Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Από σήμερα (και επισήμως) οι… Γερμανοί ξανάρχονται στην Ελλάδα

1ff5b9996ddb2765a5b8dc0fdc203ced 

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!
Νίκος Ελευθερόγλου
Από σήμερα (και επισήμως) οι… Γερμανοί ξανάρχονται στην Ελλάδα. Επτά μήνες μετά η τρόικα, που πιστέψαμε ότι θα γίνει θεσμοί, γίνεται θεσμός και ξαναρχίζει να παίζει το ίδιο έργο που είχαμε δει και ξαναδεί τα τελευταία πέντε χρόνια. Μόνο που αυτή τη φορά έχουν φροντίσει και έχουν κάψει και το τελευταίο οχυρό, καταργώντας πια εκτός από την κοινοβουλευτική μας δημοκρατία και το ιδεολογικό ανάχωμα μνημόνιο-αντιμνημόνιο.
Το τρίτο Μνημόνιο δεν θα φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή -όπως ψευδώς ισχυρίζονται η Ν.Δ. και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που συμμάχησαν μαζί της- μόνο του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου αλλά όλων των πολιτικών κομμάτων (με εξαίρεση τη Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ και κάποιων εξωκοινοβουλευτικών). Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, όσο και αν οχυρώνονται άπαντες στην ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, τον οποίον από αυτήν εδώ τη στήλη πριν από μήνες είχαμε αποκαλέσει ιδανικό αυτόχειρα για όσα τότε έπραττε. Οσο δε για εκείνους που βλακωδώς τον χαρακτηρίζουν «Αλίκη Βουγιουκλάκη της πολιτικής» μάλλον προσβάλλουν και αδικούν την πρόωρα χαμένη εθνική μας σταρ, μια και είναι θετικό ίνδαλμα για γενιές. Αν έτσι θεωρούν ότι υποτιμούν τον Βαρουφάκη, καλό θα είναι να βρουν άλλο παράδειγμα όλοι εκείνοι (εντός και εκτός Ελλάδας) οι οποίοι τον έκαναν σταρ με την ίδια ευκολία που σήμερα τον ρίχνουν στον Καιάδα. Και το λέμε αυτό γιατί, αντί να πυροβολούν τον τέως υπουργό Οικονομικών (που δουλειά του ήταν να έχει σχέδιο Β και Γ, την ώρα που οι δανειστές έκαναν το ίδιο), πρέπει να δουν τι μας φέρνει πάλι η τρόικα και οι ορατοί και αόρατοι κυβερνήτες της χώρας μας.
Με το καλημέρα έρχονται με νέο επώδυνο πακέτο, το οποίο αφορά μισθούς και συντάξεις, και ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τη δολοφονική τους συνταγή, που άρχισαν να δίνουν στον ελληνικό λαό πριν από πέντε χρόνια. Πολύ φοβούμαστε ότι είμαστε ακόμη στην αρχή. Αν και όλοι γνωρίζουν ότι αυτό που θέλουν να πετύχουν δεν βγαίνει πουθενά, συνεχίζουν εμμονικά να θέλουν να το εφαρμόσουν. Και αντί η κυβέρνηση αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση (η οποία συνεχίζει να ζει τη δική της θεσμική εκτροπή, που τη βυθίζει) να αναζητήσουν μια εναλλακτική και να την προτείνουν στον ελληνικό λαό, διαγωνίζονται στο ποιος θα φάει τις περισσότερες καρπαζιές για να μείνει η χώρα στο ευρώ!
Δεν εμπιστεύονται τον ελληνικό λαό, που έχει αποδείξει τη μεγάλη του ωριμότητα, αλλά και τη χώρα, η οποία έχει αστείρευτο πλούτο και δυνατότητες. Οποιος πραγματικά το πιστεύει ας το τολμήσει και ας πάρει από τη δύναμη της πατρίδας. Διαφορετικά να βγουν και να πουν επιτέλους την αλήθεια στον ελληνικό λαό· ολόκληρη. Και ας το κάνει για πρώτη φορά η Αριστερά. Θα είναι η πρώτη της υπηρεσία στον τόπο…
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters