Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Cretan Iama: Το φαρμακευτικό επίτευγμα από Κρητικούς επιστήμονες

Ποιος θα φανταζόταν ότι κάποια στιγμή και έπειτα από είκοσι ολόκληρα χρόνια αδιάλειπτης έρευνας και αναζήτησης, ότι παρθένα κρητικά βότανα όπως το θυμάρι, ο δίκταμος και το φασκόμηλο, θα κατακτούσαν την ευρύτερη φαρμακευτική κοινότητα, σε μορφή ενός ευεργετικού δισκίου; Όπερ και εγένετο!

Το θαυματουργό δισκίο Cretan iama λόγω της αντιοξειδωτικής του δράσης έχει την ικανότητα, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, να καταπολεμά τις φλεγμονές στο ανθρώπινο σώμα που οδηγούν σε βαριές ιώσεις και κρυολογήματα, ενώ παράλληλα προσφέρει δύναμη και ζωντάνια στον οργανισμό.

Η αξία του κρητικού φαρμακευτικού σκευάσματος υψηλή, αφού όπως τόνισαν οι δημιουργοί του, οι αρχικές έρευνες είχαν σκοπό την δημιουργία μιας ουσίας που θα καταπολεμά το θανατηφόρο πολλές φορές ιό της Γρίπης H1N1, όμως τελικά το αποτέλεσμα ήταν κάτι πιο ισχυρό και αποτελεσματικό.

Πέρα όμως από τους δημιουργούς της παγκόσμιας φαρμακευτικής καινοτομίας, πίσω από το καινοτόμο σκεύασμα κρύβεται τόσο ο φαρμακευτικός κολοσσός της Olvos Science και της Gallinica, όσο και η Ένωση Αγροτικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνου, αφού λόγω των συστατικών του ανοίγονται νέες προοπτικές για την οικονομία του νησιού.

Από αυτή την Τετάρτη λοιπόν 11 Νοεμβρίου, σε πρώτη φάση οι καταναλωτές της Κρήτης θα μπορούν να προμηθεύονται το Cretan Iama από τα φαρμακεία του νησιού, ενώ σε δεύτερη φάση αυτό θα διοχετευτεί στη φαρμακευτική αγορά ολόκληρης της χώρας.

Λευτέρης Κουμαντάκης - neakriti ,  kavalarissa.eu

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/11/cretan-iama-farmako-apo-krhtikous-epistimones.html#sthash.hnHS0p8L.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters