Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΩΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ISIS KΑΙ ΤΗΣ AL QAIDA ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΣΥΡΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

sshbs
Το ολλανδικό εβδομαδιαίο περιοδικό Nieuwe Revu αποκάλυψε ότι “είναι απλό σαν μια καλημέρα να αγοράσεις ένα διαβατήριο ένα πλαστό συριακό διαβατήριο.Τομόνο που χρειάζεται κανείς είναι ένα αριθμό τηλεφώνου ενός από τους πολυάριθμους παραχαράκτες πλαστογράφους και  825 δολάρια [750 euros, ένα διαπραγματεύσιμο ποσό για ένα διαβατήριο και μια ταυτότητα]. Σε τουλάχιστον 40 ώρες θα έχει γίνει.”
Αυτό έκανε και ο ανταποκριτής Harald Doornbos  για ν΄αποκτήσει ένα διαβατήριο συριακό.40 ώρες μετά την παραγγελία του ο Doornbos είχε στα χέρια του  ένα διαβατήριο και μια ταυτότητα με την φωτογραφία του πρωθυπουργού της Ολλανδίας του Mark Rutte!

Οι δημοσιογράφοι πέρασαν από έναν διαμεσολαβητή σύριο που μεταβίβασε τη φωτογραφία της ταυτότητας –μια φωτό του M. Rutte που βρέθηκε  στο Internet – και ένα επίπλαστο όνομα “Malek Ramadan”, στον πλαστογράφο, “ένα σύριο από την πόλη του Idlib”.Αν και αυτός ο τελευταίος είχε κάποιους δισταγμούς  παρατηρώντας τη δυτική φυσιογνωμία της φωτογραφίας της ταυτότητας δεν ήξερε ωστόσο ότι πρόκειται για μια φωτογραφία του ολλανδού πρωθυπουργούκαι δέχθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες των ρεπόρτερ, “τα πλαστά διαβατήρια τυπώθηκαν στα περίχωρα των πόλεων Azaz και Sarmada που είναι δύο πόλεις στο Βορρά της Συρίας”. Αν και δεν υπάρχει ακριβής αριθμός για τα πλαστά έγγραφα ταυτότητας οι εκτιμήσεις ποικίλουν για κάποια από κάποια δεκάδες την ημέρα ως εκατοντάδες τον μήνα».
Η Frontex ανακοίνωσε την 1η Σεπτέμβρη ότι η διακίνηση των πλαστών διαβατηρίων ήταν διαδεδομένη. Σύμφωνα με την ευρωπαική υπηρεσία επιφορτισμένη με τον έλεγχο των συνόρων η πλειοψηφία των παραποιημένων εγγράφων θα χρησιμοποιούνταν από άτομα που επιθυμούσαν να εισέλθουν στην ΕΕ.
 
KLHJKLJHKL
Ο Doornbos περιγράφει την πορεία των τρομοκρατών:  »
Τα μέλη της ISIS ή της al-Qaïda βρίσκονταν στη βόρεια  ζώνη της Συρίας και πηγαίνουν στο Bodrum της Δυτικής Τουρκίας.Από εκεί παρανόμως πήγαιναν στην Ελλάδα.Στην Ελλάδα δείχνουν τα τα πλαστά έγγραφα στις αρχές.Οι Έλληνες δεν έχουν ιδεά ότι δεν βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα σύριο πρόσφυγα αλλά μ΄ένα μέλος της ISIS ή της Al-Qaïda. Από την Ελλάδα συνεχίζουν το ταξίδι μέσω FYROM Σερβίας και Ουγγαρίας.Έχοντας φθάσει στην Ουγγαρία οι τζιχαντιστές με τα πλαστά συριακά διαβατήρια ταξιδεύουν χωρίς έλεγχο σε άλλα κράτη της Schengen « .
Η βρετανική εφημερίδα Telegraph αποκάλυψε επίσης ότι οι μετανάστες προερχόμενοι από Β Αφρική και Μ Ανατολή χρησιμοποιούν πλαστά διαβατήρια συριακά που τ΄απέκτησαν απέκτησαν ξεκινώντας από το Facebook  προκειμένου να εισέλθουν στην Ευρώπη ως πρόσφυγες.Ένας δημοσιογράφος της Telegraph προσποιήθηκε τον μετανάστη σε αραβικούς λογαριασμούς στο Facebook  και καταθέτει ότι οι λαθρέμποροι του πρόσφεραν συριακά έγγραφα πλαστά αντί 1000 euros και με 800 euros επιπλέονγια να μεταβεί ασφαλώς από Τουρκία σε Ελλάδα.
Αυτό το άρθρο ακολουθεί η δήλωση της αστυνομίας της Γερμανίας ότι συνέλαβε έναν μαροκινό τζιχαντιστή που είχε διασυνδέσεις με την τρομοκρατική οργάνωση (daesh ή ISIS) και είχε πλαστά έγγραφα για να ζητήσει άσυλο ενώ στη Βουλγαρία η αστυνομία κατάσχεσε περί τα 10 000 πλαστά συριακά διαβατήρια.
 
HLKHHIOO
Τα στατιστικά της ΕΕ δείχνουν ότι 1 στους 5 μετανάστες είναι σύριος και ωστόσο το 90% των αιτούντων άσυλο από αυτούς που μπήκαν στην Ευρώπη εμφανίστηκαν ως Σύριοι.Οι αγορασμένες πλαστές ταυτότητες από κακοποιούς μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κάθε λογής πρόσωπα προειδοποιούν οι δημοσιογράφοι: ευρωπαίοι τζιχαντιστές που θέλουν να επιστρέψουν στην Ευρώπη,σύριοι εγκληματίες του πολέμου ή μη σύριοι που επιθυμούσαν να μεφανισθούν ως σύριοι για να καταθέσουν ένα αίτημα ασύλου στην Ευρώπη.
 
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/09/isis-k-al-qaida.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters