Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

To ΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΙΣΜΑ των GOIM - ΖΩΩΝ μασόνων

ΤΟ ΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΙΣΜΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΦΩΡΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ GOIM – ΖΩΩΝ ΤΟΥ GREKYLISTAN ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ KERATISTAN
 
http://shaco-hamas.blogspot.gr/

Θεσσαλονίκη 3/11/2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ info@kis.gr

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ president@whitehouse.gov

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο. ambassador.sec@grdel-nato.be

ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ kataggelies@sdoe.gr

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ cybercrimeunit@hellenicpolice.gr

ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ nis@nis.gr

ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ minjust@otenet.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ pressoffice@yptp.gr

Β Ο Υ Λ Η τ ω ν Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν infopar@parliament.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ protodikeio-thes@otenet.gr



Με κύριους αποδέκτες τους 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ Εβραίους των Σιωνιστικών ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ & Κ.Ι.Σ.

Τέκνα περιούσια, σας μοστράρουμε εκτός από τις μαφιόζικες επιταγές των 20.630 ευρώ που βάζετε να εκδίδουν τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας! για να βουλιάζετε μετά εσείς επί του ασφαλούς την κάθε οικονομία του όποιου προτεκτοράτου ΔΗΘΕΝ κράτους σας! όπως παράδειγμα το GREKYLISTAN σας! και την απάντηση της Γ.Α.Δ. ΜΑΚ – ΘΡΑΚ. Για την καταγγελία που μέσω διαδικτύου μοστράραμε το συμβάν που εκτυλίχθηκε στις 3/9/2015 μπροστά στα μάτια του Έλληνα πολίτη, το πώς λειτουργεί το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, που με τα δίποδα GOIM – ΖΩΑ δημοσιο-υπαλληλικά σας εκτελεστικά όργανα! διαχωρίζουν τους λαθρομετανάστες σε δύο κατηγορίες! Τους λαθρομετανάστες που τους χαρακτηρίζουν πολιτικούς πρόσφυγες! και τους προωθούν στο 4ο ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ, προς την Αγγελικούλα Μέρκελ! Και τους λαθρομετανάστες που τους προορίζετε για ΜΑΥΡΗ εργασία όπως παλιά στην εποχή της αποικιοκρατίας έκαναν οι πρόγονοι σας, που μετέφεραν τους μαύρους από την Αφρική για τις φυτείες των GOIM σας στην Αμερικανική ήπειρο! Έτσι μεταφέροντας και τα ομογάλακτα μασόνια σας μέρα μεσημέρι μπροστά από την ΣΤΡΟΥΓΚΑ της Μάνδρας Σουφλίου, για να φτιάξουν και το σικέ καθημερινό τους παιχνίδι τα GOIM αστυνομικά σας υποχείρια που τυγχάνουν και πολύ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ με τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ για μυαλά, όπως και ο αρχιφύλακας σας από το Αιγίνιο Πιερίας, που υπηρέτησε στον Βόρειο Έβρο και ήταν υποδοχέας λαθρομεταναστών. Όπως και οι αφεντιές σας! που τους παραμυθιάζετε πως ο μπαμπάς σας ο Θεός σας άφησε επάνω στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ να μετατρέπετε τους ανθρώπους σε ΖΩΑ χωρίς μυαλό! που δεν τους κόφτει τους έρμους και λένε προς τον ομογάλακτο αδερφό τους, τον μεταφορέα λαθρομεταναστών, «ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΡΕΕΕ!!!» βουτώντας τον όλοι μαζί γύρω στα πέντε άτομα, και σέρνοντάς τον πάνω στην άσφαλτο, με το κεφάλι να του το πατάνε κάτω για να του σχίσουν το φρύδι και να του περάσουν τις σχετικές χειροπέδες, που με αυτόν τον τρόπο πανικοβάλλουν και οδηγούνται οι λαθρομετανάστες στο αυτόφωρο της Αλεξανδρουπόλεως, ο μεταφορέας ΔΗΘΕΝ φυλακίζεται και την άλλη μέρα ξαναπιάνει δουλειά με εντολή του στοάρχη του για τις γνωστές μεταφορές! Οι δε λαθρομετανάστες στελεχώνουν επιχειρήσεις κάθε είδους μασονοειδών ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ που είναι αφορολόγητοι και πυρίμαχοι όπως ο εβραϊκός σας περιούσιος λαός!

Και για το όχημα με την πινακίδα ΝΖΜ 2082 ούούούτε κουβέντα που ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! δηλώνει με τα αρχικά γράμματα της πινακίδας τους Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνους των 12 φυλών του Ισραήλ! Καθώς οι ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ που τις έχετε επάνω στα δικαστικά έδρανα ΔΕΝ εννοούν να καταλάβουν πως η παντοκρατορία της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, έχει ΛΗΞΕΙ στις 21/12/2012 και στις 29/6/2015 εκδίδουν και απόφαση πως τα οχήματα πρέπει να ασφαλίζονται σε μαφιόζικες ανώνυμες ασφαλιστικές εταιρείες και όχι σε ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που στις 31/7/2015 παρανόμως αφαίρεσαν στα διόδια του Μακρυχωρίου Λάρισας τις πινακίδες! την άδεια κυκλοφορίας! και την άδεια ικανότητος οδηγού! GOIM - ΕΠΙΟΡΚΟΙ αστυνομικοί υπάλληλοι του ιουδαϊκού σας KERATISTAN. Ως εκ τούτου στις 29/6/2015 ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ της Βαλκανικής φεουδαρχικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ του Κ.Ι.Σ. Νταβίντ Σαλτιέλ, κλήθηκε την ίδια μέρα που οι ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνα και εισαγγελίνα έβγαλαν απόφαση κατά του νομοταγούς πολίτη, που στις 18/3/2015 την ίδια στιγμή που του έκοβαν κλήση στο Αμύνταιο! σας ΞΕΚΛΗΡΙΣΑΝ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στο μουσείο Μπαρντό της Τυνησίας ομογάλακτους επισκέπτες σας! όπως και δύο ημέρες πριν την δίκη ΠΑΡΩΔΙΑ στις 27/6/2015 με την έκδοση της απόφασης της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας ΞΑΝΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΑΝ πάλι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 38 δικά σας Εβραιόπουλα στην παραλία των πολυτελών σας ξενοδοχείων της Τυνησίας! Προκειμένου να αποδείξετε μέσω του ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ Νταβίντ Σαλτιέλ στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ ότι η ΕΛΛΑΣ όπως και τα λοιπά έθνη, είναι και θα εξακολουθούν να είναι προτεκτοράτα της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. και των ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ θυγατρικών OFFSHORE εταιρειών! Ως γνωστόν ο Σαλτιέλ σας ΚΩΛΩΣΕ!!! και δεν είχε τον απαιτούμενο ΚΩΛΟ να μας αποδείξει ενώπιον του Ελληνικού πλέον δικαστηρίου, ότι η εβραϊκή μασονική σας ΜΑΦΙΑ έχει εντεταλμένη εντολή από τον μπαμπά σας τον Θεό να καταδυναστεύετε απροστάτευτους πολίτες!

ΤΩΡΑ αναγκαστικά, αφού δεν έχετε εσείς τον απαιτούμενο ΚΩΛΟ ενώπιον του Ελληνικού δικαστηρίου να μας το επιβεβαιώσετε, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ τα ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλικά σας δίποδα GOIM – ΖΩΑ να μας αποδείξουν ενώπιον του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ δικαστηρίου πως η ΕΛΛΑΣ είναι προτεκτοράτο της εβραϊκής μασονικής μαφίας! Που διά μέσου της μαφιόζικης ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ έγινε η σκάντζα από την Οθωμανική αυτοκρατορία στο νεοσύστατο τότε GREKYLISTAN !!! στελεχώνοντάς το από τότε με μασονοειδή σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ !!!

Αν λοιπόν τα καταφέρουν να βγάλουν ΑΠΟΦΑΣΗ υπέρ σας! πιθανόν να γλυτώσετε το ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ ! το ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ ! και το ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ!!! μέσα στις 77 πρωτεύουσες των φεουδαρχικών σας ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ! Αλλά κι αυτά τα GOIM – ΖΩΑ σας επιβάλλεται να τα στείλουμε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ. Τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ συνεργάτες σας στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ! με προορισμό την Αστανά στο Καζακστάν, που είναι και η πρωτεύουσα του ΣΑΤΑΝΑ !!! και την ΣΑΒΟΥΡΑ σαν αυτούς που δουλεύουν για την δόξα του ιουδαϊκού σας KERATISTAN στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας! Και μετά να ρωτήσουμε τον μπαμπά σας τον Θεό, που η υπογραφή του θυμίζει τον ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗ! ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗ!!! το τι επιθυμεί; να σας χρίσουμε παντοκράτορες; ή ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ με σήμα το εξάκτινο αστέρι σας για τα W.C. των δημοσίων ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΩΝ !!! των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ











https://www.facebook.com/photo.php?fbid=137058183317727&set=pcb.959619374111036&type=3&theater

http://shaco-hamas.blogspot.gr/2015/11/to-goim.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters