Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η ΚΡΑΤΑΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

- "Στα ανώτερα στρώματα του βιό-φωτος της Ανδρομέδας, εκκολάπτονται οι γόνοι υπερβατικών οντοτήτων. Στα κατώτερα στρώματα, εκκολάπτονται οι γόνοι υλικών οντοτήτων που θα εποικήσουν τους πλανήτες"...

Ο γιγαντιαίος γαλαξίας της Ανδρομέδας (Μ-31), είναι ο πλησιέστερος στον δικό μας Σπειροειδή Γαλαξία και απέχει 2.300.000 φωτός από αυτόν. Έχει πλάτος 220.000 φωτός, είναι διπλάσιος από τον Σπειροειδή και περιλαμβάνει πέραν των 3.657 κατοικημένων αστρικών συστημάτων. Είναι η έδρα του Ολυμπίου Διός και της ομώνυμης Αυτοκρατορίας.

- "Η Κραταιά Αυτοκρατορία "Ε" της Ανδρομέδας, συστήθηκε πριν 50.000.000 έτη με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός Δία και συγκροτείται από 250.000 συμμαχικές συνομοσπονδίες αστρικών συστημάτων. Στις 200.000 περίπου από αυτές, οι κάτοικοι τους είναι πανομοιότυποι με το ανθρώπινο είδος του πλανήτη σας. Στις υπόλοιπες 50.000, οι κάτοικοι είναι διάφορες μορφές συνειδητών οντοτήτων, πυρφόρων, αιθερικών, ενεργειακών, φωτεινών, πνευματικών και άλλων ειδών, που μπορούν να επικοινωνούν με τους ανθρώπους με διάφορους τρόπους, τους οποίους οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντιληφθούν.

Οι συμμαχικές δυνάμεις της Αυτοκρατορίας συνέστησαν στον δικό σας Σπειροειδή γαλαξία την συμμαχία "Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων" με επικεφαλής την Λύρα υπό τον Απόλλωνα, η οποία περιλαμβάνει 20 αστρικά συστήματα με 174 κατοικημένους πλανήτες"..

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ
Το δακτυλιοειδές νεφέλωμα της Λύρας (M-57 ή NGC-6720) είναι η έδρα του θεού του φωτός Απόλλωνα, ο οποίος φωτίζει με τον ήλιο του την Ελλάδα, μαζί με την δίδυμη αδελφή του Άρτεμη, τη θεά της Σελήνης, η οποία την φωτίζει την νύχτα ώστε να μην την σκιάσουν τα σκοτάδια..

Τα είκοσι αστρικά συστήματα που απαρτίζουν την "Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων" της Λύρας στον δικό μας Σπειροειδή Γαλαξία είναι τα εξής:


* Λύρα, Βέγας και Αετός στον αστερισμό του Τοξότη.* Σείριος, Κάνωψ (Αργούς), Κάστωρ και Πολυδεύκης στον αστερισμότων Διδύμων.* Κύκνος και Πήγασος στον αστερισμό του Υδροχόου.* Κασσιόπεια και Περσέας στον αστερισμό του Κριού.* Κηφέας στον αστερισμό των Ιχθύων.* Λύκος στον αστερισμό του Ζυγού.* Ωρίων, Πλειάδες, Υάδες, Λαγός και Ηριδανός στον αστερισμό τουΤαύρου.* Κένταυρος στον αστερισμό της Παρθένου.* και Ηρακλής στον αστερισμό του Σκορπιού.


Τα αστρικά αυτά συστήματα έχουν πάνω από 174 κατοικημένους πλανήτες από τρεις τύπους ανθρώπων (ξανθού, μεσογειακού και ερυθρωπού τύπου).

- "Η νόηση, η ψυχή και το πνεύμα των ανθρώπων της Γαίας, αναπτύσσονται σε στρεβλό επίπεδο εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια. Σε ολόκληρο το Σύμπαν δεν εμφανίζονται παρόμοια φαινόμενα ασυδοσίας. Οι ηγέτες και τα ιερατεία είναι οι διδάσκαλοι του ψεύδους και της απάτης και παράγουν αρνητική γνώση. Όσο υποβαθμίζεται η γνώση των ανθρώπων, τόσο η ψυχή σκοτεινιάζει και τόσο η βία και ο πρωτογονισμός εκδηλώνονται εντονότερα.

Ένας γενικευμένος πόλεμος όπου θα χρησιμοποιηθούν τα συμβατικά και πυρηνικά όπλα της γήινης τεχνολογίας, θα εσήμαινε αφάνταστες καταστροφές στην πανίδα και στην χλωρίδα του πλανήτη που ήδη βρίσκονται σε κακή κατάσταση από την μόλυνση του περιβάλλοντος. Για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, έχουμε μπλοκάρει από τώρα τους κώδικες λειτουργίας των πυρηνικών όπλων και τα έχουμε θέσει υπό τον έλεγχο μας"..

Η τεχνολογία της Αυτοκρατορίας είναι ασύλληπτη. Με την βοήθεια της ενεργειακής ολογραφίας και με δέσμες ταχυονίων και νιονίων, αποστέλλει ακαριαία και ταυτόχρονα σε πολλά σημεία του σύμπαντος, ενεργειακά αντίγραφα σκαφών και οντοτήτων, είτε για συλλογή πληροφοριών, είτε για αποστολές διάσωσης και προστασίας..

[Γύρω από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας (Μ31), περιστρέφονται δύο μικρότεροι Γαλαξίες, η Μικρή Ανδρομέδα (Μ32) που εκπροσωπεί η Ήρα και η άλλη Μικρή Ανδρομέδα (Μ115) που εκπροσωπεί η Δήμητρα.]

Πηγή: Nicos Kastanias ,  ellaniapili
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/11/krataia-autokratoria-andromedas.html#sthash.IP3hqxNH.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters