Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Bloomberg: Ο πιο σκληρά εργαζόμενος λαός στην Ευρώπη είναι οι Έλληνες

BLOOMBERG-LABOUR-HOURS
Ο πιο σκληρά εργαζόμενος λαός είναι στην Ευρώπη οι Έλληνες, με τους Ρώσους να ακολουθούν στη δεύτερη θέση, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg επικαλούμενο στοιχεία του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ).
Βάσει παραγωγικότητας ωστόσο, που μετριέται από το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν ανά ώρα εργασίας, η Ρωσία είναι τελευταία με 25,9, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται επίσης σε δυσχερή θέση στο 36,2, πολύ χαμηλότερα από το μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι στο 50, εκτιμά ο ΟΟΣΑ.

Σύμφωνα επίσης με το διεθνές πρακτορείο, όπως το χρέος, η χαμηλή παραγωγικότητα μπορεί να καταστρέψει μία οικονομία. Μαζί με τις επενδύσεις που μειώνονται και τα αδύναμα δημογραφικά στοιχεία, αποτελεί έναν από τους τρεις διαρθρωτικούς περιορισμούς που αφήνουν μια συρρικνούμενη οικονομία να «χωλαίνει», σύμφωνα με την Alfa Bank, τη μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα της Ρωσίας.



netakias
http://greeknation.blogspot.gr/2015/08/bloomberg.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters