Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Αποκλειστικό! Έτοιμο το νέο κεντροδεξιό κόμμα με αρχηγό το Φράγκο Φραγκούλη. Ποιοι συμμετέχουν



Ο κύβος ερρίφθη! Μετά από αρκετές συζητήσεις και ζυμώσεις που κράτησαν μήνες βρέθηκε κοινός τόπος μεταξύ στελεχών της ευρύτερης κεντροδεξιάς και με τη στήριξη ισχυρότατων οικονομικών παραγόντων αποφασίστηκε την Παρασκευή το βράδυ να προχωρήσουν άμεσα στη δημιουργία νέου κόμματος με επικεφαλής το γνωστό στρατηγό πρώην Α/ΓΕΣ Φράγκο Φραγκούλη.


Ο κ. Φραγκούλης που διετέλεσε και υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας στο παρελθόν είχε δεχθεί αρκετές κρούσεις κατά καιρούς από διάφορα πολιτικά πρόσωπα, να πολιτευθεί ή να μπει μπροστά σε μια νέα πολιτική κίνηση ωστόσο ήταν επιφυλακτικός καθώς δεν είχε πειστεί για τις πιθανότητες επιτυχίας ενός τέτοιου εγχειρήματος.
Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς σε συγκέντρωση- συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος στον Πειραιά παρουσία περίπου 150 στελεχών και επιχειρηματιών προέκυψε η απόφαση να περάσουν άμεσα στην ίδρυση του νέου σχήματος για το οποίο ήδη έχουν έτοιμο το όνομα που θα παραπέμπει στη λέξη ΝΕΟ ενώ έχουν επεξεργαστεί και το έμβλημα του νέου κόμματος.
Στη συνάντηση συμμετείχαν γνωστά στελέχη του κεντροδεξιού χώρου όπως οι πρώην υφυπουργοί Χρήστος Ζώης και Θεόδωρος Κασσίμης, ενώ σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει το κόμμα των Δημοκρατικών. Στη συνάντηση έδωσε το παρόν και η Κοινωνία Αξιών, (κόμμα που ίδρυσε ο καθηγητής Δ.Μπουραντάς, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε και τώρα προεδρεύει ο Στέλιος Φενέκος) 
Την κίνηση στηρίζουν πολλά πρώην κορυφαία στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, πρώην αρχηγός της αστυνομίας και πολλοί και πολύ σημαντικοί οικονομικοί παράγοντες. Οι περισσότεροι εξ αυτών δραστηριοποιούνται και ως εφοπλιστές αλλά όχι μόνο καθώς πρόκειται για μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου με πλήθος δραστηριοτήτων, ενώ υπάρχουν και εκπρόσωποι του κατασκευαστικού κλάδου και των βιομηχάνων.
Μεταξύ των στελεχών που αναμένεται να πλαισιώσουν το νέο κόμμα και ο πρώην γ.γρ. Περιφέρειας Ηπείρου και άνθρωπος του περιβάλλοντος Σαμαρά, πολιτευτής Θεσσαλονίκης κ.Δημήτρης Πανοζάχος και αρκετά στελέχη που έχουν αποχωρήσει στο παρελθόν από τους ΑΝΕΛ.
Το πολιτικό στίγμα του νέου κόμματος θα είναι στα πλαίσια του κοινωνικού φιλελευθερισμού με έντονο το πατριωτικό στοιχείο.
 
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/07/blog-post_413.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters