Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΗΠΑ: Απανωτοί μυστήριοι θάνατοι κι εξαφανίσεις ιατρών εναλλακτικής θεραπείας

http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/07/%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%AF.jpg

Μια… καντεμιά έχει πέσει τις τελευταίες μέρες στις ΗΠΑ. Διακεκριμένοι γιατροί εναλλακτικής θεραπείας είτε πεθαίνουν αιφνίδια, είτε εξαφανίζονται από προσώπου γης. Εν ολίγοις, ανοίγει η γη και τους καταπίνει…


Στους ήδη πέντε νεκρούς και πέντε αγνοούμενους, σύμφωνα με το ιατρικό ιστολόγιο healthnutnews.com, μόλις προστέθηκε άλλος ένας νεκρός, με ίσως λίγο πιο… “προσεγμένο” θάνατο.
Οι μέχρι αποθανόντες δεν είχαν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ενός προαναγγελθέντος θανάτου: Νέοι και με υγεία που δεν δικαιολογεί την απώλεια τους.
unnamed
Ο Δρ Baron Holt (33 ετών), πέθανε απροσδόκητα, την Γιορτή του Πατέρα, την ίδια ημέρα ένας ακόμα σωματικά ικανός χειροπράκτης βρέθηκε νεκρός. Και οι δυο άνδρες όσο απεβίωσαν στην ανατολική ακτή της Φλόριντα. Και οι δύο ήταν πατέρες και χειροπράκτες. Και οι δυο άφησαν πίσω τους οικογένεια με μικρά παιδιά.
Οι δυο αυτοί θάνατοι έρχονται δύο ημέρες μετά το θάνατο του  Dr. Bradstreet MD ο οποίος βρέθηκε σε ένα ποτάμι στη Βόρεια Καρολίνα με ένα τραύμα από πυροβολισμό στο στήθος του.
Για τον Holt εκδόθηκε μια φειδωλή ανακοίνωση:
«Ο απροσδόκητος θάνατός του τον περασμένο μήνα, ενώ ήταν σε ένα ταξίδι στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, ήταν ένα πλήγμα για την οικογένειά του και την κοινότητα, που είχε δημιουργήσει μέσα από το έργο του.  Αν και είχε τελευταία κάποια θέματα υγείας, κανένα δεν θεωρούνταν απειλητικό για τη ζωή. Η οικογένειά του αναμένει τα αποτελέσματα από την αυτοψία».
«Η πρακτική του Holt, Επανάσταση Χειροπρακτική, είχε μόλις γιορτάσει την πέμπτη επέτειο του τρέχοντος έτους. Εαξιρετικά γυμνασμένος στα 33 του, ήταν βαθιά συνδεδεμένος με τη χριστιανική του πίστη και η καριέρα του ως επαγγελματίας ήταν επιτυχής. Ο Holt πήρε μια ολιστική προσέγγιση στη θεραπεία, ο ίδιος και το προσωπικό του, δίδασκε μαθήματα σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση, ακόμη και αρωματοθεραπεία.
Το 2012, ταξίδεψε στο Λονδίνο για να συνεργαστεί με την Ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ, και θα μπορούσε να μετρήσει πολλούς Ultimate Fighting Championship αθλητές, μεταξύ των 500 ασθενών του κάθε εβδομάδα», δήλωσε ο φίλος και συνεργάτης του Brigitte Spurgeon.

Ενδεικτικά μερικές από τις απώλειες (θάνατοι και εξαφανίσεις) σε ένα μόλις μήνα:

  1. June 19th, 2015 – Dr Bradstreet, formerly of Florida, now practicing in Georgia was found with a gunshot wound to his chest in a river.

  2. June 21st, 2015 – Father’s Day: We have two dead chiropractors, Dr. Holt and Dr. Hedendal (both reported to be fathers), in Florida; both found on the East Coast, both were presumably healthy, and both were described as very fit.

  3. June 29th, 2015 – The beloved holistic  Theresa Sievers MD was found murdered  in her home. 

     • On this very same day, June 29th,  Jeffrey Whiteside MD a pulmonologist went missing , vanishing when he simply “walked away” 

  4. July 3rd, 2015 – Dr. Patrick Fitzpatrick MD goes missing.

  5. July 1oth, 2015 – Lisa Riley DO (Doctor of Osteopathic medicine) is found in her home with a gunshot wound to her head. 

Κορυφαίος ολιστικός ιατρός έφυγε ξαφνικά από έμφραγμα

 
Ο Dr. Nicholas Gonzalez είναι περισσότερο γνωστός ως πρωτοπόρος ολιστικός θεραπευτής κατά του καρκίνου. Έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να ξεπεράσουν τον καρκίνο μέσω της χρήσης συμπληρωματικών και ολιστικών θεραπευτικών πρωτοκόλλων. Η είδηση για τον πρόωρο θάνατό του την Τρίτη 21 Ιουλίου 2015 άφησε τους πάντες άφωνους. Η αιτία του θανάτου ήταν ως “φαίνεται” η καρδιακή ανακοπή, καθώς ο ίδιος ξαφνικά κατέρρευσε και δεν ήταν σε θέση να αναζωογονηθεί. Ο Δρ Γκονζάλες ήταν σε άριστη υγεία και ο θάνατός του είναι εξαιρετικά απροσδόκητος, γράφει ο διαχειριστής της ιστοσελίδας του.
Η επιρροή του σε ολόκληρο τον κόσμο της εναλλακτικής ιατρικής δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ήταν αγαπητός και λατρευόταν από εκατομμύρια κόσμου, έγραψε αμέτρητα βιβλία, κορυφέα ντοκιμαντέρ, συνεντεύξεις και άρθρα.
Πέθανε μόνος του και σοκάρισε τους πάντες εφόσον ήταν σε άριστη υγεία. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.
Τόση “καντεμιά” κατατρέχει τις ΗΠΑ, μια χώρα όπου οι μεγάλες φαρμακευτικές είναι κράτος εν κράτει, έχει πλούσιο ιστορικό πρακτικών μαφίας και μια εξαιρετικά ανεπτυγμένη τεχνολογία πρόκλησης “φυσικών” θανάτων, ακόμα και από απόσταση…

© AllNewz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters