Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ 30.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Η 13η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
ΤΗΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Θεσσαλονίκη 10-11-2015




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ
ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                                  president@whitehouse.gov

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                                  epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ
ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                       grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                              ambassador.sec@grdel-nato.be

ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                                   kataggelies@sdoe.gr

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                                  cybercrimeunit@hellenicpolice.gr

ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                                  nis@nis.gr

ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ minjust@otenet.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ pressoffice@yptp.gr

Β Ο Υ Λ Η τ ω ν
Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                            infopar@parliament.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του
Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                             protodikeio-thes@otenet.gr


Με κύριο αποδέκτη
το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο

Τέκνα περιούσια των 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ και των φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ που το έχετε καμάρι πως μπορείτε με τα χειραγωγούμενα GOIM – ΖΩΑ σας να διοικείτε αθέατα από τα 77 Κ.Ι.Σ. επάνω στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ για λογαριασμό του μπαμπά σας του Θεού, για να καταδυναστεύετε την ανθρωπότητα με την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που σας διακρίνει! Και ΔΕΝ αντιλαμβάνεστε ακόμη ότι αυτός ο πλανήτης φτιάχτηκε για νοήμονα όντα από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!  που σας αφήνει σκόπιμα για να εισπράξετε το ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ από την ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ νοήμονα ανθρωπότητα.


Σήμερα 10-11-2015
το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας μοστράρει το 13ο
τριανταχίλιαρο σε ευρώ που κάθε χρόνο καταθέτει ο εκπρόσωπός μας σε τακτή
ημερομηνία! που η κατάθεση της ημερομηνίας αθροίζει ένδεκα, όπως και τα δύο
οχήματα που σας μοστράρουμε ΚΑ 1966 = 22 : 2 = 11 και ΚΑ 9110 = 11, που το πρώτο αν κι έγινε ΛΑΜΔΑ σε τρακάρισμα επάνω στην κολώνα της Δ.Ε.Η. ο μπαμπάς σας ο Θεός τον έβγαλε από εκεί μέσα πλημμυρισμένο μεν στο αίμα αλλά ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ και χωρίς σημάδια στο πρόσωπο στις 23-6-1978, το δε δεύτερο το έχετε κατασχεμένο από τις 3-4-2008 γιατί είναι γεμάτο ακόμα με χαρτοκιβώτια με έντυπα της ΜΗΝΥΣΕΩΣ κατά του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ! και του ζητάτε εν έτει 2015 τέλη κυκλοφορίας για το 2014, που σας θυμίζει με τα αρχικά ΚΑ την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ των ΑΦΡΟΝΩΝ του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ. Το δε τρίτο που δεν φέρει πινακίδες
απευθύνεται με τα αρχικά των γραμμάτων ΝΖΜ 2082 στους ομογάλακτους ταγματασφαλίτες αδερφούς σας, που επιθυμούν να γίνουν οι Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνοι των 12 φυλών του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ για τους νόμους που εξακολουθούν να αγνοούν της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ κι επιμένουν να κόβουν κλήσεις για λογαριασμό σας, προκειμένου να ασφαλίζει τα οχήματά του ο απροστάτευτος κοσμάκης στις ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ανώνυμες ασφαλιστικές σας εταιρείες, που εν συνεχεία τις χρεοκοπάτε προκειμένου να μεταφέρετε τα ιουδαϊκά σας φεσάκια (ΚΙΠΑ) στους απροστάτευτους λαούς με τις σικέ χρεοκοπίες σας! Όπως αντιλαμβάνεστε το όχημα αυτό είναι ασφαλισμένο σε εταιρεία ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ που όόόλος ο μαφιόζικος πλούτος σας έχει περιέλθει επισήμως από τις 22-12-2012 στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για αναδιανομή του πλούτου με εντολή του μπαμπά σας, του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, που σας έκανε ανθρώπους για να μετατρέπετε εσείς εν συνεχεία με την λογική του παραλόγου τους νοήμονες ανθρώπους σε ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ φορώντας τα από μια μασονική ποδιά και να κτηνώνετε τους πάντες και τα πάντα!!!
με την ΑΦΡΟΣΥΝΗ & ΑΠΛΗΣΤΙΑ που σας διακρίνει !!!

Σας προειδοποιούμε για το καλό σας! ότι σας περιμένει ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ, ΛΑΒΕΤΕ εγκαίρως το μήνυμα! γι’ αυτό λοιπόν έχετε προθεσμία να εγκαταλείψετε τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ έως τις 24-12-2015 παίρνοντας μαζί σας και τα επιθυμούντα μασόνια σας που τυχόν θα θελήσουν να σας ακολουθήσουν στου ΔΙΑΟΛΟΥ την μάνα σας!!!

Από το νομικό τιμ
της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters