Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Έρευνα 2016: Η Ατζέντα των αποκαλύψεων.



Γνωστοποιήσεις πληροφοριών υψηλής σημασίας που έχουν αποκρυφτεί στο παρελθόν, είναι πιθανό να φέρουν τις ακόλουθες αλλαγές το 2016: 

Τα πολιτικά συνδικάτα Κίσινγκερ-Μπους-Κλίντον-Ομπάμα θα αφαιρεθούν από την Αμερικανική δημόσια ζωή μόνιμα, με ειρηνικές και νόμιμες διαδικασίες. Ο Μπαράκ Ομπάμα, ο 44ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, θα εγκαταλείψει το αξίωμά του πριν από το φυσικό τέλος της προεδρικής θητείας του. Σίγουρες ανακοινώσεις για το σκοπό αυτό θα μεταδοθούν πιθανότατα μέσα στον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο του 2016.


Ο Ομπάμα, όπως και ο Τζορτζ Μπους ο νεώτερος πριν από αυτόν, είχαν εκλεγεί παράνομα και αντισυνταγματικά, και είναι (ο Ομπάμα) ένας ελεγχόμενος παράγοντας των παλαιών και φθινόντων Ευρωπαϊκών νομισματικών συμφερόντων. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρεθούν εδώεδώεδώ και εδώ.

Οι ταυτότητες των κρυφών Χαζάρων Σιωνιστών πολιτικών αφεντικών που είναι ενσωματωμένοι στην Εταιρική Αμερική θα αποκαλυφθούν. Η χρήση ανθρώπινων κλώνων που έχουν κάνει αυτά τα αφεντικά στην Αμερικανική πολιτική διαχείριση, θα γίνει κοινή γνώση. Η χρήση ανθρώπινων κλώνων στην διαχείριση των Ευρωπαϊκών βασιλικών οικογενειών, στις διεθνείς τραπεζικές υπηρεσίες, στο πνεύμα του φασισμού στη θρησκεία, στον βιομηχανικό μιλιταρισμό και στις πολιτικές δολοφονίες, θα γίνει σαφής σε όλους μας. Το γεγονός ότι νοητικά ελεγχόμενοι ανθρώπινοι κλώνοι έχουν εκλεγεί ‘δημοκρατικά’ στις εθνικές ηγεσίες, έχουν υπογράψει κρατικά και θρησκευτικά χαρτιά, έχουν δε ‘τερματιστεί’ κατά βούληση και έχουν αντικατασταθεί από άλλους, θα αποκαλυφθεί.
Ο Jorge Mario Bergoglio (Φραγκίσκος), ο σημερινός Πάπας, θα υποχρεωθεί σε ‘συνταξιοδότηση’. 

Οι Tenzin Gyatso (ο Δαλάι Λάμα) και Billy Graham (Προτεστάντης ευαγγελιστής των ΗΠΑ), είναι μέρη μιας βαθιάς δυτικής ψυχολογικής επιχείρησης, που λειτουργεί στο πλαίσιο του μηχανισμού εγκατάστασης θρησκευτικού ελέγχου και παραπληροφόρησης. Περισσότερα για το συγκεκαλυμμένο παρελθόν του Bergoglio μπορείτε να βρείτε εδώ(02/02/14). Περαιτέρω κρίσιμες παρατηρήσεις βρίσκονται εδώ (02/10/15) και, για όσους δίνουν προσοχή στη λεπτομέρεια και έχουν δυνατό νομικό στομάχι, λεπτομέρειες υπάρχουν εδώ (pdf 23pp).

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' της Αγγλίας θα παραιτηθεί ή, τουλάχιστον, θα αρχίσει να αποσύρεται από την ενεργό προσωπική εμπλοκή της στα συνταγματικά, στην Εκκλησία της Αγγλίας, και στις διεθνείς τραπεζικές υποθέσεις. Η απόκρυφη σχέση μεταξύ του Βατικανού και του Ναού του Στέμματος (London Crown ) στο Λονδίνο θα αποκαλυφθεί. Περισσότερα εδώεδώεδώ και εδώ. Ο Ναός του London Crown, αναφέρεται πως είναι η παλιά και μειούμενη Ευρωπαϊκή νομισματική οντότητα η οποία κατέχει τα περιουσιακά στοιχεία και τα εισοδήματα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (FED), και ελέγχει τις εκταμιεύσεις της. (βλέπε, για παράδειγμα, την σελ.15 αυτού του pdf εδώ).

Η κατάσταση της ‘βασιλικής’ νομιμότητας θα προσελκύσει αυξανόμενη εις βάθος εξέταση στο Δημόσιο Τομέα. Γιατί θα πρέπει οι ελίτ και οι γραμμές αίματός τους, που δεν είναι εκλεγμένοι από κανέναν, και που κανένας δεν τους ανέθεσε κάτι, να έχουν προνομιακή πρόσβαση στον τεράστιο αόρατο πλούτο και στην επιρροή; Ο ρόλος των Ευρωπαϊκών βασιλικών οικογενειών στο σκιώδες τραπεζικό πλέγμα της συνέχειας των ναζιστικών καθεστώτων θα εκτεθεί. Ένα βαθμιαίο μείγμα διαρροών εγγράφων, νομικών παρεμβάσεων και εσωτερικών αποκαλύψεων θα σημειώσουν την έναρξη της Δημόσιας κατακραυγής. 

Παραδείγματα: εδώ1εδώ2εδώ3εδώ4εδώ5εδώ6εδώ7εδώ8εδώ9εδώ10εδώ11και εδώ12.

Σε όλο τον κόσμο, οι εθνικοί ηγέτες και τα καθεστώτα που έχουν πολιτικές, εταιρικές ή νομικές συνδέσεις με το αντι-συνταγματικό κυβερνόν συγκρότηση των ΗΠΑ (την ιδιωτική εταιρεία της Ουάσιγκτον) θα απομακρυνθούν από την εξουσία. Οι χώρες που θα ωφεληθούν ιδιαίτερα αυτό είναι η Αργεντινή, η Αυστραλία, το Μπαχρέιν, η Βουλγαρία, το Μπουρούντι, ο Καναδάς, η Κολομβία, το Κονγκό, η Αίγυπτος, η Γαλλία, η Γεωργία, η Γερμανία, η Γουατεμάλα, η Ελλάδα, η Ουγγαρία, το Ιράκ, η Ιρλανδία, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Ιαπωνία, η ΠΓΔΜ, η Μαλαισία, το Μεξικό, η Μολδαβία, το Μιανμάρ, οι Φιλιππίνες, το Κατάρ, η Βόρεια Κορέα, η Νότια Κορέα, η Ρουμανία, η Σαουδική Αραβία, η Ισπανία, τα Σουδάν, το Πακιστάν, η Παραγουάη, η Πολωνία, η Ταϊβάν, η Ταϊλάνδη, η Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ουκρανία και η Υεμένη. Ειρηνικές, δημοκρατικές και καλοπροαίρετες αλλαγές καθεστώτων σε αυτά τα έθνη θα είναι σύντομα δυνατά.

Οι χαμηλές δονήσεις- ενέργειες των ψεμάτων, η εξαπάτηση και η προσωπική απληστία, όπως διοχετεύονται από το Αμερικανικό πολιτικό κατεστημένο (Ρεπουμπλικανικό και Δημοκρατικό), θα πάψουν να είναι βιώσιμες. Η μη ανιχνεύσιμη χειραγώγηση του είδους Κίσινγκερ-Μπους-Κλίντον-Ομπάμα θα γίνει όλο και πιο αδύνατη στη Γη, καθώς το ενεργειακό περιβάλλον του πλανητικού καθαρισμού και η ανέλιξη αυξάνουν τις κυρίαρχες δονήσεις του φωτός σε όλο τον πλανήτη.

Σημαντικές γεωπολιτικές οικονομικές αλλαγές, που προηγουμένως θεωρούνταν αδύνατες, θα γίνουν όλο και πιο έκδηλες. Το διεθνώς διαπραγματεύσιμο δολάριο θα συνεχίσει να υπάρχει κάτω από την ιδιοκτησία και τον έλεγχο της Ασίας, και θα γίνει νόμισμα που θα υποστηρίζεται από χρυσό, θα κερδίσει σε αξία, και θα πρέπει να διαχωρίζεται από τα Fiat δολάρια που θα χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ θα χάσουν τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών, του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, που θα περάσουν στην συμμαχία των BRICS. Νέα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ θα κατασκευαστούν στην Κίνα. Το σύστημα του Bretton Woods G7 του 1944 για την διαχείριση των χρημάτων θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Το 2016, πολλές από τις μεγάλες αλλαγές στην παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση θα αναγκάσουν τους οικονομικούς καιροσκόπους να γίνουν ορατοί στα κυρίως οικονομικά ΜΜΕ της Δύσης. Αυτό θα εκδηλωθεί όταν το Ασιατικό σύστημα CIPS υποκαταστήσει πλήρως το δυτικό σύστημα SWIFT. Η αλλαγή αυτή είναι τώρα σε εξέλιξη. Πολύ σύντομα, θα είναι δυνατή η μετατόπιση της ροής όλων των σημαντικών κεφαλαίων που έχουν αντίκρισμα σε προϊόντα, μεταξύ των παγκόσμιων χρηματοοικονομικών κέντρων, χωρίς τον κίνδυνο της κλοπής από την ελίτ, εκτροπής ή κατοπτρισμού. Τα παγκόσμια ταμεία ευημερίας θα είναι στη θέση τους και ασφαλή.

Διάφορα μακροχρόνια παρακρατημένα κεφάλαια, ορισμένα εξωτερικής προέλευσης και ορισμένα εσωτερικής, θα αρχίσουν να απελευθερώνονται σε αυτούς τους νέους, ασφαλείς, οικονομικούς αγωγούς κατά τη διάρκεια του 2016. Μια από τις εξωτερικές πηγές αναφέρεται ως οι ‘Παγκόσμιοι Λογαριασμοί Εξασφαλίσεων’ (The Global Collateral Accounts). Αυτοί λέγεται πως ανέρχονται σε $ 93 τετράκις εκατομμύρια έτοιμα –για χρήση, και είναι ελεγμένα περιουσιακά στοιχεία (πολύτιμα μέταλλα, πολύτιμοι λίθοι, ομόλογα κ.λπ.) που ανήκουν σε καταθέτες της Ασίας και που φυλάγονται σε περισσότερες από χίλιες διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο το ανατολικό ημισφαίριο.

Το 2015, οι Ασιάτες Πρεσβύτεροι που κατέχουν και ελέγχουν τα αποθεματικά αυτά, όρισαν τον Neil Keenan να είναι ο νομισματικός ελεγκτής των Λογαριασμών Παγκόσμιων Εξασφαλίσεων. Είναι τώρα ο Ν1 Μ1, ο μόνος νόμιμος διαχειριστής της εν λόγω αρχής εκταμίευσης από την εποχή που ο Πρόεδρος της Ινδονησίας Σουκάρνο είχε την εν λόγω εξουσία την δεκαετία του 1940.

Η ιστορία των Παγκόσμιων Λογαριασμών Εξασφαλίσεων είναι περίπλοκη και κρατιέται πολύ ασαφής από την φατρία των Δυτικών απατεώνων της οικονομικής τρομοκρατίας σε όλη την διάρκεια των τελευταίων οκτώ δεκαετιών. Συμπεριλαμβάνει τις συμφωνίες του Bretton Woods το 1944 και το 1995, την δολοφονία του Προέδρου των ΗΠΑ J.F.Kennedy (1963), και την σκηνοθετημένη επίθεση της 9/11 στην Αμερική (2001). Ένα εισαγωγικό χρονοδιάγραμμα αυτής της ιστορίας συγκεντρώνεται εδώ (HTML) και εδώ(pdf - 120pp).

Επί πλέον των Παγκόσμιων Λογαριασμών Εξασφαλίσεων, τα προγράμματα παγκόσμιας ευημερίας NESARA είναι επίσης αναμενόμενα να ανακοινωθούν και να ενεργοποιηθούν. Ένα από τα κεφάλαια που εμπλέκονται εδώ είναι το Saint Germain World Trust. Αυτό έχει μια εσωτεριστική ιστορία. Λέγεται ότι περιέχει παραδοτέα πολύτιμα μέταλλα και νομίσματα αξίας άνω του ενός quattuordecillion δολαρίων ΗΠΑ. Αυτό είναι 1 δολάριο με σαράντα πέντε μηδενικά μετά από αυτό, δέκα χιλιάδες, χιλιάδες, χιλιάδες, χιλιάδες, χιλιάδες, χιλιάδες, χιλιάδες, χιλιάδες, χιλιάδες, χιλιάδες, χιλιάδες, εκατομμύρια δολάρια.

Επί πλέον των άλλων παγκόσμιων ανθρωπιστικών έργων και της δωρεάν ενέργειας, αυτά τα νέα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να αγοραστούν όλες οι εταιρείες πετρελαίου, όλες οι τράπεζες, όλα τα φαρμακευτικά καρτέλ, και θα μηδενίσουν (θα ακυρώσουν οριστικά) όλα τα προσωπικά, εταιρικά και εθνικά χρέη σε όλο τον κόσμο.

Το σύνολο του ανθρώπινου πληθυσμού θα επωφεληθεί από τον NESARA. Η Γη είναι ένας πλανήτης αφθονίας. Υπάρχουν περισσότερα από αρκετά χρήματα με υποστήριξη χρυσού σήμερα στη Γη για κάθε ανθρώπινο ον ώστε να γίνει εκατομμυριούχος με GBP (Χρυσές Λίρες Μεγάλης Βρετανίας) χωρίς καμιάς φύσεως χρέη. Ο NESARA θα λειτουργήσει για το σωστό και δίκαιο μοίρασμα των πόρων του πλανήτη και για την δημιουργία καλοπροαίρετου τραπεζικού συστήματος παγκοσμίως για την υλοποίηση αυτής της νομισματικής δικαιοσύνης. Κανένα άτομο οπουδήποτε στη Γη δεν θα είναι απρόσιτο για τα προγράμματα αναδιανομής του πλούτου με τον NESARA. Και κανένα άτομο ή οργάνωση οπουδήποτε στη Γη δεν θα είναι σε θέση να σταματήσει την εφαρμογή του.

Ο νόμος NESARA θα ακυρώσει όλες τις πιστωτικές κάρτες, τα στεγαστικά και άλλα τραπεζικά χρέη που έχουν δημιουργηθεί από τις παράνομες τραπεζικές διαδικασίες και από την διαφθορά των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο. Ο φόρος εισοδήματος θα καταργηθεί. Ένας νέος ενιαίος φορολογικός συντελεστής 14% για μη τις ουσιώδεις νέες αγορές θα παράσχει την απαραίτητη ροή εσόδων για τις εθνικές κυβερνήσεις. Τα χρήματα θα πάψουν να δαπανώνται για τους πολέμους, την ασφάλεια της ελίτ και τον συγκεκαλυμμένο μιλιταρισμό. Θα υπάρξουν αυξημένα οφέλη για τους ηλικιωμένους. Στις ΗΠΑ, θα γίνει επιστροφή στο Συνταγματικό Δίκαιο σε κάθε επίπεδο του δικαστικού συστήματος.

Στις ΗΠΑ, ένα νέο τραπεζικό σύστημα – το American Banking Central - θα μπει σε λειτουργία και θα περιλαμβάνει είκοσι εννέα νέες τοπικά προσανατολισμένες τράπεζες. Η Federal Reserve Board θα καταργηθεί (σχετική επιστολή εδώ). Επίσης η υπηρεσία εσωτερικού εισοδήματος θα καταργηθεί. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές που σχετίζονται με τον NESARA εδώ
Η Ελεύθερη Ενέργεια Tesla που είχε κατασταλεί από τα καρτέλ των εταιρειών ενέργειας των οικογενειών J.P. Morgan και Μπους θα γίνει γνωστή και ελεύθερα διαθέσιμη. Δεν θα υπάρχει ανάγκη πλέον να χρησιμοποιούνται ορυκτά καύσιμα όταν οι τεχνολογίες Tesla θα εγκατασταθούν στην βιομηχανία, τα σπίτια και τα οχήματα.

Πράγματα θα ειδωθούν στον ουρανό, στην επιφάνεια της Γης και στο εσωτερικό της Γης, τα οποία τα μαζικά μίντια και η κύρια Δυτική εκπαίδευση λένε πως δεν υπάρχουν και δεν μπορούν να συμβούν. Οι πυρήνες των αρχαίων μυθολογιών θα αποδειχθούν πως είναι πραγματικοί.

Η συγκεκαλυμμένη αλληλεπίδραση πολλών κυβερνήσεων του κόσμου με αρνητικές εξωγήινες ομάδες θα εκτεθεί. Ο ρόλος των θετικών εξωγήινων ομάδων στην προώθηση της ενεργοποίησης του πλανήτη και την εκδήλωση της διαδικασίας NESARA θα εξηγηθεί. Η σημασία των αγρογλυφικών θα γίνει καλύτερα κατανοητή. Η διαθεσιμότητα των εκτός του πλανήτη τεχνολογιών για τον έλεγχο της ρύπανσης, οι ανθρώπινες μεταφορές και η ανάκτηση πληροφοριών θα αποκαλυφθούν. Ηχητικές θεραπευτικές συσκευές θα κυκλοφορήσουν για την ελεύθερη χρήση όλων. Οι αρνητικές Stargates (Υπερδιαστατικές Πύλες) στο Ιράκ στην αρχαία τοποθεσία των Σουμερίων Entemenanki (τοποθεσία του ζιγκουράτ των Μαρντούκ στην αρχαία Βαβυλώνα) θα κλείσουν.

Τα βιβλία θα ανοίξουν. Οι Ιστορία θα διορθωθεί. Πολλές αληθινές αναφορές της Ιστορίας καθώς και πολύς επιστημονικός, και φιλοσοφικός. πλούτος των αρχαίων πολιτισμών εξακολουθούν να υπάρχουν, (ο πλούτος της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας καθώς και άλλων μεγάλων βιβλιοθηκών ΔΕΝ έχει χαθεί. Αυτό είναι μέρος άλλης έρευνας) αλλά είναι κρυμμένα και προστατεύονται για την τελική επανεμφάνιση τους όταν γίνει η Μεγάλη Αλλαγή. Θα κυκλοφορήσουν και θα δημοσιευθούν σε πολλές γλώσσες και θα είναι ασφαλή από την λογοκρισία και τις δογματικές θρησκείες. Η ανάγνωση μέσω διαδικτύου των κατασταλμένων κειμένων που βρίσκονται σε κλειστές βιβλιοθήκες θα γίνει καθημερινή πραγματικότητα. Εξωγήινες τεχνολογίες ενέργειας ανάγνωσης κειμένου, ανασύστασης χειρογράφων και τεχνικές πολλαπλασιασμού θα είναι διαθέσιμα ...


8 Ιανουαρίου, 2016

Πηγή: Έρευνα – Μετάφραση: Γιώργος Βουδούρης ,  ellaniapili
- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/erebna-2016-agenda-apookalypseon.html#sthash.eA3447O6.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters