Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Τι ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΩ από ΑΥΤΑ τα ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΚΤΙΡΙΑ στην ΑΙΓΥΠΤΟ; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Άγνωστες και περίεργες δομές ανακαλύφθηκαν στην έρημο της Αιγύπτου. Τι μπορεί να είναι; Αρχαία κτίρια που ήταν αιώνες θαμμένα κάτω από την άμμο και κάποιος ισχυρός άνεμος βοήθησε να ξαναέρθουν στο φως; Μήπως είναι σύγχρονα κτίρια που κρύβουν κάποιο μυστικό;


Η ανακάλυψη των μυστήριων δομών έγιναν εντελώς τυχαία, μέσω του Google Maps. Τις συντεταγμένες τους μπορείτε να τις βρείτε εδώ: 

 30 ° 1'13.25 "N 31 ° 43'14.51"Ε


Οι δομές αυτές αποτελούν πιθανότατα κτίρια -αν και δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά ότι πρόκειται για αρχαία αιγυπτιακά οικοδομήματα.΄Ο φουτουριστικός τρόπος που είναι κατασκευασμένα υποδηλώνουν πως πρόκειται για σημερινές, σύγχρονες κατασκευές.

Αν συμβαίνει αυτό, τότε, για να βρίσκονται στην ερημιά, εντελώς απομακρυσμένα από τον "πολιτισμό", ενδεχομένως αποτελούν μυστική στρατιωτική βάση ή εγκαταστάσεις μέσα στις οποίες γίνονται κάποια άκρως απόρρητα πειράματα. Ο ερευνητής που τις ανακάλυψε δεν μπόρεσε να βρει και να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία για αυτές τις δομές.

Φυσικά, δεν λείπουν και οι απόψεις που μιλούν για μυστικές βάσεις εξωγήινων, είτε είναι "ξεχασμένες" από κάποιο "άγνωστο" παρελθόν ή απλά σύγχρονες,,,,

Δείτε το video:

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/ti-krybetai-kato-apo-ayta-ta-mysteriodi-ktiria-stin-egypto.html#sthash.UBEGlgWT.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters