Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Συντριβή αστροσκάφους Έχιδνα από αστροπολιτεία Νέμεσις


Ο Οδυσσέας δεν πέθανε
Ήταν ο μόνος που μπορούσε να λυγίσει το μυστηριώδες τόξο, για να περάσει την κόδρα που έβγαζε παράξενο ήχο. Το τόξο και η φαρέτρα ήταν δώρο του βασιλιά της Μεσσηνίας Ίφιτου, που το χάρισε στον πατέρα του ο Απόλλωνας.
- Δεν υπάρχει τάφος του Οδυσσέα, γιατί δεν πέθανε ποτέ. Είναι κυβερνήτης του μητρικού σκάφους "Αρκτούρος", το οποίο είναι επανδρωμένο με στρατεύματα από τον γαλαξία της Παρθένου (Μ 87) και ενεργεί μόνο με οδηγίες της Αθηνάς. Με τη κωδική ονομασία "Οδύσσεια", εφαρμόζεται σχέδιο απαγόρευσης προσέγγισης εξωγηίνων σκαφών των αποστατών στον πλανήτη μας, στην Σελήνη, στον Άρη και την Αφροδίτη.

Εντός της αστροπολιτείας "Νέμεσις" ενεκλείσθη σε ηλεκτρομαγνητική φυλακή υψίστης ασφαλείας, ο υπαρχηγός του Γιαχβέ Μωϋσής*, του οποίου το σκάφος με την ονομασία "Έχιδνα" κονιορτοποιήθηκε από υποθυγατρικά σκάφη του "Αρκτούρου". Η σύγκρουση διεξήχθη στις 26 Νοεμβρίου 2013, όταν αρμάδα σκαφών του Γιαχβέ επεχείρησε να εισέλθει στο ηλιακό μας σύστημα με σκοπό να απελευθερώσει την "Λίλιθ"** και τους εξωγήινους ερπετοειδείς που βρίσκονται σε υπόγειες βάσεις στις ΗΠΑ, στους οποίους απαγορεύτηκε να ανέρχονται στην επιφάνεια. Η αρμάδα του Γιαχβέ ηττήθηκε από δυνάμεις της 7ης Αποστολής της Μεγάλης Ανδρομέδας και ο Μωϋσής αιχμαλωτίστηκε.

* Μωυσής: "Ήταν ο πιο αιμοσταγής ενσαρκωμένος αποστάτης από τη "Λίλιθ", συνεργάτης του Γιαχβέ και η πιο εγκληματική φυσιογνω­μία όλων των εποχών. Σκοπός του ήταν να εξοντώσει τους Ελλάνιους γό­νους "Ε" που ζούσαν στην Παλαιστίνη και να εμποδίσει τη διάδοση της "Διαθήκης του Προμηθέα" που πε­ριέχει τις επιθυμίες του Ιερού Άρχοντα Φωτός Δία, καθώς και την αγάπη του για το ανθρώπινο γένος".

** Λίλιθ: Το αστροσκάφος των αποστατών το οποίο αιχμαλωτίστηκε από τους Ολυμπίους και ευρίσκεται σε στατική τροχιά πίσω από την Σελήνη και στην αόρατη πλευρά της 




http://www.diadrastika.com/2016/01/sydribi-astroskafous-echidna-apo-astropoliteia-nemesis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters