Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Εμπλοκή με την έλευση της τρόικας στην Αθήνα. Το ΔΝΤ φρενάρει Κομισιόν και ΕΚΤ.Θέλουν ΕΠΙΣΗΜΗ πρόσκληση με υπογραφή Τσίπρα. Χι χι χι ΡΟΜΠΕΣ πάλι;

ΤΟΜΣΕΝ ΔΝΤ

Προβλήματα ανέκυψαν με την άφιξη των εκπροσώπων της τρόικας στην Αθήνα, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμένεται να έρθουν σήμερα οι εκπρόσωποι, της τρόικας. Ο λόγος αφορά την γνωστοποίηση από πλευράς του ΔΝΤ ότι δεν θα αποστείλει εκπρόσωπο καθώς δεν έχει λάβει αίτημα από την ελληνική πλευρά...
και οι άλλες δύο πλευρές θα περιμένουν ωσότου διευθετηθεί το ζήτημα για να έρθουν όλοι μαζί.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ελληνική πλευρά έστειλε σήμερα αίτημα προς το Δ.Ν.Τ και όπως όλα δείχνουν το αίτημα θα γίνει δεκτό κι έτσι θ’ ανοίξει ο δρόμος για την έλευση των τροϊκανών στην Ελλάδα.
Στην ελληνική πλευρά πάντως, εκτιμούν ότι τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής θα ξεπεραστούν και είναι θέμα χρόνου η έναρξη των διαπραγματεύσεων, ενώ από κυβερνητικής πλευράς τονίζεται ότι οι διαπραγματεύσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και ψηφιστεί από τα Κοινοβούλια τα σχετικά κείμενα έως τις 18 Αυγούστου, προκειμένου να εκταμιευτούν χρήματα και να πληρωθεί η δόση των 3,2 δισ. ευρώ προς την ΕΚΤ στις 20 Αυγούστου.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/07/blog-post_250.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters