Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Γνωρίζει κάτι η Αθήνα για το ρωσοτουρκικό επεισόδιο στη Λήμνο; Ποιο είναι το πλοίο που ενεπλάκη

Image
“Σιγή ασυρμάτου” τηρεί η Αθήνα για το σοβαρό επεισόδιο που έγινε περίπου 12 μίλια ανατολικά της Λήμνου μεταξύ ρωσικού πολεμικού πλοίου Smetlivy και τουρκικού αλιευτικού. Καμία αντίδραση και σχόλιο. Στάση που ευχόμαστε να οφείλεται σε κάποια στρατηγική και σχεδιασμό των Αθηνών κι όχι σε άγνοια του περιστατικού. Γιατί από τις πρώτες ανεπίσημες αντιδράσεις υπάρχει και αυτή η εντύπωση.
Από την μέχρι στιγμής εικόνα που μεταδίδουν ανεπίσημες πηγές, δεν επιβεβαιώνεται ότι το ρωσικό πολεμικό πλοίο (στη φωτό) έκανε χρήση των οπλικών του συστημάτων για να ρίξει προειδοποιητικές βολές στο τουρκικό αλιευτικό.
Το επεισόδιο έγινε σε διεθνή ύδατα,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η περιοχή δεν παρακολουθείται από τις ελληνικές αρχές.
Το Smetlivy είχε παραγγελθεί από την Σοβιετική Ένωση τον Ιούλιο του 1966 και εντάχθηκε
στον Σοβιετική Στόλο της Μαύρης Θάλασσας το 1969. Το 1990 το πλοίο υπέστη επισκευές και αναβαθμίσεις. Εντάχθηκε στο ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991. Το πλοίο επέστρεψε στην υπηρεσία το 1995, οπλισμένο με τους πιο σύγχρονους SS-N-25 Switchblade πυραυλους.
Τον Αύγουστο του 2008 το πλοίο πήρε μέρος στο Ρωσο-γεωργιανό πολεμο στον
"ντε φάκτο" αποκλεισμό της Γεωργίας. Το 2009 το πλοίο μπήκε πάλι για επισκευές και εκσυγχρονισμό και επανεντάχθηκε στον στόλο στα μέσα του 2011 .
Το 2013, είχε αποσταλεί στα ανοικτά των ακτών της Συρίας σε απάντηση στην
συγκέντρωση των δυτικών ναυτικών δυνάμεων. Το Smetlivy επέστρεψε στη Συρία τον Σεπτεμβρίου 2015. 

onalert
http://greeknation.blogspot.gr/2015/12/blog-post_514.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters