Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (ΚΟΡΙΝΘΟΣ 6/3/2900 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)


ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΪΑΜΙ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Αρτέμης Σώρρας: Συνέλληνές μου καλησπέρα, τιμή μου που είμαι μαζί σας. Δεν θα συνεχίσω, θα ξεκινήσω από εκεί που σταμάτησε ο Γιάννης. Κι ας σκεφτούμε το γεγονός, αυτού που είπε ο Γιάννης ο αδερφός μου ότι η Τρόικα που μας κάνει, αυτοί που μας επιβάλουν. Το γελοίο ξέρετε ποιο είναι; Ακούστε, ΕΣΕΙΣ, το κάνετε όλο αυτό, όχι εγώ. Δυστυχώς αυτό πρέπει να το καταλάβετε και να γίνει το μεγάλο κλικ στο μυαλό σας. Εσείς υπογράφετε τα πάντα. Ναι, κοιταχτείτε μεταξύ σας κύριοι. Εσείς όλοι υπογράφετε τα πάντα. Πέστε μου κάτι, στα δικαστήρια πέφτουν χιλιάδες φυλακές, χρόνια. Αν μετρήσουμε τα θύματα με τις χιλιάδες χρόνια φυλακές που τρώνε οι συνέλληνές μας, καλώς ή κακώς, για μένα πάντα κακώς. Δεν υπάρχει κανένας νόμος ο οποίος συνάδει με τον άνθρωπο άρα όλοι οι παράνομοι νόμοι βάζουν φυλακή τους συνέλληνές μου. Ποιος τους βάζει φυλακή ξέρετε; Σας ρωτάω ξέρετε; Απαντήστε μου.

Κοινό: Αυτοί οι πουλημένοι που διοικούνε.

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, φίλε μου, εσύ. Εσείς και ξέρετε γιατί; Γιατί και η απόφαση του δικαστηρίου λέει στο όνομα του Ελληνικού λαού. Ο δικαστής δεν υπάρχει, είτε λέγεται Καραπυπέρογλου, είτε Γυφτόπουλος, είτε Χαζαρόπουλος δεν έχει καμία σημασία. Στο όνομα του Ελληνικού λαού βγαίνουν όλες οι αποφάσεις. Ποιος βάζει φυλακή τους συνέλληνές του, ο δικαστής; Όχι, εσείς. Ποιος βγάζει τα Φ.Ε.Κ. ; νομίζετε οι πολιτικοί, όχι. Εσείς τους ψηφίσατε με παράνομους νόμους, όπως θέλετε πάρτε το. Αλλά όλα τα Φ.Ε.Κ. που δυναστεύουν σήμερα την ζωή μας στην χώρα μας είναι δικά σας στο όνομά σας στο όνομα του Ελληνικού λαού, σκεφτείτε το.
Άρα εγώ υπόγραψα να φύγει η κυριαρχία, όλοι μας ε; Υπάρχει σφραγίδα η οποία είναι στο όνομα του Ελληνικού λαού… Τι σημασία έχει αν είναι ο Τσίπρας και ο κάθε Χαζαροεβραίος; Καμία σημασία. Η υπογραφή ποια είναι; Ως φυσικό πρόσωπο. Αλλά όλο το δικαίωμα και η δύναμη είναι η θέληση του Ελληνικού λαού και η σφραγίδα στα Φ.Ε.Κ. είναι του Ελληνικού λαού. Σας πονάει ο ΕΝΦΙΑ; Ναι, εσείς κύριοι, δικός σας είναι. Όταν παρέδωσαν αυτά τα ζόμπι οι λογιστές, οι ακαθαρσίες την κυριαρχία σου βγήκε Φ.Ε.Κ. . Το είδατε το Φ.Ε.Κ.; είναι δημοσιευμένο.
Άρα το Φ.Ε.Κ. βγήκε στο όνομα του Ελληνικού λαού, δηλαδή ότι συνηγορεί ο Ελληνικός λαός, θέλει να παραδώσει την κυριαρχία του. Δεν μπορεί να υπογράψει κανένας να υπογράψει άλλος εκτός από εσάς. Εσείς υπογράφετε κάθε μέρα το θάνατό σας. Γιατί σε κάποιους καλαμαράδες τους δώσατε την δύναμη να διοικήσουν την τσέπη, την ψυχή σας, το μυαλό σας. Γράψανε όλα τα ψέματα σε άπειρες σελίδες σε όλα τα βιβλία από το πότε γεννήθηκε ο άνθρωπος μέχρι ότι είμαστε πίθηκοι, μέχρι και ότι η χούφτα κάνει τεκνοποίηση. Ότι μπορείς να φανταστείς γράφουν οι Ιμάμηδες. Όλα αυτά τε δεχτήκατε μωρέ, δεν μίλησε κανένας. Όλα καλά στο σπίτι, μια χαρά τα κάνατε και εσείς τα σφραγίσατε. Σας τα αποκαλύψαμε τις τελευταίες μέρες και συνεχίζονται συνέχεια οι αποκαλύψεις και πρέπει να είστε παρόν στις εξελίξεις της χώρας. Αλλά ακόμα και του θάνατού σας παρόν είστε.

ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΡΗ 2015 ΜΕ Φ.Ε.Κ. ΔΩΣΑΜΕ 1.6 ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ Δ.Ν.Τ.
Στις 25 Δεκέμβρη με Φ.Ε.Κ. που το Φ.Ε.Κ. είναι στο όνομα του Ελληνικού λαού, δεν μπορούνε αυτοί να πάρουν τίποτα αν δεν πάρουν υπογραφή από τον Ελληνικό λαό που εσύ τους έχει παραδώσει απλόχερα, και πήρανε 1,5 δις να το δώσουν στον υπάλληλό μου το Δ.Ν.Τ. . Έχω εξηγήσει ότι αυτά είναι παραπληγικά παιδιά των Χαζάρων και ότι είναι υπάλληλοί μου, και δεν γίνεται ο υπάλληλός μου να μου λέει τι να κάνω, τον τσακίζω, τον διώχνω και εσύ δεν μπορείς; Βγήκε Φ.Ε.Κ. λοιπόν και συμφώνησε ο Ελληνικός λαός μέσα στην πείνα του να φύγει 1.6 δις και να πάει στο Δ.Ν.Τ., εσείς το υπογράψατε. Μην με κοιτάτε καθόλου κύριοι εσείς το υπογράψατε. Είστε όλοι υπεύθυνοι και συνυπεύθυνοι σε όλη την χώρα και όλοι οι άνθρωποι σε όλες τις κυβερνήσεις. Στο όνομα του Ελληνικού λαού βγήκε το 1,6 δις και το δώσαν στο Δ.Ν.Τ. στις 25 Δεκέμβρη του 2015. Στις 10 Φεβρουαρίου ξανά σας δίνουμε στην δημοσιότητα, αν μπορούμε να πούμε στην δημοσιότητα γιατί τα μέσα που μας που έχουμε είναι το Φέισμπουκ και κάποια μικρά κανάλια διαδικτυακά, γιατί είμαστε σε ένα τεράστιο αντάρτικο, σας δώσαμε άλλο ένα Φ.Ε.Κ. που ξανά το υπογράφει ο υπουργός και φέρνει χρήματα από εκείνα που εσείς πληρώνετε στις εφορίες και που είναι μόνο δικά σας. Και είναι πιστοποιημένα δικά σας πάλι με σφραγίδες του Ελληνικού λαού, 3 δις στις 10 Φεβρουαρίου κατά τα άλλα συζητάμε αν θα κοπεί η σύνταξη ε; και που βρίσκουν χρήματα και δίνουν στους μετανάστες.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ
Το μεταναστευτικό που βλέπετε σήμερα και που σε κατακλύζει είναι το αποτέλεσμα που δεν τους βγήκε η παγκόσμια κυβέρνηση και η ολοκληρωτική καθυπόταξη της Ελλάδος αλλά θα το δούμε και αυτό. Άρα πρέπει να καταλάβετε ότι γίνεται σήμερα που σας δυναστεύει και σας σκοτώνει το έχετε εγκρίνει και το έχετε υπογράψει εσείς. Εσείς είστε υπεύθυνοι και εγώ μαζί, όλοι μαζί είμαστε υπεύθυνοι και μόνο εμείς μπορούμε να το λύσουμε. Το καταλαβαίνετε; είναι έτσι; Σηκωθείτε όποιος θέλει να μου πείτε ότι δεν είναι έτσι. Αφού το καταλαβαίνουμε όλοι δεν καταλαβαίνετε ότι πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί; Και τώρα πρέπει να μιλήσει ο λαός. Πως θα μιλήσει ο λαός; Με όπλα; Με πέτρες; Που στην χώρα μου; Δεν μπορούμε να διώξουμε όλους αυτούς τους λογιστάδες τους ανθέλληνες και να τους βάλουμε εκεί που πρέπει; Αλλά κάθε φορά θα έρθει μία ξενόφερτη ιδεολογία μια γελοιότητα καθαρά δογματισμένη να σου ξανά πει το παραμύθι να ξανά βάλεις τον ανθέλληνα; Δεν μπορούμε να βγάλουμε νόμους ε, νομοτελειακούς; Έχουμε πρόβλημα νομίζετε; Κύριοι γι’ αυτό είπα ότι στήνουμε την δικιά μας λεωφόρο. Η ώρα που πρέπει να μιλήσει ο άνθρωπος και ο Έλληνας είναι τώρα.

Ο 4ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Να θυμάστε ο 1ος Παγκόσμιος πόλεμος έγινε με όπλα, με ντουφέκια. Ο 2ος έγινε με τανκς. Ο 3ος έγινε με (Banks) Μπανκς. Και ο 4ος είναι αυτός που ξεκίνησα εγώ και εσείς και είναι του ανθρώπου. Να το θυμάστε, ο 3ος τελείωσε. Οι τράπεζες τελείωσαν τον πόλεμό τους, καθυποτάξαν τον πλανήτη και χρεώσανε τα πάντα. Έχουνε χρεώσει και τις ψυχές των παιδιών μας. Γι’ αυτό στην Αμερική το Softmen Security είναι δύο νούμερα, ένα του φυσικού σου περιβάλλον και ένα του ψυχικού σου και χρωστάς για πάντα, και χρεώνουνε εκείνο. Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη. Δεν έχει καμία σημασία αν εσύ έχεις 500 και είσαι Αμερικανός. Αν ό άλλος παίρνει 15 χιλιάρικα το μήνα και ο άλλος 4. Στην Γερμανία το ίδιο.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ
Τα δικαιώματα σου είναι μεγάλα είναι τεράστια, όπως σας έχω πει πρέπει να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Άρα σήμερα αυτή η πλατφόρμα που στήνεται πρέπει να είναι δικιά σας. Δεν μπορεί να είναι κόμματος, ούτε δόγματος αλλιώς δεν πετυχαίνει, δυστυχώς για κάποιους δογματισμένους και πλανεμένους που τους καταλαβαίνω. αλλά πρέπει να είναι μόνο με την θέλησή σας, δεν μπορώ να σας υποχρεώσω. Πρέπει μόνο να το καταλάβετε να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να πετύχουμε. Να αφήσουμε πίσω μας τις διαιρέσεις που είναι αυτές που μας χαλιναγωγούν, μας χειραγωγούν και να αντιληφθείτε όλοι ότι πρέπει να γίνει μία ένωση καθαρά του ανθρώπου. Να ζήσουμε τέλος πάντων. Γιατί από την ώρα που γεννηθήκαμε κοιτάμε πώς να διαχειριστούμε τον θάνατο στην άλλη ζωή. Ας ζήσουμε αυτή πρώτα εδώ στην δικιά μας πολιτεία!!! Άρα φτιάχνουμε πολιτεία.

ΠΟΛΕΙΣ ΠΡΟΫΠΗΡΧΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ
Οι Έλληνες πολίτες, πολιτισμός. Οι πόλεις προϋπάρχουν πριν όλων των δογμάτων και τέτοιες είχαμε. Αγαπητοί φίλοι ας καταλάβετε λοιπόν αυτό που είπα και είναι πολύ σημαντικό, όλα γίνονται με το όνομά σου και με την υπογραφή σου!!! Ποιος από εσάς έχει εγκρίνει ένα Φ.Ε.Κ. από εκεί μέσα; Ποιος από εσάς έχει εγκρίνει μία απόφαση δικαστική; Δεν δικάζει ο δικαστής, εσείς δικάζετε. Στο όνομά σας γίνονται όλα. Αντ’ αυτού σήμερα στο όνομά μας θα γίνουν όλα και με το όνομά μας θα τα αλλάξουμε όλα. Με την δύναμή μας και την δυναμική μας θα αλλάξουν όλα. Το αντιλαμβάνεστε όλοι; Είναι έτσι;

Κοινό: Ναι !!!!!

Αρτέμης Σώρρας: Όποιος διαφωνεί να έρθει να μου πει που διαφωνεί και τι γίνεται. Άρα συμφωνούμε όλοι;

Κοινό: Ναι

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ

Αρτέμης Σώρρας: Ε αφού συμφωνούμε λοιπόν φτιάχνουμε τις δικές μας πλατφόρμες. Γι’ αυτό εμείς έχουμε αξιακό που δεν έχει κανείς στον πλανήτη. Ορίσαμε τις αξίες, όχι μόνο τις είπαμε τι ορίσαμε. Ορίσαμε καταστατικές, δημοκρατικές διαδικασίες ως αρχή και ως θεώρημα αλλά και ως εφαρμογή. Η Ελληνική δημοκρατία δεν είχε ποτέ κόμματα. Έχει αυτούς που εκλέγει και εκλέγεσθε μέσα σε μία διαδικασία όπου πρέπει να εφαρμόσεις τις δημοκρατικές αποφάσεις, που το κοινό πιο πολύ τις έβγαλε. Αυτό θα εφαρμοστεί, γι’ αυτό είναι σκληρό αυτό που κάνετε και δύσκολο. Αν σας αρέσει κάτι εύκολο, υπάρχει μία πάστα υπάρχει μια προσευχή, μία ευχή, ένα ταξίδι, όχι αυτό. Αυτό είναι πόλεμος, και όποιος θέλει να πολεμήσει είναι η ώρα να το δείξει. Ο καλύτερος, ο αξιότερος δίπλα μας, εδώ.

Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ
Πονέσαν όλοι με έναν όρκο που έβγαλα. Σιγά βρε παιδιά, όλος ο πλανήτης ορκίζεται, από μικρά παιδιά μαθαίνουν στους όρκους. Όλοι έχουν ορκιστεί στις γυναίκες τους ότι μαλακία θέλεις, τώρα τους πείραξε ο όρκος της Ελλάδας; Έβγαλα έναν όρκο Ελληνικό πραγματικό αλλά με λόγια και νόηση που κάθε μέρα όσο θα το σκέφτεσαι θα σου προσδίδει και θα σου αποδίδει έννοιες και επεξήγηση αλλά ταυτοχρόνως θα σου δημιουργεί και τόσα ερωτηματικά που θα μπεις στην αναζήτηση του πραγματικού λόγου, δηλαδή του νου; Τώρα δηλαδή πονέσατε, σε αυτόν τον όρκο;

ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΥ
Τον λένε θρησκευτικό, δεν υπάρχει θρησκεία για τον Έλληνα. Κάποιοι δογματιστές μας λένε δωδεκαθεϊστές. Τους δηλώνω και δημόσια αλλά και εγγράφως που έχω απαντήσει σε κάποιους Εβραιομητροπολίτες, γιατί αυτό είναι το πρόβλημα, του Εβραίου έτσι; Πάντα. Δηλαδή στον πλανήτη αυτόν υπάρχει ένας Εβραίος πριν γράψουν την γελοία τους παλαιά διαθήκη επί Πτολεμαίου, για να βγαίνουν και οι αλήθειες, ούτε παλαιά ούτε νέα έχουνε, ότι το γένος που κυνηγάνε οι Εβραίοι είναι το Έθνος των Ελλήνων, το δηλώνουν. Ε, δηλώνω δημόσια και παντού είμαι το αντίπαλο δέος κάθε Εβραίου. Είμαι αυτός!!!!!!!!!
Άρα λοιπόν τι πάθαμε και οι εχθροί μας είναι ανάμεσά μας; Επειδή εμείς δεν μπορούμε να πειράξουμε κανέναν; Και δεν μπορούμε να περάσουμε τις γραμμές; Ε, δεν τις περνάμε!!! Ωστόσο να ξέρετε ότι κλέβουν μόνο αυτούς που έχουν. Εσείς έχετε.

ΤΟ ΡΑΪΧ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΜΗ
Μιλάνε για Ράιχ, σας είπε κανείς τι είναι το Ράιχ; Είναι η Ρώμη !!! η Ρώμη είναι των Ελλήνων. Δεν υπάρχει Ρώμη ούτε Ρωμαίοι. Ρωμαίοι ονομάστηκαν τα ζώα οι Χαζάροι που έγιναν Χριστιανοί, δηλαδή που υπάκουσαν στο δικό τους το δόγμα. Το 322 ξεκινάει η νέα Ρώμη, το πρώτο Ράιχ. Δεν είναι οι Γερμανοί παιδιά είναι της Ρώμης. Η Ρώμη που λένε είναι η πλατφόρμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου γι’ αυτό ορκίζονται όλοι στον Μέγα Αλέξανδρο, στον πλούτο, στην γνώση, και στην ιδιοκτησία του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Γιατί είναι ιδιοκτησία;

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ
Θα σας πω και αυτό μιας και ήρθε η λέξη, αφού όλοι σας είστε ιδιοκτήτες, όλοι σας κάτι έχετε έτσι δεν είναι παιδιά; Μηχανάκι, αυτοκίνητο, χωράφι, σπίτι. Και τι λέτε; Είμαι ιδιοκτήτης. Καλά δεν γίνεται να είμαστε όλοι ιδιοκτήτες, ιδιοκτήτης είμαι εγώ εσύ γιατί είσαι ιδιοκτήτης; Άρα είμαστε όλοι του ιδίου κτήματος. Αλήθεια; Και τότε γιατί τσακωνόμαστε βρε παιδιά αφού έχουμε το ίδιο κτήμα όλοι; Όλοι έχουν το ίδιο κτήμα. Το ίδιο κτήμα είναι η ΓΗ άρα που είναι ο ατομισμός; Όλοι σε αυτόν τον πλανήτη λέτε την λέξη ιδιοκτησία, είναι ιδιοκτησία, είμαι ιδιοκτήτης. Ποιανού ίδιου κτήματος είσαι που δεν είμαι εγώ; Το λέτε αλλά από την άλλη σκοτωνόμαστε για την ιδιοκτησία, ποιας της ΓΗΣ; Ναι βρε παιδιά μία είναι η ιδιοκτησία η ΓΗ !!!!!!
Άρα ανήκει στους ανθρώπους ή στους μη ανθρώπους. Κι αυτοί μας βάλανε στο τερτίπι του ατομισμού αλλά η λέξη παρέμεινε. Είμαι, λέει, ιδιοκτήτης, μπράβο. Ποιανού μέρους; Ότι μας προσδιορίζεις τα γεωγραφικά σου σύνορα είναι ότι εδώ μένεις αλλά όλοι γύρω σου δηλώνουν ιδιοκτήτες άρα είναι όλοι του ίδιου κτήματος, σκεφτείτε το, και ο σκοτωμός που; Η διαφορά που είναι; Δεν ξέρει κανείς ε; δεν ξέρει κανείς. Το δεύτερο Ράιχ, ας μείνουμε στο πρώτο όταν δολοφονήσανε τον Μέγα Αλέξανδρο ο οποίος δεν ήταν ούτε μέχρι τον Ινδικό ωκεανό, και έρχονται πικρές ώρες για τις αλήθειες όλες. Πικρές.

ΤΟ 1860 ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ «0» ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ
Είναι η ώρα που θα βγούνε όλες οι αλήθειες, αρκεί να τις αντιμετωπίσετε και να μην κλείσετε τα μάτια γιατί αυτά που ακούτε είναι μόνο αλήθεια και αυτό που συμβαίνει είναι μόνο αλήθεια. Και ο θάνατός σας είναι αλήθεια που συμβαίνει γύρω σας τον οποίο δεν θέλετε να τον δείτε ούτε αυτόν στα μάτια. Το πρώτο Ράιχ το πήραν λοιπόν από την πλατφόρμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους στρατηγούς όλες τις χώρες στον πλανήτη. Το δεύτερο Ράιχ είναι η Νέα Ρώμη. Ξέρετε πότε; 323. Tέλος 322 προς 323 πεθαίνει ο Αλέξανδρος. Ο κωδικός του ΓΕΗΛ είναι 322. Ακριβώς 322 μετά χριστό, τώρα το μ.χ. νομίζετε όλοι ότι υπήρχε πάντα ενώ βγήκε το 1860!!! Το πετάξανε το «0» κάπου εκεί και γράψανε όλα τα βιβλία και νομίζετε όλοι ότι το «0» υπήρχε. Ο άνθρωπος του 500 μετά χριστόν έγραφε 500 μ.χ. , φανταστείτε τώρα ο Πλάτωνας να γράφει προ Χριστού μετά χριστών είναι γελοία τα πράγματα έτσι; Το 1860 βάλανε αυτό το «0» οι Χαζάροι μετά τους Ιλλουμινάτι. Δεν πειράζει δεν το ξέρατε να το μάθετε γιατί δεν υπάρχει κανένα αρχαίο βιβλίο που να γράφει μετά χριστόν προ Χριστού, και όλο το προ συνέχεια, δεν υπάρχει όπως δεν υπάρχει και κανένα αρχαίο βιβλίο Αγγλικό. Μιλάτε Αγγλικά εδώ μέσα έτσι δεν είναι; Άλλος Ιταλικά, άλλος κάθε γλώσσα. Εμείς οι Έλληνες τις μαθαίνουμε για να συνεννοούμαστε με τους Βαρβάρους. Δεν υπάρχει και λόγος να τις μάθουμε.
Αλλά ας μου δείξετε ένα βιβλίο αρχαίo Αγγλικών. Από πότε ομιλείται η Αγγλική από την Βαβέλ των γυφτοεβραίων; Φτάνουν τα παραμύθια δεν υπάρχουν αρχαία Αγγλικά, 400 χρόνια γλώσσα είναι κύριοι μου. Επί Βυζαντίου δεν υπήρχαν αγγλικά κύριοι, 1456 δεν υπήρχαν αγγλικά, ούτε Ιταλικά. Κι ας σηκωθεί εδώ κάποιος και ας κάνει ερώτημα, δημόσια το λέω, ας έρθει ένας καθηγητής να με προσβάλει. Πότε την Ιταλία την είπαν Ιταλία; Από κατακλυσμού κόσμου; Πότε την είπαν Ιταλία; Η Γαλλία από πότε μιλάει Γαλλικά; Έχει κανένα αρχαίο βιβλίο γαλλικών; Έχει 4000 μουσεία, ξέρετε τι έχει μέσα; Τα δικά μου, και μόνο Ελληνικά. Που είναι Γάλλοι τα γαλλικά σας; Voιla, Πούντα; Δείχτε μας ένα αρχαίο γαλλικό Γάλλοι. Εδώ ντρέπεστε να μας πείτε ότι ο Ναπολέοντας ήταν Έλληνας και τον λέτε Βοναπάρτη. Θέλουν ένα μεγάλο ξύλο οι Γάλλοι, ξέρω τι λέω, είναι μεγάλα κουνέλια. Ερχόμαστε τώρα, θα τα βρούμε. Τι έχετε αρχαία γερμανικά; Από πότε βρε Χαζάροι έχετε Γερμανικά; Από πότε τα μιλάτε τα Γερμανικά; Έχετε 3600 μουσεία πάλι δικά μου έχετε μέσα ότι κλέψατε ρε ζώα από εδώ. Τι σκατά να βάλετε μέσα στα μουσεία σας; Δώστε μου ένα Γερμανικό βιβλίο αρχαίο. Πως γράφανε οι αρχαίοι σας; Ούτε αυτό έχετε.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΑΪΧ ΗΤΑΝ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Τίποτα δεν έχουνε ρε σεις, πλάκα κάνουν και μας λένε εμάς ότι είναι πολιτισμένοι, Βάρβαροι, προϊόν κτηνοβασίας είναι, αυτό είναι. Φτάνουν οι γελοιότητες λοιπόν και να σταματήσουνε, που κάποιοι εδώ πέρα σε όλες τις τηλεοράσεις μας δείχνανε «η πολιτισμένη Ευρώπη» «οι Ιθαγενείς οι πολιτισμένοι» «οι Ευρωπαίοι». Δεν είναι πολιτισμένοι, αυτοί είναι Βάρβαροι δεν έχουν τίποτα, διαλύσαν τα πάντα. Το δεύτερο Ράιχ λοιπόν ήταν η Κωνσταντινούπολη, και αν διαβάσετε, το δεύτερο όλο στήθηκε πάλι στον Μέγα Αλέξανδρο, στο σύμβολο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στα λεφτά και στα καταπιστεύματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το τρίτο Ράιχ μόλις έπεσε, καλά η Κωνσταντινούπολη βέβαια έπεσε το 1216 δεν έπεσε το 1453 για αν ξέρουμε καλά. Η πρώτη άλωση ήταν εκεί και ήθελαν 200 χρόνια να φτιάξουνε την Οθωμανική αυτοκρατορία. Σήμερα λοιπόν τον τρίτο Ράιχ είναι η Νέα Υόρκη.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ξέρετε είναι σημαντικό και θυμώνω, περάσαν από την Ελλάδα μου οιπόν λέει κατακτητές, όλοι οι αστρογότθοι πέρασαν από δω τα ζώα. Αφήσαν και κάποια σπέρματα και μας ταλαιπωρούν ακόμα και σήμερα, αλλά πάλι θα τα δούμε. Η Γερμανία την Ελλάδα στην ξεκλήρισε 650.000 εκτελέσεις. Πέστε μου κύριοι με ποιον άλλον εκτός της Ελλάδα πολέμησε η Γερμανία. Δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή χώρα που πολέμησε η Γερμανία. Ισπανία; Δεν πολέμησε μαζί τους. Πορτογαλία; Δεν πολέμησε. Οι Γάλλοι; Είναι μεγάλα κουνέλια οι Γάλλοι, κουνέλια, σε 5 μέρες λέει την πήραν, είχανε συμφωνία με τους Γάλλους γι’ αυτό και σήμερα βλέπετε τον Γαλλογερμανικό άξονα. Ποιο Γαλλογερμανικό; Τους περιμέναν οι Γάλλοι. ΟΙ Γάλλοι ήταν ήδη στους Ροθτσάιλντ ιδιωτική εταιρεία. Από το 1934 μαζί με την Αμερική τους είχανε πάει γιατί είχανε καταθέσει μνημόνια από το 1934, όπως και η Αμερική στο μνημόνια από το 1934 είναι στους δανειστές, και οι Γάλλοι είχανε ετοιμάσει εργοστάσια, είχανε βγάλει χιλιάδες ζευγάρια κάλτσες, βρακιά, φανέλες, ρούχα, όπλα. Μπήκανε με συμφωνία μέσα γιατί ο Γερμανός δεν υπάρχει, είναι ο Ασκαναζίμ άνθρωπος και η SS δεν είναι SS. Γιατί και τα SS άμα το θέλετε καθαρά Αμερική είναι στο άλλο work από κει, πάλι στην Νέα Ρώμη.

ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ S.S.
Οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής πως λέγονται ξέρετε;

Κοινό: C.I.A.

Αρτέμης Σώρρας: Όχι κύριε κάνετε λάθος,

Κοινό: Send Services

Αρτέμης Σώρρας: Μπράβο, S.S. . Η C.I.A. έγινε γιατί είναι ιδιωτική εταιρεία για τα παγκόσμια ταμεία. Άστα τα λαμόγια βρε τώρα που κάνουν Χόλιγουντ, θα το βρούμε το Χόλιγουντ όλο τώρα. S.S. είναι, S.S. στην Γερμανία, S.S. στην Αμερική, τυχαίο; Για σκεφτείτε το. Ποιους άλλους πολέμησε; Τον Μουσολίνι που ήταν μαζί του στην Ιταλία; Οι Ελβετοί; Ποιόν πολέμησαν; Τους Τσέχους; Τους Γάλλους; Οι Γάλλοι δώσαν τα εργοστάσια και πληρώναν και 400 εκατομμύρια τον μήνα, ναι να μην τους πειράξει, και παραδώσαν και τις αποικίες στην Αφρική τις Γαλλικές από το Μαρόκο μέχρι το Λίβανο, όλες, την Αφρική όλη. Οπότε η Γερμανία αμέσως φτάνει πέρα έως την Αφρική. Με ποιους; Με τους Ούγγρους; Δεν τους πολέμησαν. Τους Τσέχους; Παλαμάκια βαράγανε.

Κοινό: Τους Ρώσους

Αρτέμης Σώρρας: Άσε τους Ρώσους, οι Ρώσοι είχανε φτιάξει το άλλο μαγαζί που θα ξεπλύνει την μπουγάδα για να έρθει η Τρίτη Ρώμη το τρίτο Ράιχ να μας ελευθερώσει υποτίθεται και τότε σκλαβωθήκαμε τελείως. Και σήμερα πληρώνουμε όλοι φόρους υποτέλειας στην ιδιωτική Αμερική. Αυτοί είναι οι ελευθερωτές. Αυτό είναι λοιπόν τον τρίτο Ράιχ, η Τρίτη Ρώμη. Γιατί τα παγκόσμια ταμεία υπογράφουνε το club of Rome; και να δούμε ποιανού ήτανε η Ρώμη. Δικιά σου ήτανε η Ρώμη. Δεν είχε Ρωμαίους, είχε Έλληνες. Μετά Ρωμαίοι ονομάστηκαν σας είπα ποιοι, αυτοί που εκχριστιανίστηκαν για να περάσουν στο αίμα το γαλάζιο.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΚΑΝΑΖΙΜ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Δεν σας κάνει εντύπωση που όλοι οι Βασιλιάδες είναι Βαυαροί; Γιατί επί Βυζάντιο ψηφίστηκε η Αγία Γερμανική εκκλησία, άντε γεια, και από τότε όλοι οι βασιλιάδες είναι Γερμανολατσόδες, ξεφτύλες, Ασκαναζίμ. Τι με κοιτάτε; Πέστε μου μία βασίλισσα εδώ στην Ελλάδα που δεν ήτανε Γερμανίδα, ξέρετε καμία; Γίνανε Έλληνες αυτοί γαλαζοαίματοι τα Ασκαναζίμ τα παιδιά. Κοίτα να μάθεις τα δικαιώματά σου καλά, κοίτα να μάθεις ότι, ότι υπογράφεις το κάνεις εσύ. Ακόμα και αυτήν την Ρώμη που έφυγε την υπογράψαν και την προδώσανε όλη αυτή η πλατφόρμα οι στρατηγοί οι τότε. Σήμερα θα υπάρξουν στρατηγοί φαντάζεστε να ξανά προδώσεις; Μέχρι που θα πάει η δουλειά; Είναι η μάχη του ανθρώπου, είναι ο 4ος τώρα. Όλος ο πλανήτης έχει κρίση πολιτικής. Ποια πολιτική, υπάρχει τίποτα; δεν διαλύθηκαν όλα; Δεν στέκεται παιδιά τίποτα με ψεύδος. Ότι δεν είναι στην κόψη της νομοτέλειας πεθαίνει, είναι θέμα χρόνου. Ωρίμασε ο χρόνος για όλα. Οι Έλληνες λοιπόν σήμερα δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ Είναι πολύ πιο βαθιά αυτό που κάνουμε από αυτό που καταλαβαίνουνε. Τελικά ήταν θέμα χρημάτων; Ορίστε κύριοι δεν είναι θέμα χρημάτων.
Σήμερα Λοιπόν έχετε τις δηλώσεις, την εντολή εξουσιοδότησης. Να πάτε να υπογράψετε ότι τι; Την ώρα που υπογράφεις μία εντολή εξουσιοδότησης η πιο νόμιμη διαδικασία που βγήκε ποτέ με όλα τα στοιχεία που έχει μέσα και τις αποδείξεις, υπογράφεις ότι είσαι ο κυρίαρχος Έλληνας, Ιθαγενής που μένεις εδώ, ότι είσαι ο ιδιοκτήτης αυτών των ταμείων και τα αναγνωρίζεις και εξουσιοδοτείς τον υπάλληλο να πάρει όσα χρήματα του χρωστάς ή χρωστάς εσύ και κατά κεφαλίν, κατά κεφαλίν είναι το κεφάλι σου, άρα ξεχρεώνεις και την χώρα σου. Έπρεπε τώρα να είχαμε 1000 γραφεία και να μπαίνει μέσα ο κόσμος να πάρει την περιουσία του. Ούτε αυτήν θέλεις; Τι θέλεις μωρέ; Τι σε χτύπησε; Πες μου τι θέλεις, χρήματα; Πάρε, εξουσία; Έλα πάρτην δικιά σου είναι γιατί την δίνεις; Γιατί δεν την κρατάς; Γιατί την μοίρασες; Σε σκίσαν τόσες φορές δεν έβαλες μυαλό;

Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
Σήμερα λοιπόν μαζεύονται όλα τα γραφεία τα Ελληνικά και πρέπει όλοι να βγείτε έξω να ενημερώσετε τον κόσμο γρήγορα να πάρει τον πλούτο του και να τον διαχειριστεί με αξίες και αρχές γιατί εκεί θα γίνει χαμός μετά. Γιατί αν πετάξω τώρα εδώ μέσα ένα εκατομμύριο και κλείσω τα φώτα πρέπει να έχω φωνάξει και 20 ασθενοφόρα, έτσι δεν είναι; Ε, αυτό θα γίνει τώρα. Άρα λοιπόν αυτός ο πλούτος θα πρέπει να διαχειριστεί με αξίες με αρχές με νόμους που πραγματικά θα άπτονται του αξιακού μας και δη στην νομοτέλεια. Η πρώτη φορά στην ιστορία που μπορείτε να έχετε δικούς σας οργανισμούς που θα διοικήσετε τον τόπο σας που τα καταστατικά θα είναι καθαρά συλλογικά και κοινωνικά και από εκεί θα έρχεται και θα βγαίνει ο εκπρόσωπος, όχι να έρχεται ο Σώρρας να σας πει ποιους να ψηφίσετε στην Κόρινθο, δεν υπάρχουν αυτά, αυτά είναι τα κοινόβια. Εδώ γίνεται αλλιώς το παιχνίδι, εσείς θα προτείνετε εκπρόσωπο. Και πάντα εκπρόσωπο ποτέ αντιπρόσωπο. Εγώ υπογράφω για μένα αντί του προσώπου μου κανένας. Εκπροσωπεί τον κύριο Σώρρα, ΝΑΙ, ή την Ελλάδα, ΝΑΙ, αντιπρόσωπος ποτέ. Αυτή η δύναμη θα φύγει από τα χέρια τους θα παραμείνει στον λαό και θα φύγει αυτή η εξουσία που σήμερα είναι εκτός της ουσίας.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ
Ας μου αναλύσει κάποιος την λέξη περιουσία, αφού όλοι λέει λένε έχω περιουσία, μπράβο, δηλαδή δεν έχεις την ουσία έχεις περί της ουσίας. Δηλαδή δεν σας κάνει εντύπωση που οι Εβραίοι σας λένε ότι είμαστε περιούσιοι; Γιατί δεν είναι η ουσία. Είναι περίγραμμα της ουσίας, γύρω από την ουσία. Άρα εγώ είμαι η ουσία έχω την βάση, δεν έχω περιουσία. Βρέστε μου αυτήν την λέξη περιουσία σε ένα αρχαίο κείμενο, δεν υπάρχει, γιατί είναι περί της ουσίας. Γι’ αυτό αυτοί είναι περιούσιοι, το λένε και μόνοι τους και εσείς είσαι Εθνικός, δηλαδή είσαι Έθνος. Ουσιαστικά σου λένε ότι εμείς δεν είμαστε Έθνη είμαστε πείραμα, εσείς είστε το Έθνος, στο λένε και οι ίδιοι, τι δεν καταλαβαίνεις τώρα; Στο λένε τόσα χρόνια, στο γράφουν, αλλά είναι περιούσιοι, περί της ουσίας. Για να έχουμε περιουσία έχουμε κάτι που είναι ουσία και περιτριγυρίζουμε να το φάμε. Άρα ποιος είναι ουσία; Εσύ. Άρα ο κίνδυνος είσαι πάντα εσύ. Άρα αυτοί μόνο εσένα θέλουν να πιάσουν. Ενώ εσύ είναι ουσία, το λένε στις λέξεις. Ας καταλάβουμε λοιπόν το μεγαλείο που έχουμε μπροστά μας.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΗΓΕΤΕΣ
Και κάνω ένα κάλεσμα πρόσκληση και πρόκληση. Είστε ηγέτες μωρέ; Όλοι δηλώνετε ηγέτες όλοι ξέρετε τι να κάνετε, δείχτε το μας, ελάτε. Ανοίξτε τα δικά σας γραφεία, ανοίξτε τους οργανισμούς βάλτε μέσα τους συνέλληνές σας εξηγήστε τους γιατί αυτό το παιχνίδι είναι όλοι μαζί και της απελευθέρωσης και της ίδιας μας της ζωής. Περιμένω λοιπόν από την Κόρινθο να ξεκινήσουν όλοι, κανείς δεν περισσεύει κι αν δεν μπορέσουν, να μπορέσουν, να κάνουν τα μέγιστα γιατί αυτή η μάχη είναι πολύ μεγάλη και όλος ο πλανήτης σε κοιτάει θα σε διαλύσει, εδώ πολεμάνε όλοι. Όλες οι δυνάμεις είναι εδώ σήμερα και κοιτάνε πώς να κλείσουν την Ελλάδα.

ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ
Και νομίζετε ότι υπάρχει κάτι νόμιμο; Σας ορκίζομαι δεν υπάρχει τίποτα νόμιμο μουτζούρες έχουνε βάλει παντού από τα υπουργεία σου μέχρι τα Φ.Ε.Κ. . Φ.Ε.Κ. είναι, για μένα χαρτιά είναι μουτζούρες, α σήμερα ισχύει αυτό; Αύριο θα ισχύει αυτό που θα βάλουμε εμείς. Ακυρώνει τα πάντα και πάει αναδρομικά όσο γουστάρουμε εμείς πίσω, είναι έτσι; Αυτό δεν γράφουν αυτοί; Ε τράβα να βγάλουμε ένα ωραίο Φ.Ε.Κ. να τελειώνουμε. Έλα να βγάλουμε ένα Φ.Ε.Κ. βάση των πρωτοκόλλων μας με τα ζώα, τι περιμένετε και με κοιτάτε και συζητάτε πολιτικά, θρησκευτικά ; ρε χανόμαστε, πάμε να μαζευτούμε. Αφού την πολιτεία δεν την πειράζει τι πιστεύεις, με ποια γυναίκα κοιμάσαι το βράδυ, τι φαγητό τρως αυτό είναι το ατομικό μας κομμάτι, μα στο συλλογικό μας κομμάτι ελάτε και μαζευτείτε. Αυτό φωνάζω και κάνω σε όλη την Ελλάδα με κίνδυνο να μην είμαι εδώ αύριο αλλά δεν πειράζει θα πάω για διακοπές, ωστόσο όμως όσο είμαι πρέπει να καταλαβαίνετε γρήγορα και να μεταλαμπαδεύετε όλα αυτά που λέω, γρήγορα σε όλους.
Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο αδέρφια. Συντονιστείτε να ανοίξετε τα γραφεία σας. Χτες δεν το είχατε σκεφτεί, σήμερα θα μάθετε να διοικείτε οργανισμούς, θα μάθετε πώς να διοικείτε στην δημοκρατία, πώς γίνεται να πάρεις όλον αυτόν τον πλούτο, τι δικαιώματα έχεις, κι αν χρειαστεί θα τον κοιτάξεις στα μάτια και θα πάρεις πάλι τα δικά σου πίσω, αυτό να κάνεις γιατί είναι δικά σου, δεν θέλεις τίποτα ξένο παρά μόνο τα δικά σου. Τα θέλουμε να τα πάρουμε όλα με την μία; Ότι είναι δικά μου δικαίωμα και χρήμα θέλω να τα πάρω, την ισχύ μου όλη την θέλω πίσω. Αυτό θα γίνει όταν μαζευτεί όλη η Ελλάδα και αυτό γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Ελάτε να πάρετε την Ελλάδα, και τι φοβάστε; Τι άλλο χειρότερο θα πάθεις από αυτό που έχεις πάθει; Έλα να μάθεις και αν δεν πετύχουμε ε δεν θα πετύχουμε μόνοι μας, άστα αυτά τα ζώα να κελαηδάνε. Έλα να δεις, θα πετύχεις; Σου έχω δώσει τα πάντα.

ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Δεν σας κουράζω άλλο, περιμένω τόσα πολλά από εσάς και δεν ξέρετε πόσα έχω να κάνω. Η επόμενη μάχη που θα δώσω είναι στο εξωτερικό. Συστρατεύω την Ευρώπη και την Αμερική. Θέλω όλοι στην Ελλάδα να ξεσηκωθείτε και να φτιάξετε τους οργανισμούς σας νόμιμα, μόνο τα δικαιώματα που απορρέουν από εμάς τους Έλληνες. Να συμπλεύσετε, να συγχωρήσετε. Όταν λέω να συγχωρήσετε όποιος σας κάνει κακό δεν μπορείτε εσείς να τον συγχωρήσετε. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να συγχωρήσει κανέναν. Αλλά και οι θεοί δημιουργοί αν κάνεις κάτι κακό, δεν μπορούν ούτε αυτοί να σε συγχωρήσουν. Αυτές τις αηδίες τις γελοίες των δογμάτων. Γιατί αυτό που έκανες είναι ένα αποτέλεσμα και έφερε ένα άλλο αποτέλεσμα. Τα συγχωροχάρτια και οι ευχές είναι για να πάτε στο διάολο. Οι Θεοί οι πραγματικοί δημιουργοί σου δεν μπορούν να σε συγχωρήσουν γιατί στο σύμπαν έχεις κάνει ένα αποτέλεσμα και αυτό το αποτέλεσμα μπορείς να το αλλάξεις μόνο εσύ που το έκανες. Είναι μύηση για σένα να βρεις τρόπο να επιστρέψεις σε καλό το κακό που έκανες στον συνάνθρωπο σου αν δεν το κάνεις είναι χρέωμα. Τι θα το κάνεις; Θα το βρει το σύμπαν, πάντως θεοί δεν συγχωρούνε πόσο μάλλον οι άνθρωποι. Άρα η συγχώρεση η πραγματική έννοια της λέξης είναι συνχωράμε, χωράμε όλοι μαζί. Τέτοια συνχώρεση λέω, χωράμε όλοι μαζί. Ας χωρέσουμε όλοι μαζί, όχι σε πείραμα αλλά σε πραγματικά μαθηματικά. Ελάτε να δείτε ότι αυτή η εξίσωση δεν κάνει λάθος και οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Οι ψεύτες δεν ξέρουν αριθμητική. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Απομαγνητοφώνηση: Δρόσου Βασιλική
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
 
 

http://alfeiospotamos.gr/?p=21588

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters