κλέβοντας καθημερινώς από τα κληρονομικά κεφάλαια, την περιουσία γενεών και γενεών).
Οι Ελληνικές Τράπεζες ευρισκόμενες προ των θυρών της πτωχεύσεως, άνευ λόγου και χωρίς προηγουμένως να ερευνηθούν τα αίτια της κατάρρευσης και μεσούσης της τεραστίων διαστάσεων οικονομικής κρίσης που έπληττε ήδη την Ελλάδα, χρηματοδοτήθηκαν από το Ελληνικό Δημόσιο (τίτλους που θα χρησιμοποιούσαν για να εισπράξουν χρήματα από την Ε.Κ.Τ, αλλά και με μετρητά) συνολικής αξίας 524.000.000,000 Ε μόνο κατά την περίοδο 2009 - 2014, συμπεριλαμβανομένων των εγγυήσεων που δόθηκαν υπέρ του ELA, EFSF, κτλ , χωρίς να παρέχουν καμία εμπράγματη εξασφάλιση για τη χρηματοδότηση αυτή φέροντας τεράστια βάρη και υποχρεώσεις προς το Δημόσιο και όλους ημάς.

Και αυτό συνέβαινε την ώρα που η συνολική χρηματιστηριακή τους αξία (όλων των τραπεζών) δεν υπερέβαινε τα 4 δις ευρώ και που όπως αποδείχθηκε τα χρήματα αυτά ουδέποτε επενδύθηκαν στην Ελλάδα, ούτε σε δάνεια ούτε και ποτέ επεστράφησαν προς το Δημόσιο, παρότι στις υπουργικές αποφάσεις που εκδόθηκαν για την ανά τράπεζα χρηματοδότηση όσο ο τρόπος χρήσης της εν λόγω χρηματοδότησης, όσο και οι υποχρεώσεις των τραπεζών περιγράφονταν επακριβώς.

Μερικά ποσά:-
1. BAILOUT, Ανακεφαλαιοποίηση 2008 - 2014 : 300 Δις (Συμπρ. Τ.Χ.Σ.)
2. Εγγυήσεις προς ELA: 178 Δις
3. Αναβαλλόμενος Φόρος (εισφορά) : 5 Δις
4. Ομόλογα Φάντασμα (2013): 41 Δις
Σύνολο 524 Δις
Μερικές από τις Παρανομίες σε περίληψη:

1. Ανακεφαλαιοποιήσεις χωρίς παράλληλες εμπράγματες ασφάλειες έναντι των χρηματοδοτήσεων, εγγυήσεων, επενδύσεων του Δημοσίου, που ποτέ δεν επιστρέφονται.
2. CDS – Ασφάλιστρα κινδύνου & Βook Βuilding & Funding Gap.
3. Παράνομη λειτουργία Τ.Χ.Σ. Ζημιές και Χρέος
4. Εκκαθαρισμένες Οφειλές (Ποσοτικά και Ποιοτικά) = χωρίς πιθανότητα Αίρεσης και Ακύρωσης για οιονδήποτε λόγο,
5. Kάτοχοι "Warrant" των τραπεζών για απόκτηση μετοχών από το Τ.Χ.Σ. ασχέτως τιμής αγοράς (Ζημιές στο Δημόσιο και μη ορθή προσέγγιση για ισότιμη συμπεριφορά προς τους νέους αγοραστές).
6. Placement και γρίζες συναλλαγές πώλησης μετοχών
7. Ομόλογα Φάντασμα, Έκδοση ιδιών ομολόγων για ίδια χρηαμτοδότηση με παράλληλη εγγύηση ομόλογα του Δημοσίου που ήδη χρηματοδοτήθηκαν με αυτά,
8. Μέθοδος υπολογισμών Τόκων 360/ 365 ημέρες από την 01.01.1990
9. Μετακύληση, Κεφαλαιοποίηση, Τοκογονία και Ανατοκισμός - Εισφορά από την 30.1.1969,
10. Ευρωπαϊκή Οδηγία "BRRD" (Banking Recovery Resolution Directive):-
α) «BAIL-OUT» : Κεφαλαιοποίηση από εξωτερικούς πόρους, β) «ΒAIL-IN» : εκ των έσω, δηλαδή εκ των μετόχων και ομολογιούχων και καταθετών και γ) δια της κατάσχεσης των καταθέσεων.

Ούτε τους τύπους δεν τήρησαν αφού εμείς τους αφήσαμε να το πράξουν:
Συνήθως η πρακτική είναι, αφού επικυρωθεί η ανάγκη και η αδυναμία, αφού λάβεις όλα τα άλλα μέτρα και δεν λειτουργήσουν (εδώ δεν λήφθηκε ΚΑΝΕΝΑ μέτρο) πρώτα μπαίνει σε λειτουργία το «ΒAIL-IN» και μετά το «ΒAIL-ΟUT».. Στην Ελλάδα, προχώρησαν ανάποδα για να είμαστε πάντα η πρωτοτυπία..
11. Εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις του Διοικητού της ΤτΕ και του Υπ. Οικονομικών και του Ειδικού Συμβουλίου Εποπτείας ( άρθρο 7 του Ν.3723/2008 )
12. Παράνομη Επιβολή Ελέγχου Κεφαλαίων (Capital Controls) και παράνομες παράλληλες "αθέατες" πράξεις πλουτισμού των μεγαλο-μετόχων των Τραπεζών
13. Οι Οφειλέτες θα έπρεπε να φαίνονται στον ετήσιο ισολογισμό δεν φαίνονται
14. Συμψηφισμός αμοιβαίων απαιτήσεων
15. Δήλωση Συνδεδεμένων Δανειοληπτών (νέα νομολογία!!!!!!!!!!!!!)
16. Αξιολογήσεις από τους 3 διεθνής οίκους καθώς και τους επιμελητές
17. Πώληση των "κόκκινων δανείων" στα "distressed funds"

Παρότι οι νόμοι που ψηφίστηκαν δια την «Παροχή εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου (μέσω του Ο.Δ.ΔΗ.Χ «Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους») προς τα πιστωτικά ιδρύματα (υποχρεωτικά) ήτο για α) δάνεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στεγαστικών δανείων και β) για κάλυψη ομολογιακών δανείων και χορηγήσεις σε επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της Χώρας», αυθαιρέτως και καταχρηστικώς οι Τραπεζικές ιδιωτικές εταιρείες, χρησιμοποίησαν τα κεφάλαια αυτά για δικές τους ξένες προς εμάς και την Ελλάδα επενδύσεις.
Με αυτή τους την πράξη, οι μεγάλοι ιδιοκτήτες των τραπεζών (όχι οι μικρομεσαίοι) κατέστηκαν πλουσιότεροι ενώ ο Λαός και η Ελλάδα Πτώχευσε!

Ενώ έχουν λάβει το διάστημα 2008 - 2014 πέραν των 500 Δις, εάν υπολογίσουμε σήμερα το δάνειο της χώρας είναι κατά τις δικές τους δηλώσεις (που είναι και αυτό ψεύτικο) 330 Δις, αυτό σημαίνει, ότι η Ελλάδα, το 100 % του εξωτερικού της δανεισμού που με αυτό πτώχευσε έχει παραχωρηθεί στις τράπεζες καθώς επίσης χρησιμοποίησε και από το ΑΕΠ της Χώρας ακόμα 224 Δις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πέραν του παράνομου PSI και του κουρέματος όπου παραδώθηκε όλη η χώρα ολοσχερώς, δια μέσου του παράνομου ΤΑΙΠΕΔ και των άλλων αλχημειών που δημιούργησαν, στους δανειστές, η χώρα κατασχέθηκε και μετατράπηκε σε εταιρεία (καταχωρημένη στο Washington DC) και οι πολίτες της χώρας τιτλοποιήθηκαν (ΑΦΜ από την γέννηση καταχωρημένα στο UCC 1) προς απόσβεση των οφειλών ες αεί!...........................
ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΆΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΚΑ "DEAL ROOMS" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΩΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ (ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΕΣ), Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Η ΒΟΥΛΗ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, Η ΤτΕ, Η ΤΡΟΙΚΑ (ΕΕ, ΕΚΤ & ΔΝΤ), SSM, ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ , O OHE, ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ROTHSCHILD,& ROCKEFELLER, ΑΔΕΛΦΟΙ RICARDO, OI LAZARD FRERES & CO LLC, OI GOLDMAN SACS, FIDELITY, VANGUARD, BLACKROCK, G. SOROS, ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, Ο Ά. ΡΟΝΤΟΣ, ΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ, Η MIG, ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, Η ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑ, Κ.Ο.Κ. (Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ),
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΡΙΣΘΕΟΡΑΤΕΣ ΑΠΑΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ
ΣΧΕΔΙΑΣΕ, ΣΥΝΕΤΑΞΕ, ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ,
ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΣΣΥΜΕΤΡΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ,
ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ:-

α. ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΊΑ ΜΕ ΠΡΌΘΕΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,
β. ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΑΡΕΙΑΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ Ή ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,
γ) ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΖΩΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΝ ΟΛΩ Η ΕΝ ΜΕΡΕΙ,
δ) ΜΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΈΤΡΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,
ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ:-
α) ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ
β) ΕΞΟΝΤΩΣΗ,
γ) ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
δ) ΕΚΤΟΠΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΑΙΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
ε) ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ,
ζ) ΒΙΑΣΜΟΣ, ΓΕΝΕΤΗΣΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΣΕ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΣΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΣΕ ΣΤΗΡΩΣΗ Ή ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΒΙΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ,
η) ΒΙΑΙΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ,
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΚΛΟΠΗ, ΑΣΥΔΩΣΙΑ, ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΤΛ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters