Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Oι συνέπειες των μνημονίων σε αριθμούς...


Το διαπλεκόμενο λόμπι του ευρώ ξαναχτύπησε.

Η εταιρεία Ernst & Young δημοσίευσε μία «έρευνα» για το πώς θα ήταν η ελληνική οικονομία λόγω εξόδου από το ευρώ. Παρουσίασε μια σειρά από συμπεράσματα που αφορούν τις συνέπειες στην ανεργία, στο εθνικό εισόδημα, στο κατά κεφαλή εισόδημα, στις επενδύσεις, στη διόγκωση του χρέους και στη συρρίκνωση του ΑΕΠ με την έξοδο από το ευρώ.


Ερευνώντας τις συνέπειες της κρίσης και των μνημονίων για τη διάσωση των τραπεζών βρήκα ότι οι αριθμοί της Ernst & Young ταιριάζουν απόλυτα στα αποτελέσματα και στους αριθμούς των μνημονίων, των κυβερνήσεων της διαπλοκής, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Ό,τι «υποθέτει» ότι θα συμβεί στην οικονομία το διεθνές παρακράτος με την υπογραφή της Ernst & Young σε μια υποτιθέμενη έξοδο από το ευρώ, έχει ήδη συμβεί με τα μνημόνια και το ευρώ.


Τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ της διαπλοκής βιάστηκαν να δημοσιεύσουν την έκθεση της Ernst & Young με σκοπό να στηρίξουν τις επιλογές της κυβέρνησης όπως στηρίζεται από την δεξιά, το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ. Τα ίδια χρεοκοπημένα ΜΜΕ δεν έχουν παρουσιάσει ποτέ τα υπαρκτά στοιχεία από τις υπηρεσίες της Ε.Ε. και της Ελλάδας για τους αριθμούς των μνημονίων και της νομισματικής πολιτικής της ΕΚΤ, της ΤτΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων.

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτή η έκθεση εμφανίζεται σε μια στιγμή στην οποία η πλειοψηφία της βουλής αποφασίζει σε αναντιστοιχία με την πλειοψηφία του λαού να εφαρμόσει πολιτικές με ίδιο μείγμα των πολιτικών που μας έφθασαν μέχρι εδώ με την απειλή της εξόδου από το ευρώ. Η νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και η νέα λιτότητα για τη χρηματοδότηση αυτής θα προκαλέσουν μεγαλύτερη οικονομική λεηλασία στην κοινωνία.

Mε πληροφορίες απο eleutheriellada.wordpress.com
Επιμέλεια: www.logiosermis.net


http://www.logiosermis.net/2015/07/o_25.html#.VbVXhVKpfXo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters