Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Ας κράξουμε όλοι μαζί , ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ της γης μας κολασμένοι

 
Εμπρός, λοιπόν, να πάψουμε να είμαστε της γης οι κολασμένοι...!

Γράφει ο Πολίτης Βάιος Φασούλας


Αν οι ταγοί της Δύσης δεν ήθελαν την ύπαρξη της τρομοκρατίας δε θα την είχαν. Κι αν οι ταγοί της Δύσης ήθελαν ειρήνη θα την είχαν. Αν κάποιοι «τρομοκράτες» ή «εγκληματίες», τύπου Οτσαλάν, Μιλόσεβιτς, Αραφάτ, Μπιν Λάντεν, Σαντάμ και άλλων θα τους είχαν συλλάβει και δικάσει σε ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ και -αν προέκυπτε- φυλακίσει και τις τρομοκρατικές οργανώσεις θα τις είχαν διαλύσει, θα μιλούσαμε σήμερα για Πόλεμο;

Αν οι τρομοκράτες δεν χρησιμοποιούνταν κάθε φορά με διαφορετικούς τρόπους και σκοπούς, πότε να τους πουλούν όπλα και πότε να τους επιστρατεύουν στον παν-αμερικάνικο ληστρικό και εγκληματικό έργο τους, θα είχαμε γκρεμισμένους πύργους στην καρδιά της Αμερικής, ισοπέδωση λαών και κρατών και την μετατροπή της Δύσης σε φασιστική, ρατσιστική, επεκτατική και γιατί όχι σε φονταμενταλιστική;


Έτσι λοιπόν έχουμε δυο κατηγορίες: τους «τρομοκράτες», που προαναφέραμε, και τους «αντιτρομοκράτες» που είναι καταγραμμένοι στην ατζέντα των καταστροφέων της «Pax Americana» μεταξύ και η ηγεσία της Ε.Ε και βεβαίως με μπροστάρισα την κομματική Ελλάδα, γνωστή ως «ισχυρή». 

Λοιπόν, στο θέμα του Πολέμου, ποιο πνεύμα και ποια δύναμη οδηγούν τους Αμερικανούς στρατιώτες στο βωμό των παθών; Η πατρίδα τους που κινδυνεύει από ποιους; από τους τρομοκράτες της διεθνούς τρομοκρατίας ή από τους πραγματικούς «αντιτρομοκράτες», όπως τα τελευταία χρόνια τους γνωρίσαμε;

Σίγουρα η ανθρωπότητα έχει μπλεχτεί στα τρομοκρατικά δίκτυα. Άραγε, ποιοι να είναι οι «καλοί» «τρομοκράτες» και ποιοι οι «κακοί;» Μήπως οι «άνθρωποι» ή κομπανία αν θέλετε του… δημοκρατικού «πλανητάρχη», που έχει την αξίωση να μοιράσει τον κόσμο στα δυο και έχει μετατρέψει τη Χώρα του σε καζάνι και βράζει με τους Πολίτες της; Αυτοί οι «άνθρωποί» του δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα, οι δύστυχοι, ότι η ανθρωπότητα σέρνεται στον όλεθρο; Θα ’ναι υπερβολή αν πούμε  ότι ο υπερδυστυχισμένος «πλανητάρχης» του 21ου αιώνα, που έχει ξεφυτρώσει από το φυτώριο του σιωνισμού, έχει ξεπεράσει στο «πολεμικό» μένος και τους πιο μισητούς «εχθρούς» του; Κι εδώ είναι η απορία μας, δηλαδή της ανεκτικότητας μια μερίδας (μικρή-μεγάλη δε γνωρίζουμε) των Αμερικανών Πολιτών, που τους αξίζει μια καλλίτερη τύχη και όχι μόνο. Υπάνθρωποι ή ανθρώπινα υποκατάστατα και δούλοι υπάρχουν και στην Ε.Ε.  Όμως η ειρήνη δεν υπερασπίζεται με τον Πόλεμο και με τη βία και, όπως μας πληροφορεί η ιστορία, οι «ισχυροί» τρώνε τα πιο μεγάλα χαστούκια. Δε το επιθυμούμαι, αλλά έτσι συμβαίνει.

Καθυστερημένη Ιστορία! Πάντα αργείς και αργά δικαιώνεις. Αλλά, Ιστορία γράφεσαι δε γράφεις. Παραχαράκτες σε ζωγραφίζουν στις μέρες μας μουγκή και κωφή. Πού είναι οι σημερινοί ιστορικοί σου; Τι γράφουν και τι προβάλουν ή τι προτάσσουν στα αβάκιά τους; Τι γράφουν για τον Πόλεμο και την Ε. Έ.; για τους «πρεσβευτές» της ειρήνης, τύπου Σολάνα ύπατος «καπετάνιος» της εξωτερικής πολιτικής της Ε.Ε.;

Φτου! στους κόρφους σας, καημένοι, Ευρωπαίοι, που τόσα χαστούκια φάγατε δε βάλατε μυαλό. Όμως, εσείς πολιτικοί, καταφέρατε να κονσερβοποιήσετε τους λαούς σας και τους μάθατε να πληρώνουν τους Πολέμους που άλλοι άναψαν και ανάβουν. Σήμερα τα Ευρωπαϊκά πολιτικά μιάσματα εκείνο που κάνουν με το ανύπαρκτο γόητρό τους είναι να δίνουν διπλωματικές παράτες, όπως πρόσφατα δήλωσε και ο Χαφιέ Σολάνα για νέο ψήφισμα του ΟΗΕ!! έτσι που να προλάβουν να φτάσουν στο Ιράκ 250 χιλιάδες στρατιώτες. Δεν είναι τάχα κρίμα και γι’ αυτούς…

Σίγουρα κάνει μέγα και ασυγχώρητο λάθος η Αμερικανική σιωνιστική πολιτική να εξακολουθεί να παριστάνει τον Παγκόσμιο τρομοκράτη ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ και να υπερηφανεύεται για την υπεροχή της, την οποία οφείλει χάρη στους είλωτες-εξανδραποδισμένους Ευρωπαίους. Και η «Pax Romana» είχε στην εποχή της υπεροχή, όπως και άλλες αυτοκρατορίες, αλλά το σακάτεμα δεν το απέφυγε καμία. Έτσι καιρός είναι, άλλο δεν πάει πια. Οι Πολίτες του Κόσμου να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν: Πόλεμο ή ειρήνη;

Μιλούμε για τους Πολίτες εκείνους τους παθητικά αδιάφορους, οι οποίοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν περί τινός πρόκειται. Μιλούμε για τους Πολίτες τους κομματικοποιημένους που τις απόψεις τους τις έχουν ληστέψει τα κόμματά τους. Μιλούμε και για τους ακριβοπληρωμένους βουλευτές των Δυτικών κομμάτων ακόμα και για τους βολεμένους, ότι ο Πόλεμος το βόλεμα δεν το καταλαβαίνει. Και βεβαίως μιλούμε και για όλους τους Έλληνες βουλευτές, πολλοί απ’ αυτούς έχουν χάσει τους πατεράδες τους στον εμφύλιο, στην Αντίσταση, στις φυλακές, έχουν υποστεί βιασμούς μανάδες και αδερφάδες κλπ, κλπ και την ελευθερία τους (όπως όλοι μας) τη χρωστάμε σ’ αυτούς. Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όλοι πρέπει να ΟΥΡΛΙΑΞΟΥΝ και να ακουστεί η φωνή τους ως τα πέρατα της οικουμένης και να βάλουν τη ναρκωμένη Ελλάδα, αλλά προεδρεύουσα στην Ε.Ε., στον αντιπολεμικό χορό γκρεμίζοντας οποιονδήποτε σάπιο «Έλληνα-γίγαντα» που θα βρεθεί μπροστά τους. Η προεδρεύουσα Ελλάδα μπορεί να ασκήσει βέτο και ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

Δεν μπορεί σήμερα η Ελλάδα να σερβίρει αποπροσανατολισμό μέσω των ΜΜΕ και να κρατά τους Πολίτες στα περί τρομοκρατίας, (έχουμε δικαιοσύνη για το θέμα) στα του ποδοσφαίρου (να τους αφήσουν να βγάλουν τα μάτια τους οι έμποροι) αλλά κι ούτε μπορεί να βραχνιάζει ο Έλληνας πρωθυπουργός και η Ν. Δ. πώς θα βάλουν την Τουρκία στην Ε.Ε., τη στιγμή που οι Τουρκικές «αερομαχίες» δίνουν και παίρνουν και οι Έλληνες πιλότοι εκπαιδεύονται στις αναχαιτίσεις σε σκάφη ικανά να δημιουργούν ατυχήματα και να χάνονται πιλότοι... Να δεχτεί και την αποτυχία στο πατριαρχικό «σχέδιο» Ανάν για το Κυπριακό και να θυμηθεί τον εναπομείναντα Ελληνισμό στην Πόλη. 

Κι εδώ, δυστυχώς, φαίνεται η τυφλή υποταγή στους Αμερικάνους από πλευράς της πασοκικής κυβέρνησης σε όλες τις διαστάσεις. Στο κάτω της γραφής το θέμα ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε. δεν είναι επί του παρόντος, αλλά κι αν είναι η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ο μόνιμος αχταρμάς και αμερικανότουρκος δούλος. Έτσι, μην τρελαθούμε κιόλας, φίλοι πασόκοι.

Το θέμα είναι ο Πόλεμος και η επίσημη Ελλάδα συνηγορεί(το έκανε και στο πρόσφατο παρελθόν!!) και εξακολουθεί να αποβλακώνει τους Πολίτες μέσα από τα ΜΜΕ, και προπαντός το κρατικό κανάλι, που εκεί γίνεται ο μεγάλος χαβαλές με καλεσμένους που επικροτούν το «έργο» της Ελληνικής προεδρίας και μεθοδεύουν τον αποπροσανατολισμό. Μάλιστα στο πάνελ των καλεσμένων συχνά βλέπουμε και ορισμένους της Ανανεωτικής Αριστεράς έτσι κι ο χαβαλές μεγαλώνει κι εμείς τον απολαμβάνουμε (συγνώμη για την επανάληψη της έκφρασης) που κάποιοι προσπαθούν, σαν κοπρόσκυλα, να αρπάξουν κάνα πασοκικό κόκαλο. Αίσχος, καφενείο της Ανανεωτικής Αριστεράς.

Εμπρός, λοιπόν, να πάψουμε να είμαστε της γης οι κολασμένοι. Η ανατροπή του Πολέμου είναι υπόθεση όλων. Έλληνες Ειρηνιστές, Έλληνες Ουμανιστές, Έλληνες πολιτισμένοι και δημοκρατικοί… θυμηθείτε!!, απομακρυνθείτε από τον κατάλογο των δολοφόνων και αντισταθείτε.

 

Ε .Ε. – Γερμανία  Ιανουάριος 21 2003   www.fasoulas.de  *  vaios@fasoulas.de

Βάιος Φασούλας

Ε.Ο. Καλαμπάκας 134

42131 ΤΡΙΚΑΛΑ




 

Γι’ αυτό αγαπάμε την Ελλάδα! Και δεν είμαστε ούτε εθνικιστές και πολύ περισσότερο δεν είμαστε σοβινιστές. Είμαστε διεθνιστές, αγαπούμε τους λαούς  και το δείξαμε σε όλη την οικουμένη και σε όλους τους αιώνες. Και αυτό που ενστικτωδώς διδαχτήκαμε το οφείλουμε στην πατρίδα μας. Γι’ αυτό την αγαπάμε, γι’ αυτό την πονάμε και τη λατρεύουμε πιότερο από οποιοδήποτε Θεό, «οργανισμό», «σύμμαχο», «φίλο», ελληνικό κόμμα, Έλληνα κυβερνήτη, «εθνάρχη» ή κομματάρχη. Γιατί η Ελλάδα είμαστε Εμείς και γιατί η Ελλάδα δε μας πλήγωσε ποτέ!

Στις στρωματοποιημένες πολιτείες του κόσμου απ’ τις ληστρικές επιδρομές του μεγάλου κεφαλαίου, η πορεία του χρεοκοπημένου συστήματος, του οποίου με ποικιλόμορφα καμουφλάζ προσπαθούν να καλύψουν και να επιβραδύνουν τη δύση του, στην Παγκόσμια Ημερήσια Διάταξη τίθεται ακατόρθωτο και αφύσικο.

 

  http://amphiktyon.blogspot.gr/2016/03/blog-post_673.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters