Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Η "ευτυχία" της Γερμανίας με τους παράνομους μετανάστες...

«Όταν επαναλαμβάνεις ένα ψέμα συνεχώς, παραμένει πάλι ούτω ή άλλως ψέμα. Όμως οι άνθρωποι πιστεύουν πολύ πιο εύκολα ένα ψέμα που το έχουν ακούσει εκατό φορές παρά μία αλήθεια η οποία είναι καινούργια για αυτούς» Βόλφανγκ Σόιμπλε
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ο κόσμος στο Βερολίνο είναι σοκαρισμένος γιατί πριν από τέσσερις μέρες κοντά στο δημαρχείο στο κέντρο του Βερολίνου οι λαθρομετανάστες σκοτώσανε εν ψυχρώ χωρίς λόγο έναν 20αχρονο Γερμανό. Ο δημοσιογράφος που πήγε να κάνει ρεπορτάζ στον τόπο του εγκλήματος, δεν μετέδιδε τα γεγονότα όπως είχαν γίνει και υπήρχαν μαρτυρίες για αυτό. Εκείνη την στιγμή λοιπόν που έκανε εμπρός στην κάμερα το ρεπορτάζ, ο κόσμος από πίσω του και διαμαρτυρήθηκε το πως παρουσιάζει το θέμα. Εκείνος μιλούσε για τον κόσμο που βρέθηκε εκεί να ανάψει ένα κερί, για την εκκλησία που πήγε επίσης πολύς κόσμος και δεν έλεγε τίποτα για τους λαθρομετανάστες.Έτσι φίλοι μου λειτουργούν τα ΜΜΕ. Ξυπνήστε πριν είναι αργά, να μην τρώμε κουτόχορτο!

Όλα αυτά γίνονται και άλλα που έρχονται είναι γιατί άρχισαν τα κρύα, οι κατασκηνώσεις είναι μικρές ο κόσμος πολύς, οι λαθρομετανάστες τρώγονται αναμεταξύ τους, τα αίματα βράζουν στην κυριολεξία, γι’ αυτό και έχουμε μαχαιρώματα καθημερινής βάσεως. Οι γιατροί έχουν φτάσει στα όρια της αντοχής τους. Οι προβλέψεις ότι πολύ γρήγορα θα σφάζονται σε ένα άγριο εμφύλιο αληθεύουν μέρα με την μέρα.

Άλλο ένα συμβάν. Εξαιτίας της χριστιανικής τους πίστης, τους έδειραν, τους κλότσησαν και τους πέταξαν έξω από το παράθυρο οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες. Ναι, αυτά γίνανε στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο Forst Brandenburg, σε μια οικοδομή που φιλοξενούνται οι λαθρομετανάστες. Τις γυναίκες οι λαθρομετανάστριες επειδή δεν είναι μουσουλμάνες τις φέρονται χωρίς σεβασμό, και τις κακοποιούν τις περισσότερες φορές.

Οι ίδιοι οι Γερμανοί κινδυνεύουν πλέον και όταν μπαίνουν μέσα στα λεωφορεία. Όπως περιγράφει οδηγός λεωφορείου δεν υπάρχει μέρα που να μην καταγραφεί έστω και ένα άσχημο συμβάν στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ένας μουσουλμάνος σήκωσε με τη βία μια κοπέλα από τη θέση της γιατί θεωρούσε ότι οι γυναίκες πρέπει να στέκονται όρθιες και να δίνουν τις θέσεις τους στους άντρες.

Πολλές κοινότητες στην Γερμανία εκπέμπουν SOS για την κατάσταση. Στο Nordrhein-Westfalen, οι κοινότητες πλέον ζητούν βοήθεια διότι δεν μπορούν να σηκώσουν άλλους μετανάστες.

Οι Μουσουλμάνοι «πρόσφυγες» έφτασαν στο σημεία να μηνύσουν Γερμανικό Κέντρο Άσυλου για… αργές πληρωμές με μετρητά. Αλήθεια τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί που βρίσκονται σε εσχάτη ανάγκη; Θα το έσκαγαν από μια πολεμική ζώνη για να… κάνουν μήνυση στις εγκαταστάσεις και στο έθνος το οποίο τους παρέχει φαγητό και στέγη; Μόνο «μετανάστες»… απομίμηση συμπεριφέρονται έτσι.

Η Γερμανία δέχεται 1,5 εκατομμύριο μεταναστών το οποίο περιμένει να απορροφηθεί αυτόν το χρόνο και αυτοί που φτάνουν στο Βερολίνο συχνά πρέπει να περιμένουν μέρες αν όχι εβδομάδες για να καταγραφούν στα κέντρα ασύλων.

Είκοσι μετανάστες μήνυσαν την κρατική υπηρεσία του Βερολίνου «Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων» επειδή έπρεπε να περιμένουν περισσότερο από μια εβδομάδα για να καταγραφούν οι αιτήσεις του ασύλου τους και να λάβουν φυλλάδια κοινωνικής πρόνοιας. Όλοι απαιτούν άμεση πληρωμή. Oλα ξεκίνησαν όταν αρνήθηκαν πλέον να δέχονται τα ατομικά πακέτα τροφής που τους έδιναν καθημερινά, διότι λέγανε ότι δεν προσαρμόστηκαν σωστά με τις δικές τους ανάγκες και συνήθειες διατροφής. Έτσι γερμανικές αρχές αναγκάστηκαν αντί τρόφιμα να… τους δίνουν χρήματα.

Η ομάδα των 20 μεταναστών οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν μήνυση ισχυρίζονται ότι πρέπει να περιμένουν περισσότερο από μια εβδομάδα. Η «επείγουσα αίτηση» έχει επιβεβαιωθεί από έναν εκπρόσωπο του δικαστηρίου, αναφέρει η εφημερίδα Die Welt. Ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου λέει ότι οι κατήγοροι έφεραν την υπόθεση στο δικαστήριο για να ασκήσουν πίεση στους Γερμανούς. Επίσης αναφέρει ότι αυτό ήταν μια από αρκετές παρόμοιες νομικές περιπτώσεις τις οποίες έφεραν οι μετανάστες τις τελευταίες 2 βδομάδες.

Μια δασκάλα παιδικού σταθμού στην στο Ottakring στην Βιέννη όταν έκανε εκδρομή με το νηπιαγωγείο στο κέντρο της Βιέννης, υποχρεώθηκε να… φορέσει Niqab, (μαντήλα). Μια κυρία έβγαλε κάποιες φωτογραφίες και ρώτησε μια μουσουλμνάνα αν θεωρεί σωστό να ντύνεται έτσι σε ξένη χώρα και να περνά τα μηνύματα της στα παιδιά της Αυστρίας. Η φωτογραφία στάλθηκε στην εφημερίδα Kronen Zeitung και η εφημερίδα ερεύνησε το συμβάν. Απευθύνθηκαν στην ισλαμική κοινότητα η οποία θεώρησε την ενδυμασία της υπερβολή.

Στην Γαλλία απαγορεύεται η Niqab ή Burka. Βουλευτές διαμαρτυρήθηκαν και θεωρούν ότι η burka είναι σύμβολο επιβολής των θρησκευτικών και πολιτικών προτύπων των μουσουλμάνων και δεν έχει θέση στην Ευρώπη. Η αντιπρόσωπος του κόμματος CDU, Julia Klöckner, απαγόρευσε τέτοιου είδους ενδυμασίες στην χώρα της.

Tο Langenlohnsheim είναι ένα χωριό στο Rheiland-Pfalz με 4.000 κατοίκους. Εκεί πήγε εκπρόσωπος της κυβέρνησης και υποχρέωσε στο κατοικους να φιλοξενήσουν άλλους 3.000 μετανάστες. Ο δήμαρχος Michael Czupalla αντέδρασε αμέσως αρνητικά και δεν το δέχτηκε. Τότε στην έντονη αντίδραση του δημάρχου για την εγκατάσταση χιλιάδων προσφύγων στην περιοχή του δήμου του, με προκλητικό θράσος και αναίδεια ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης απευθυνόμενος στο δήμαρχο και στους δημότες του τους είπε χαρακτηριστικά :»Αν δεν σας αρέσει να σηκωθείτε και να πάτε αλλού». Παρακάτω στο βίντεο δείτε την αντίδραση των κατοίκων.

 
Μια συζήτηση με μια ομάδα νεαρών Μουσουλμάνων στην Ολλανδία. Κανένα ΜΜΕ δεν θα διεξάγει μια συνέντευξη σαν αυτή-αλλά πρέπει να τη δείτε. Αυτό είναι το μέλλον της Ευρώπης. Παρατηρείστε πόσο άνετοι και προκλητικοί είναι με την Ισλαμική τους «υπεροχή». Η συνέντευξη γίνεται από έναν δημοσιογράφο σε τρία μουσουλμανικά αγόρια εκ των οποίων τα δύο είναι έφηβοι και το ένα πάει στο δημοτικό. Εξηγούν στο δημοσιογράφο ότι οι kufar δηλαδή «οι άπιστοι» τους είναι εμπόδιο που πρέπει να εξαληφθεί. Όσον αφορά τις Ολλανδές και τον τρόπο που ντύνονται, θεωρούν ότι δεν είναι σύμφωνος με την πίστη τους και αυτό δεν είναι καλό επομένως θα πρέπει να τις κακομεταχειρίζονται. Τελειώνοντας, απαίτησαν να στραφούν όλοι προς το Ισλάμ και τα κορίτσια και οι γυναίκες να ντύνονται «κατάλληλα» σύμφωνα με τη λογική του Ισλάμ.

Οι ISIS παρακινούν τους όμοιούς τους να ξεσηκωθούν σε Αυστρία και Γερμανία και να προχωρήσουν σε σφαγές ακόμα και μέσα σε σπίτια. Υπάρχει και σχετικό βίντεο στο Youtube.

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έγινε στις συνοικίες στην Kottnerstrasse στο Kreuzberg στο Βερολίνο:
Αυτόπτες μάρτυρες ομολογούν ότι άκουσαν στις 1.30 τα μεσάνυχτα τον λαθρομετανάστη Orhan.S να περπατά στην ταράτσα του σπιτιού, δηλαδή της οικοδομής που έμεναν στον 5ο όροφο. Απίστευτο, κρατούσε το κομμένο κεφάλι της γυναίκας του. Γύρω στις 1 τα μεσάνυχτα οι κάτοικοι άκουσαν πολύ δυνατά μαλώματα και ουρλιαχτά από την οικοδομή. Μετά από λίγη ώρα είδαν τον Orhan.S να κρατάει το κεφάλι της γυναίκας του από πάνω από την ταράτσα, συγκεκριμένα από τα μαλλιά, και το έριξε κάτω στην άσφαλτο περήφανος. Οι κάτοικοι κατατρομαγμένοι και σοκαρισμένοι με την εικόνα που αντίκρισαν, έχασαν τα λόγια τους διότι τέτοιο συμβάν δεν είχε καταγραφεί στην Γερμανία από την εποχή των Βίκινγκς.

Να ετοιμαζόμαστε να βλέπουμε από εδώ και πέρα τέτοιες σκηνές στις πόλεις μας. Ήδη τζιχαντιστές εγκαταλείπουν τα σύνορα τις Συρίας και επιστρέφουν στην Τουρκία, γιατί φοβούνται τους Ρώσους. Απόδειξη βρέθηκαν πολλές κομμένες γενειάδες και ξυραφάκια πεταμένα στο έδαφος, στα σύνορα τις Τουρκίας. Σε λίγο όλοι αυτοί θα βρίσκονται όλοι αυτοί κοντά μας!

Πηγή ΝikosΧeiladakis
http://kostasxan.blogspot.gr/2015/10/blog-post_767.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters