Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Στο φως κρυμμένες πόλεις του Άρη που εσκεμμένα δεν τις βλέπουμε!! [Βίντεο]

Στο φως κρυμμένες πόλεις του Άρη που εσκεμμένα δεν τις βλέπουμε!! [Βίντεο]
Ολόκληρες περιοχές στον πλανήτη Άρη μοιάζουν έρημες και νεκρές, χάρη... στην τεχνολογία που εφαρμόζει η NASA να τις βλέπουμε έτσι.
Κάτω, όμως από αυτά τα παστέλ pixel που έχουν τοποθετηθεί εσκεμμένα υπάρχει μία άλλη πραγματικότητα. Αυτή που προσπαθούν απαγνωσμένα να μας κρύψουν: Ο πλανήτης Άρης έχει μεγάλες πόλεις με κτίρια, δρόμους και οχήματα.
Πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι οι αρχικές εικόνες από την ESA έχουν σε μεγάλο βαθμό υποστεί επεξεργασία πριν την τελική δημοσίευσή τους.
Στην συνέχεια ακολουθεί ένα video που οι δημιουργοί του ισχυρίζονται πως έχουν εφαρμόσει την ίδια τεχνική της NASA, αλλά αντίστροφα. Δηλαδή, με απλά λόγια, "αφαίρεσαν" όσο το δυνατόν περισσότερο την "επίστρωση" της ερημιάς προκειμένου να αναδείξουν τι υπάρχει κάτω από αυτήν.
Οι δομές που θα δείτε δεν είναι το αποτέλεσμα αλγορίθμων συμπίεσης εικόνας.
Αυτό που θα δείτε σε αυτό το βίντεο μπορεί να μην είναι ακριβώς οι πραγματικές δομές, αλλά τα ψηφιακά υπολείμματα των δομών που υπάρχουν πραγματικά στην επιφάνεια του Άρη, τα οποία η ESA δεν κατάφερε να "σκεπάσει" ικανοποιητικά.





http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/09/ktiria-ston-arh.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters