Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

MONITOR - ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ...




Η εκπομπή Monitor με ένα ρεπορτάζ που προκάλεσε αλυσσυδωτές αντιδράσεις στην Γερμανία...

Οι συντελεστές της εκπομπής που βρίσκονται στο πλευρό του κεντρικού παρουσιαστή Γκέοργκ Ρέστλε, ρίζνουν άπλετο φως μέσα στο σκοτάδι ενός σκανδαλώδους ξεπουλήματος δεκατεσσάρων κρατικών αεροδρομίων προς την κρατική γερμανική εταιρία Fraport. Η εν λόγο επιχείρηση ανοίκει στον δήμο της Φρανκφούρτης και στον γερμανικό κρατικό αερομεταφορέα Lufthansa.

Eίναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό πως 14 από τα πιο κερδοφόρα ελληνικά αεροδρόμια της χώρας ξεπουλιούνται υπό την πίεση των δανειστών προς μία γερμανική εταιρία γερμανικών κρατικών συμφερόντων...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters