Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Τρόμος σε Χιλιάδες Δανειολήπτες η Συμφωνία Κυβέρνησης Δανειστών για Κόκκινα Δάνεια!

 

Μετά την Σύλληψη του Κάστανα, Έρχεται και η Σειρά μας!!! Ενα Αποκαλυπτικό Βίντεο με τις Επιλογές που έχουμε

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
Μετά την περιβόητη επιχείρηση σύλληψη του Καστανά που έλαβαν μέρος... Δεκατρείς αστυνομικοί, τέσσερα περιπολικά κι ένας γερανός, όλα αυτά έγιναν στη γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη!

 
Άραγε, για ποιον λόγο;
Αυτό ήταν μια πρόβα τζενεράλε της Ελληνικής Αστυνομίας, και της Κυβέρνησης της πρώτης φορά Αριστερά;

Πρώτον: Για να δουν τις Κοινωνικές αντιδράσεις, αν υπάρχουν, «και πως θα της καταστείλουν».

Πράγματι υπήρχαν αρκετές εικόνες αντίδρασης δια μέσου των Social Media-Facebook,Twitter! Όμως «Ακίνδυνες-χωρίς κανένα κόστος για την Κυβέρνηση του Συριζα!»

Δεύτερον: Η συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές για το θέμα των «κόκκινων δανείων » θα φερει Τσουνάμι Κατασχέσεων, Εξώσεων, συλλήψεων, και άλλα πολλά που θα φέρουν Τρόμο σε χιλιάδες δανειολήπτες, φορολογουμενους που αδυνατούν να πληρώσουν εφορια,και ασφαλιστικά ταμεια!

Η Αντίδραση του Ελληνικού Λαού για την ώρα είναι ανύπαρκτη!.....
Στο Βιντεο που ακολουθεί, θα πρέπει να προβληματιστούμε και να επιλέξουμε τι θελουμε! Την τύχη του Καστανά! Η την Φωτιά απο τα Κάρβουνα που σιγοψήνουν τα κάστανα …Που θα φουντώσει και θα καψει την Κυβερνηση!!!

Δείτε το Βίντεο :
 

 Σπύρος Πρίφτης 
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters