Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η… ΑΡΚΟΥΔΑ ΑΓΡΙΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!

FOTO2Γράφει ο Μ. Ν. Χειλαδάκης -
H Ρωσία αγρίεψε και έγινε πιο «αντιισλαμική» ιδιαίτερα μετά από το συμβάν στην Μόσχα της μπέιμπι σίτερ που αποκεφάλισε το ανάπηρο παιδί που είχε ανατεθεί στην φροντίδα της.
Το Κρεμλίνο έχει προσπαθήσει να αποστασιοποιηθεί από το θέμα με την Bobulova που αποκεφάλισε το ανάπηρο κοριτσάκι για τον Αλλάχ . Σύμφωνα με το Reuters. θα πρέπει να θεωρηθεί μια γυναικά με διαταραγμένο ιστορικό και δεν θα πρέπει να γενικεύσουμε το περιστατικό. Αυτό όμως δεν είναι εύκολο. Αυτή η συγκλονιστική ιστορία κρατά την ρωσική επικαιρότητα με καθημερινά πρωτοσέλιδα ενώ πολλοί στη χώρα συνεχίζουν να καλούν για μια απαγόρευση της μουσουλμανική μετανάστευσης. Δεν θέλουμε εδώ ένα «Moscowbad» είναι τα συνθήματα κατά των μεταναστών με έντονα αντισλαμικά αισθήματα των Ρώσων. Μάλιστα το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ή KPRF, έχει δημιουργήσει μια εικόνα μιας γυναίκας που φοράει μπούρκα κρατώντας ένα κομμένο κεφάλι τοποθετημένο σε ένα σύμβολο απαγόρευσης.

Στο δικαστήριο, η νταντά δολοφόνος παραδέχτηκε ότι διέπραξε την φρικτή δολοφονία και ότι αποκεφάλισε το κοριτσάκι με ένα μαχαίρι από την κουζίνας. Άφησε το σώμα στο διαμέρισμα και πήρε το κεφάλι , φόρεσε μια μαντίλα, και περιπλανήθηκε στους δρόμους της Μόσχας κουνώντας το κεφάλι του παιδιού στα χέρια, αναφέρει η Daily Mail. Ακόμα δεν είναι σαφής που στην πραγματικότητα σκότωσε το παιδί. Η ρώσικη αστυνομία ψάχνει το μυστήριο φίλο της ,τον Mamur Dzhabrailov, ο οποίος φαίνεται να την ριζοσπαστικοποίησε στο Ισλάμ.

FOTO3
 
«Σήμερα, ένα τζαμί, ΑΥΡΙΟ Τζιχάντ», ήταν το σύνθημα των χιλιάδων Ρώσων Πατριωτών βαδίζοντας σε αντί-μουσουλμανική… «παρέλαση υπερηφάνειας»!
Η Μόσχα είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ καθώς οι κάτοικοι της προσπαθούν να συνέλθουν από αυτό το τρομερό έγκλημα. Πολλοί πολιτικοί έχουν αρχίσει μια έντονη αντι-μουσουλμανική προπαγάνδα κατά της μετανάστευσης μουσουλμάνων στην Ρωσία. Τονίζουν μια πιθανή σύνδεση της τρομοκρατίας με μια διεθνή ομάδα εξτρεμιστών και υποστηρίζουν ότι η Ρωσία πρέπει να ενισχύσει τα σύνορά της.
 
FOTO4
 
Ν. Μ. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
www.nikosxeiladakis.gr
http://greeknation.blogspot.gr/2016/03/blog-post_98.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters