Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!. Άρχισαν πάλι οι «ασύμμετρες απειλές» και «αόρατοι εχθροί» ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Θυμίζουμε ότι πριν 2 μέρες συνελήφθησαν στην Αθήνα ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ πράκτορες και πρακτοράκια να πρωτοστατούν σε οργανωμένα επεισόδια στο Σύνταγμα..Τυχαίο?

Δυστυχώς σ' αυτές τις «μαύρες μέρες» που ζούμε.τίποτα δεν είναι τυχαίο..

Απόδειξη?

Όλες οι εστίες των πυρκαγιών που ξέσπασαν 2 μέρες μετά τα επεισόδια,ήταν σε «στρατηγικά» σημεία...κάτι που κάνει πάρα πολύ δύσκολη έως απίθανη την κατάσβεση τους..

Κι αυτό δείχνει ότι πίσω από τις πυρκαγιές υπάρχει οργανωμένο σχέδιο!!

Από ποιους?
Την απάντηση την είχε δώσει πριν 8 χρόνια ο Βύρων Πολύδωρας που είχε μιλήσει για «ασύμμετρες απειλές» και αόρατους εχθρούς...

«Στόχος των επιχειρήσεων ήταν η αποσταθεροποίηση και η αποδυνάμωση της πολιτικής της Ελλάδας και η δημιουργία πολιτικής αστάθειας εν όψει των εξελίξεων...»
Το τότε με τώρα μοιάζουν πολύ..μπορεί το 2007 να ήταν άλλοι οι λόγοι και άλλοι οι δράστες,αλλά οι μεθοδολογία που ακολουθείται είναι η ίδια... κι αυτό δείχνει ότι είμαστε απροστάτευτοι,στις ορέξεις του κάθε διεστραμμένου...που θέλει να πιέσει την πολιτική σκηνή της χώρα μας, ανάλογα τις ορέξεις του. 
Λίγα χρόνια αργότερα ο Βύρων Πολύδωρας,αποκάλυψε στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ότι Σκοπιανοί ήταν πίσω από τις φονικές πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007

Ένα άκρως εμπιστευτικό έγγραφο, με τα επτά ονόματα των μελών της οργανωτικής ομάδας Σκοπιανών πρακτόρων με αλβανικά διαβατήρια, οι οποίοι ευθύνονταν για τις πυρκαγιές του 2007 στην Πελοπόννησο, διαβιβάστηκε από την Διακλαδική Διεύθυνση Πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Ε.Μεϊμαράκη και από εκεί προωθήθηκε στον υπουργό Εσωτερικών, Π. Χηνοφώτη. Αυτό αποκαλύπτει σήμερα, με καθυστέρηση 4,5 ετών βέβαια ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρωνας Πολύδωρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Δημοκρατία».
«Ένα πληροφοριακό σημείωμα των υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο εδόθη στις 17 Νοεμβρίου 2007 στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλη Μεΐμαράκη οι πυρκαγιές του θέρους 2007 σε σημαντικό αριθμό είναι έργο εξτρεμιστών Σκοπιανών, σε συνεργασία με αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων». Μεταξύ της επταμελούς ομάδας που οργάνωσαν τις εγκληματικές αυτές πυρκαγιές είναι και κάποιοι αξιωματούχοι, επιχειρηματίες, αλλά και άνθρωποι που εμπλέκονται σε κυκλώματα ναρκωτικών. «Στόχος των επιχειρήσεων ήταν η αποσταθεροποίηση και η αποδυνάμωση της πολιτικής της Ελλάδας και η δημιουργία πολιτικής αστάθειας εν όψει των εξελίξεων για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ», υποστηρίζεται στο ίδιο άρθρο. Σημειώνεται, ότι οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Ηλεία τον Αύγουστο του 2007 είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους 63 άνθρωποι και να κατακαούν 269 εκτάρια περίπου.

"Τυχαίες πυρκαγιές" ξεπηδούν ταυτόχρονα σε όλη την χώρα! Όπως ακριβώς το 2007...Πρώτα οι κουκούλες, μετά οι εμπρηστές....

Τον Οκτώβριο που λήγει η πυροσβεστική περίοδος θα κάνουμε απολογισμό.
Ποιος πρωθυπουργός είχε τις πιο πολλές πυρκαγιές....
Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς ή Τσίπρας.

Ο νικητής θα κερδίσει τον χλευασμό των προηγούμενων.
Αγάντα κατακα(η)μένη μου Ελλάδα ! ! !


πηγη
volcanotimes.com
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters