Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ο Καντάφι είναι ζωντανός...η MI6 μετέφερε τοn ηγέτη της Λιβύης σε άλλη αφρικανική χώρα.(video)

Σύμφωνα με  πληροφορίες, ο πρώην ηγέτης της Λιβύης, σκοτώθηκε τον Οκτώβριο, ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από την γενέτειρά του. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που αμφιβάλλουν για αυτόν τον ισχυρισμό

Η βρετανική μυστική υπηρεσία MI6 έκανε ένα μυστικό σχέδιο για να συνταγματάρχη Moamer Gadafi σε άλλη αφρικανική χώρα, η οποία δεν υποβλήθηκε σε διεθνές επίπεδο, πριν από μερικά χρόνια αναφέρει η βρετανική "Daily Telegraph".
Όταν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ βομβάρδισαν τη Λιβύη αμέσως μετά την Αραβική Άνοιξη, οι Βρετανοί αξιωματούχοι συζήτησαν τις επιλογές για τον Λίβυο ηγέτη.
Το σχέδιο έγινε στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ συζήτησαν για το πώς θα βγάλουν εκτός χώρας το δικτάτορα της Λιβύης κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης. Ο Andrew Mitchell, ο τότε γραμματέας, πήγε και έκανε μυστικές επαφές με το αμφιλεγόμενο τότε καθεστώς, στην Ισημερινή Γουινέα.
Το σχέδιο δεν υλοποιήθηκε, επειδή ο Καντάφι σκοτώθηκε τον Οκτώβριο του 2011, αν και ήταν πάντα εικασίες ότι αυτό συνέβη όπως εικασίες είναι οτι ο ίδιος έφυγε από τη χώρα.
Λεπτομέρειες σχετικά με τη στρατηγική εξόδου του Καντάφι δημοσιεύθηκαν στο βιβλίο «Η Καθημερινή της Κυριακής Telegraph", που βασίζεται σε συνεντεύξεις με βασικά στοιχεία της κυβέρνησης και αποκάλυψε μέχρι στιγμής άγνωστο γνώσεις σχετικά με τις βασικές λεπτομέρειες του συνασπισμού.
Για τον Λίβυο ηγέτη, επελέγη η Ισημερινή Γουινέα, "μια πλούσια σε πετρέλαιο, αλλά διεφθαρμένη τρομακτικά χώρα."
Πολλοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Μουαμάρ Καντάφι είναι ζωντανός, αν και οι πηγές και αποσπάσματα από το Ηνωμένο Βασίλειο  δηλώνουν ότι η MI6 μετέφερε το ηγέτη της Λιβύης σε άλλη αφρικανική χώρα.
Σύμφωνα με την ιστορία ο Καντάφι σκοτώθηκε από τους αντάρτες, ενώ προσπαθούσε να φύγει από την Σύρτη.
 Εφημερίδες της Αλγερίας υποστήριξαν τότε ότι ήταν ζωντανός και ότι το πρόσωπο που βασανίστηκε και σκοτώθηκε ήταν ο Majid Ali Al Andalus,  ήδη γνωστός  από  την ομοιότητα του  με το Λίβυο ηγέτη.


Δείτε ένα βίντεο που υποστηρίζει την ομοιότητα του Majid Ali Al Andalus, με τον Moamer Gadafi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters