Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Αρχαίοι Έλληνες θεοί και θεές, όταν ο μύθος συναντά τη συμπαντικότητα... !!!

Σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς που άνθισαν στην Γη, παρατηρούμε την εμφάνιση ‘’οντοτήτων’’ που σύμφωνα με την Αρχαία αντίληψη κατέβηκαν από τους Ουρανούς...


Οι άνθρωποι στην αρχή παρατηρώντας αυτά τα ανθρωποειδή πλάσματα να πραγματοποιούν ‘’καταστάσεις’’ που η ανθρώπινη λογική δε μπορούσε να εξηγήσει άρχισαν να αναρωτιούνται από πού έχουν έρθει (;)


Η γνώση των ορίων του ουρανού εκείνη την εποχή ήταν περιορισμένη. Μετά την εμφάνιση των οντοτήτων αυτών άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει και κάτι άλλο πίσω από αυτό που μπορούσαν να δουν. Έτσι λοιπόν στο είδος που είχε αφιχθεί από τους ουρανούς έδωσαν την ονομασία «θεοί».


Οι πρώτες θεότητες που ήρθαν στην Γη απλώς εμφανίστηκαν. Αρκετές από αυτές ανακατεύτηκαν με τους ανθρώπους του πλανήτη Γη και άρχισαν να πολλαπλασιάζονται. Έτσι άρχισαν να γεννιόνται οι ημίθεοι. Σήμερα αυτές τις ‘’θεότητες’’ οι περισσότεροι ερευνητές τις ονομάζουν «εξωγήινες» οντότητες. Πλάσματα του σύμπαντος που ανήκουν σε έναν άλλο πλανήτη, σε ένα άλλο αστρικό σύστημα του γαλαξία μας.


Οι λόγοι που αυτές οι οντότητες-θεότητες κατέβηκαν στην Γη ήταν αφενός για να επεξεργαστούν δικά τους ενεργειακά κομμάτια ώστε να μπορέσουν να εξελιχθούν σε μία ανώτερη διάσταση, αφετέρου για να διδάξουν τους ανθρώπους διάφορες τέχνες και αρχαία επιτεύγματα συμβάλλοντας έτσι στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Σήμερα οι περισσότερες από αυτές τις οντότητες βρίσκονται σε ανώτερη διάσταση και αρκετές από αυτές συνεχίζουν την διδαχή σε χαρισματικές ανθρώπινες οντότητες που επιλέχτηκαν (και ονομάζουμε επαφικούς), με έναν διαφορετικό τρόπο όμως, πιο εξελιγμένο.


Όπως…. προσφέροντας τον σπόρο της έμπνευσης σε επιτεύγματα όπου κατά καιρούς εμφανίζονται στις μέρες μας ως ανακαλύψεις επάνω στη γη.


master-lista ,  conspiracyfeeds

...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/11/theoi-otan-mythos-synanta-sympantikotita.html#sthash.PRe49mAU.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters