Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Η ΕΩΑ (ΠΡΩΪΝΗ) ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α' ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

Το φαινόμενο της εώας (πρωινής) επιτολής του Σειρίου λαμβάνει χώραν μία φορά τον χρόνο, όταν ο Ήλιος ανατέλλει ταυτοχρόνως με τον αστέρα Σείριο Α', (από πλανήτες του οποίου κατάγονται οι Έλληνες, oi οποίοι κατήλθαν στην Γη το 127.000 π.Χ). Ο Σείριος Α' έχει διάμετρο τριπλάσια του δικού μας Ήλιου, βρίσκεται στον Αστερισμό του Κυνός και απέχει 8,57 έτη φωτός από την Γη.
Η Επιτολή θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 31η Ιουλίου 2015 και θα λάβει χώραν στις 06:28 - 6.29 το πρωί. Στην περιοχή της Κύπρου θα λάβει χώραν στις 5.48 - 5.49 το πρωί.
Τη στιγμή που ανατέλλει ο Ήλιος μαζί με τον Σείριο Α' και λίγο πριν εμφανιστούν στον ορίζοντα, ο ουρανός και η θάλασσα παίρνουν πορτοκαλί χρώμα. Ακριβώς τότε το νερό όλων των θαλασσών της Γαίας για 30 λεπτά της ώρας, μετατρέπεται από αλμυρό σε πεντακάθαρο γλυκό νερό! Το νερό αυτό το πίνουμε κι αν θέλουμε το αποθηκεύουμε και το χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον χρόνο κυρίως πριν την εκφώνηση της Ελληνικής Αλφαβήτου - Προσευχής, καθώς έχει ανώτατη ενεργειακή δομή των αρχέγονων Πατρώων δυνάμεων. Εννοείται ότι παίρνουμε και πίνουμε το νερό από καθαρές παραλίες, ώστε να μην υπάρχουν παράγοντες ιδιαίτερης μόλυνσης.
Η πρώτη δημόσια αναφορά στο φαινόμενο της Επιτολής, έγινε από τον δρα Μ. Λαμπράκη κατά την ομιλία του στην EI-END Χανίων στις 25/06/2014.
Μ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: "Κατ' αρχήν μπαίνουμε σε βαθιά νερά. Η Επιτολή δεν είναι του Ηλίου, η Επιτολή είναι του Σείριου. Αυτό είναι πλέον αποδεδειγμένο από όλους τους αστρονόμους ότι όλα τα άστρα του έναστρου ουρανού ανήκουν σε ένα δυαδικό σύστημα. Το δυαδικό αυτό σύστημα σημαίνει ότι τα αρχικά νεφελώματα τα οποία δημιούργησαν τα διάφορα άστρα, ήσαν πάντα διπλά. Σκεφτείτε να γίνει μία έκρηξις και από το κέντρο της να φύγουν δύο κώνοι – ο ένας από τη μια μεριά κι ο άλλος από την άλλη – και να δημιουργηθεί νεφέλωμα και εν τέλει να καταλήξουν να δημιουργηθούν δύο διαφορετικά ηλιακά συστήματα. Αυτό λοιπόν το σύστημα των δυαδικών άστρων είναι πλέον απόλυτα αποδεκτό, όχι μόνο από τους αστρονόμους κι από την επιστήμη αλλά κι' από τη NASA. Επομένως, όταν βλέπουμε έναν Ήλιο όπως τον δικό μας, πρέπει να ψάχνουμε να βρούμε ποιo είναι και που είναι το ταίρι του. Μετά λοιπόν από μεγάλη και ενδελεχή έρευνα κατέληξαν ότι το ταίρι του δικού μας Ηλίου είναι ο Σείριος Α'. Το αστρικό σύστημα του Σειρίου Α' και του δικού μας Ήλιου, είναι δύο παράλληλα αστρικά συστήματα.
Ότι συμβαίνει στο ένα σύστημα συμβαίνει και στο άλλο. Γιατί; Γιατί δημιουργήθηκαν από το ίδιο αρχικό νεφέλωμα κι από την ίδια έκρηξη. Άρα λοιπόν, η πρόοδος και η πυκνότης θα έλεγα, η πύκνωσις των νεφελωμάτων είχε παράλληλες διαδρομές και έτσι, τόσον οι πλανήτες γύρω από το κεντρικό αστέρι, όσο και το κεντρικό αστέρι, έχουν τις ίδιες ιδιότητες. Επομένως η Ζωή στον πλανήτη Γh, ή σε όποιον άλλον πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, είναι απόλυτα συνδυασμένη με τον Αστερισμό του Σειρίου.
Εάν λοιπόν ανατρέξετε αυτήν την διαδρομή, θα δείτε σε κάποιο σημείο συγκεκριμένο κατά τη διάρκεια του Ενιαυτού, οι δύο Ήλιοι εμφανίζονται την ίδια ώρα. Ανατέλλουν την ίδια ώρα. Τι σημαίνει αυτόι; Δίδει μία τεράστια ενεργοποίηση στο κύριο συστατικό και των δύο συστημάτων. Και το κύριο συστατικό των δύο συστημάτων είναι το ΥΔΩΡ. Το ΝΕΡΟ.
Το νερό επομένως αυτή τη χρονική στιγμή, λαμβάνει ένα συγκεκριμένο χρώμα, καθότι δέχεται ενεργειακές επιρροές και από τα δύο άστρα, κι από τους δύο Ήλιους. Όπως επίσης, η ενεργοποίησις του νερού έχει να κάνει και με τα ενεργειακά πεδία και των δύο Αστερισμών. Και των δύο Ηλιακών Συστημάτων. Έτσι η ενεργοποίησις του νερού εκείνη την ώρα μας φέρνει σε ένα σημείο Συντονισμού της ανθρώπινης Ψυχής και του ύδατος και στα δύο Ηλιακά Συστήματα και αναγνωρίζει το σώμα μας το ύδωρ σαν το πρωτογενές υλικό. Χάνει δηλαδή το θαλάσσιο νερό τη γεύση του και γίνεται γλυκό … έτσι το αντιλαμβανόμεθα εμείς λόγω του Ενεργειακού Συντονισμού. Αυτό ονομάζεται Επιτολή του Σείριου"..

Από την χθεσινή ανακοίνωση του Artemis Sorras:


ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2015 ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΔΡΩΜΕΝΟ (ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΟΜΟΝΟΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ)

ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΡΩΜΕΝΟΥ ΕΠΙΤΟΛΗΣ:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΑΛΜΥΡΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΗ ΦIΑΛΗ 1 ΛΙΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΥΔΩΡ

ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΜΟΝΟΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΣΤΟΙΧΕΙΑ : ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΟΣ) 13 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ 12 ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΤΟ 13ο ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΟΡΘΗ ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΙΑΝΑΤΑΣΗ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ "Ε" ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ "Ψ" ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ
ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΛΑΜΗΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ ΤΟΥ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΜΑΣ ΑΤΟΜΟΥ
ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ Ή ΠΗΛΙΝΟ Ή ΧΑΛΚΙΝΟ (ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ) ΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΥΛΛΕΞΕΙ

ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΥΔΩΡ ΝΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
ΓΙΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ (ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ)

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Κατωτέρω φαίνονται οι επικλήσεις που δυνατόν να αναπέμπονται κατά την ώρα του φαινομένου:
https://www.facebook.com/artemis.sorras.1/posts/1669099223309056




1. ΚΡΑΤΑΙΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ11222920_1669098626642449_4376252428363547136_o
11228915_1669098633309115_8521756698198675361_o
ΚΡΑΤΑΙΕ ΑΡΧΟΝΤΑ 3
2. ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΜ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 3
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 4
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 5

3. ΩΚΕΑΝΟΣ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑΩΚΕΑΝΟΣ 1
ΩΚΕΑΝΟΣ 2
ΩΚΕΑΝΟΣ 3
ΩΚΕΑΝΟΣ 4

4. ΙΕΡΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΔΩΡΙΕΡΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΩΡ



https://www.facebook.com/nicos.kastanias/posts/734022906720046

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters