Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Νίκος Φίλης: Παλαιοκομματισμός και "Γενοκτονία" - Πρόκληση για τον Ποντιακό και τον Μικρασιατικό Ελληνισμό η τοποθέτησή του στο Υπουργείο Παιδείας

 
ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΥΤΟΝ ΜΩΡΕ; ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ; ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΗΛΘΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ; ΕΔΩ ΞΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΗΣΕΙ; ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Η ΘΡΑΚΗ ΤΡΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ .
ΕΥΓΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!! ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕΙ;


ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Νίκος Φίλης: Παλαιοκομματισμός και "Γενοκτονία" - Πρόκληση για τον Ποντιακό και τον Μικρασιατικό Ελληνισμό η τοποθέτησή του στο Υπουργείο Παιδείας
Περυσινό άρθρο του υπουργού της Εθνικής Παιδείας
Φίλης Νίκος  (20.08.2014)
Να αντιμετωπίζεται ως αδίκημα "η άρνηση της Γενοκτονίας των χριστιανών της Ανατολής (Πόντιοι, Μικρασιάτες, Αρμένιοι και Ασσύριοι)" ζητούν 38 βουλευτές της Ν.Δ. με επιστολή προς τον πρωθυπουργό, επικαλούμενοι απόφαση της Βουλής των Ελλήνων (Φεβρουάριος 1994), με την οποία είχε χαρακτηρισθεί ως Γενοκτονία η αιματηρή εκδίωξη των χριστιανικών πληθυσμών από τον Πόντο, τη Μικρά Ασία και την Ανατολική Θράκη. Οι βουλευτές σχολιάζουν ότι σε διαφορετική περίπτωση η Βουλή των Ελλήνων θα αυτοαναιρεθεί.
 
 
 
http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/09/blog-post_389.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters