Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Carnivora για τον καρκίνο

Carnivora για τον καρκίνο
Αποτελεσματική εναλλακτική θεραπεία για τον καρκίνο
Venus Flytrap για τον καρκίνο
Ανήκει στα αγγειόσπερμα στην οικογένεια Droseraceae.
Η Venus Flytrap ή Dionaea muscipula, είναι ένα σαρκοφάγο φυτό που υπάρχει στη Βόρεια Καρολίνα και τη Νότια Καρολίνα στις Η.Π.Α. Τρέφεται με έντομα και αράχνες.
Τα υδατικά εκχυλίσματα των φύλλων του περιέχουν κινόνες όπως ναφθοκινόνη,  και πλουμπαγκίνη που εξαρτώνται από τις διαφοράσες για την παραγωγή υπεροξειδίου του υδρογόνου κατά την αυτοοξείδωση. Η εν λόγω οξειδωτική τροποποίηση προκαλεί ρήξη στη μεμβρανών ζωικών κυττάρων. Η πλουμπαγκίνη είναι γνωστό ότι επάγει την απόπτωση, που συνδέεται με τη ρύθμιση της οικογένειας πρωτεϊνών Bcl-2 . Όταν τα εκχυλίσματα Dionaea επωασθούν με διαφοράσες και NADH παρουσία λευκωματίνης ορού, μετά η πέψη της διευκολύνεται. Δεδομένου ότι οι εκκριτικοί αδένες της Droseraceae περιέχουν πρωτεάσες και πιθανώς άλλες αποικοδομητικά ένζυμα, με την  παρουσία του οξυγόνου  ενεργοποιούν συμπαράγοντες  οξειδοαναγωγής και λειτουργούν ως εξωκυτταρικά οξειδωτικά. Η πέψη διαρκεί περίπου δέκα ημέρες.
Γίνεται καλλιέργεια και με σπόρους αλλά χρειάζονται αρκετά χρόνια για να ωριμάσουν. Πιο συχνά, αυτά πολλαπλασιάζονται με διαίρεση την άνοιξη ή το καλοκαίρι.
Χρησιμοποιούνται κατά του ιού HIV, του καρκίνου του δέρματος, της νόσου  του Crohn κ.ά
To 1985  ο πρώην Πρόεδρος   Η.Π.Α Ronald Reagan χρησιμοποίησε το εκχύλισμα Carnivora. Άρχισε πίνοντας εκχύλισμα αραιωμένο σε ένα ποτήρι νερό: έπiνε 30 σταγόνες του εκχυλίσματος σε ένα ποτήρι με απεσταγμένο νερό, 4 φορές την ημέρα.
Το Carnivora κατασκευάζεται στις ΗΠΑ με βάση την ευρωπαϊκή τεχνολογία. Είναι ένα προϊόν GMP (Good Manufacturing Practices). 
O Dr Robert C. Atkins MD, ιατρικός Διευθυντής του κέντρου Atkins Center στη Ν. Υόρκη, χρησιμοποίησε το Carnivora για την υγεία του ανοσοποιητικού. 
Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος είναι μεγάλη και δεν έχει καμία τοξικότητα για τον άνθρωπο. Το στεατικό μαγνήσιο που καταστρέφει υγιή κύτταρα στον άνθρωπο και στα ζώα και βοηθά στην παραγωγική διαδικασία, έχει αφαιρεθεί από το Carnivora.
Η γεύση είναι ουδέτερη και αγνή. Κάποιοι αναφέρουν ότι προκαλεί αντίδραση Hexheimer. Αυτό συμβαίνει όταν τα καρκινικά κύτταρα πεθαίνουν πολύ γρήγορα. Γι αυτό υπάρχει σταδιακή αύξηση των δόσεων στις κάψουλες η/και στο εκχύλισμα σε μια περίοδο εβδομάδων.
Το Carrnivora δεν είναι τοξικό η μεταλλαξιογόνο σε φυσιολογικά κύτταρα. Τα 17 φυσικά συστατικά του  Carnivora θα δράσουν μόνο ενάντια στα καρκινικά κύτταρα.
Το 1973 ο Δυτικογερμανός Γιατρός Ογκολόγος Dr Helmut Keller, ξεκίνησε το σαρκοβόρο φυτό Dionaea Muscipula, το επονομαζόμενο Venus Fly Trap. Το  CARNIVORA είναι το 100% απόλυτα αγνό εκχύλισμα ιδιαίτερου γένους  αυτού του φυτού. Η μέθοδος παραγωγής είναι κατοχυρωμένη.
Οι ιδιότητες του φυτού καλύπτουν ένα τόσο μεγάλο αριθμό σοβαρών ασθενειών, δεδομένου ότι σχεδόν όλες οι ασθένειες του ανθρώπου αρχίζουν από την μικρή η μεγάλη ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού του συστήματος. Χαρακτηρίζεται ως  ενισχυτικό και ιδιαίτερα, ρυθμιστικό του ανοσοποιητικού και μπλοκάρει σχεδόν όλα τα πρωτεϊνικά  ένζυμα των κυττάρων.  Ενεργεί επιλεκτικά στα ανώμαλα κύτταρα με καμιά βλάβη ούτε σε ένα υγιές κύτταρο.
Ένας  υγιής οργανισμός  έχει περίπου 1,5 κιλό ανοσοποιητικά κύτταρα, που απαρτίζουν αυτό το θαυμαστό αόρατο ανοσοποιητικό σύστημα, όλων των ζώντων οργανισμών. Το εκχύλισμα του φυτού  λειτουργεί σαν αντιικό, αντιμικροβιακό, αντιπαρασιτικό, αντιβακτηριδιακό, αντιμυκητιασικό και  αντιφλεγμονώδες. 
Το Carnivora, με ένα πολυδιάστατο 100%, αγνό φυτικό σύστημα 17 σπουδαίων συστατικών μηδενικής τοξικότητας,  ενισχύει και κυρίως διαμορφώνει το ανοσοποιητικό σύστημα σε τέτοιο βαθμό που πραγματικά οχυρώνει, έμμεσα, τον οργανισμό ενάντια στην ασθένεια.

Προσδίδει επίσης στον οργανισμό  σημαντική αντιοξειδωτική προστασία:
1. Droserone:  Φυσικό αντιβιοτικό και κατασταλτικό του βήχα
2. Hydroplumbagin:  Ενίσχυση και διαμόρφωση του ανοσοποιητικού 
3. Formic Acid (Mυρμηκικό Οξύ): Φυσικό αντισηπτικό
4. Quecertin: Αντιοξειδωτικό, αντιφλεγμονώδες, αντιαλλεργικό, ενισχύει την υγεία του συκωτιού και φυσικό διουρητικό
5. Μyricetin: Παρόμοιες ιδιότητες με την  Quecertin
6. Gallic Acid (Γαλλικό Οξύ):  Αντιοξειδωτικό, αντιμικροβιακό και ενισχυτικό του ανοσοποιητικού
7. Arginine:  Ενισχύει την αντίδραση του ανοσοποιητικού στα βακτήρια και ιούς, βοηθά στην επανόρθωση του συκωτιού, στη θεραπεία πληγών και στην αναγέννηση  ιστών.
8. Asparagin:  Αυξάνει την δύναμη.
9. Τhreonine: Βοηθά στη λειτουργία του πεπτικού συστήματος, βοηθά στο μεταβολισμό και απορρόφηση  των τροφών, μειώνει τη χοληστερόλη και προλαμβάνει την αύξηση του λίπους στο συκώτι.
10. Glutamine (Γλουταμίνη ): Βοηθά στη διατήρηση του πληθυσμού των λευκοκυττάρων και στη παραγωγή Τ κυττάρων, υποστηρίζει το έντερο, είναι φυσική τροφή του Εγκεφάλου, προκαλεί μείωση της κόπωσης και μείωση  της επιθυμίας για ζάχαρη.
11. Alanine: Ενισχύει τα αντισώματα, κι αυξάνει την ενέργεια για τους μυϊκούς ιστούς, τον εγκέφαλο και το κεντρικό νευρικό σύστημα.
12. Cysteine:  Διευκολύνει την παραγωγή  της  Glutathione, η οποία δραστηριοποιεί τα λευκά κύτταρα (Τ/Β/ΝΚ λεμφοκύτταρα), να αναπαραχθούν  και να  καταστρέψουν  τις ξένες ουσίες στο σώμα.
13.  Serine:  Συνιστώσα  παραγωγής αντισωμάτων του ανοσοποιητικού. Τα αντισώματα συγκολλούνται με αντιγόνα  τα οποία είναι τοξίνες ιοί, βακτήρια κλπ,  τα καταστρέφουν και τα αφαιρούν από το σώμα.
14. Histidine: Ανευρίσκεται στην αιμοσφαιρίνη. Αυτό το αμινοξύ χρησιμοποιείται στη θεραπεία των αλλεργιών, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, της αναιμίας, κλπ.
15. Proteases (Πρωτεάσες): Ένζυμα γνωστά  για την ικανότητα ενίσχυσης  του ανοσοποιητικού. Οι ανωμαλίες του ανοσοποιητικού και η εντερική τοξικότητα, είναι συνήθη συμπτώματα ανεπάρκειας αυτών των ενζύμων.
16. Lipopolysaccharides (Λιποπολυσακχαρίτες):  Συνεισφέρουν  στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και έχουν ισχυρές αντιβακτηριακές   ιδιότητες.
17. Phytohormone (Φυτοορμόνες):  Οι φυτο-ορμόνες , είναι φυτικά βασικά δομικά στοιχεία που το σώμα χρησιμοποιεί, ώστε άμεσα να να παράγει οποιαδήποτε ορμόνηχρειάζεται.  Αυτές οι ουσίες, που επίσης καλούνται φυτοστερόλες, είναι ζωτικής σημασίας για ένα υγιές ορμονικό και ενδοκρινές σύστημα. Δεν είναι ορμόνες. Οι Φυτοστερόλες είναι τροφή που το σώμα πρέπει να έχει ώστε να υποστηρίζει τη φυσική  βιολογική διαμόρφωση  του ορμονικού συστήματος. Οι ορμόνες είναι χημικές ουσίες που παράγονται από ένα όργανο η κύτταρα οργάνου σε ένα σημείο του σώματος όταν τρώμε φαγητά η κάποιο συμπλήρωμα που περιέχουν  αυτές τις φυτοστερόλες, που το σώμα χρησιμοποιεί για την παραγωγή των ορμονών που χρειάζεται. Αυτή είναι μια φυσική διαδικασία και δεν υπάρχει συνθετικό φάρμακο η συμπλήρωμα που μπορεί να τη μιμηθεί.

Και πρόληψη του καρκίνου με το Carnivora
Το Carnivora αποτελεί ένα διατροφικό συμπλήρωμα με τα 17 σπουδαία φυσικά συστατικά που τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε ο οργανισμός  να πολεμήσει κάθε ανώμαλο κύτταρο.
Τα επιθυμητά αποτελέσματα εμφανίζονται σε ώρες ή ημέρες, εβδομάδες ή μήνες, ανάλογα με το φορτίο της νόσου. 
Μετά τη θεραπεία, μπορείτε να αρχίσετε τη συντήρηση,
Το κάτωθι δοσολογικό σχήμα μπορείτε να το συνεχίσετε είτε για εβδομάδες ή μήνες. Για τη συντήρηση, μπορείτε να συνεχίσετε να παίρνετε τρεις  (3) κάψουλες ημερησίως από Δευτέρα έως Σάββατο.
Για την πρόληψη της υποτροπής:
Είκοσι (20) σταγόνες 4 φορές την ημέρα από Δευτέρα έως Σάββατο. Κυριακή,  λαμβάνετε δεκαπέντε (15) κάψουλες ημερησίως, 5 το πρωί, 5 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα. Κάθε 5η εβδομάδα, απέχετε από τη λήψη Carnivora Extract.  Λάβετε δεκαπέντε (15) κάψουλες ημερησίως, 5 το πρωί, 5 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα. Η αποχή από Carnivora Extract κάθε 5 εβδομάδες θα συμβάλει στη διατήρηση της αποτελεσματικότητας.

Το Carnivora χρησιμοποιείται και σε κατοικίδια
Το Carnivora έχει χρησιμοποιηθεί για τα κατοικίδια ζώα όλων των ειδών. Η δοσολογία είναι περίπου 1 / 3 έως 1 / 2 από αυτή των ανθρώπων. Η δοσολογία  γενικά εξαρτάται από το βάρος του κατοικίδιου ζώου σας.

Συμπληρωματικά ειδική διατροφή για τον καρκίνο πρέπει να ακολουθείται.
Οι χυμοί για τον καρκίνο είναι πολύ αποτελεσματικοί με το Carnivora. Αναμίξτε  μια  δόση βιολογικού  σιταρόχορτου,  καρότα,  μήλα, τεύτλα, μαϊντανό,  κατσαρό λάχανο ή  σέλινο,  τζίντζερ, παντζάρια, σε  κύπελλο 250γρ και πίνετε 2 ή περισσότερες φορές την ημέρα, και θα έχετε σημαντικό όφελος για την υγεία σας. Μπορείτε να πίνετε  το “χυμό” 6 συνεχόμενες ημέρες την εβδομάδα. Είναι επίσης σημαντικό,  1 επιπλέον δόση βιολογικού σιταρόχορτου να λαμβάνεται ακριβώς πριν από κάθε δόσηCarnivora.  Επιπλέον, φροντίστε να πίνετε το φρέσκο χυμό  εντός 15 λεπτών από την παρασκευή του χυμού.   Είναι κρίσιμης σημασίας για τη διατήρηση των πολύ σημαντικών ενζύμων που υπάρχουν στο χυμό.
Τα άτομα που παίρνουν αντιπηκτικά πρέπει να ελέγχουν το INR σε υψηλές δόσεις (πάνω από 20 σταγόνες/δόση) του εκχυλίσματος.

  
Print Friendly

http://maiandros-lykaon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters