Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

ΑΙΝΙΓΜΑ η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ του ΚΟΣΜΟΥ (video)


Πυραμίδες υπάρχουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Υπάρχουν χιλιάδες που περιμένουν να ανακαλυφθούν σε όλο τον κόσμο. Έχουν ήδη βρθεί εκατοντάδες με διαφορετικό σχεδιασμό και μέγεθος. Παράλληλα, όμως, υπάρχει και μία που χρονολογικά ξεπερνάει όλες όσες έχουν ανακαλυφθεί ως τώρα...


Η πυραμίδα του Cuicuilco βρίσκεται στα προάστια της Πόλης του Μεξικού. Το Cuicuilco ανακαλύφθηκε το 1920 από τον αρχαιολόγο Manuel Gamio παρατηρώντας ένα παράξενο σχηματισμό σε ένα φυσικό λόφο.

Το 1922 ένας ερευνητής από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, ο Byron Cummings, ξεκίνησε ανασκαφές, αφαιρώντας ένα παχύ στρώμα λάβας και άλλα υλικά για να ανακαλύψει μία κυκλική πυραμίδα, κατανεμημένη σε τέσσερα επίπεδα, κτισμένη με άκοπες πέτρες πεπλατυσμένου πηλού. Σύμφωνα με τις μετρήσεις, η πυραμίδα Cuicuilco είναι περίπου 18 μέτρα ύψος και 20 μέτρα διάμετρο, ενώ το αρχικό ύψος του υπολογίζεται ότι ήταν περίπου στα 27 μέτρα.Οι ερευνητές ανακάλυψαν επίσης μια επιτύμβια στήλη κοντά στην πυραμίδα Cuicuilco η οποία θεωρείται ως απόδειξη σύνδεσης μεταξύ των κατασκευαστών του Cuicuilco και του πολιτισμού των Ολμέκων, οι οποίοι πιστεύεται ότι είναι η μητέρα του πολιτισμού της Κεντρικής Αμερικής.

Σε αντίθεση με άλλες πυραμίδες, όπως η αιγυπτιακή, το ερώτημα δεν είναι πώς χτίστηκε η συγκξεκριμένη, αλλά το πότε. Για να απαντήσουν σε αυτό το μυστήριο, οι ερευνητές έλαβαν υπόψη τους την λάβα (που καλύπτει 80 τετρ. χλμ.) που κάλυψε την πυραμίδα, γεγονός που υποδηλώνει ότι η Πυραμίδα του Cuicuilco πρέπει να είχε ολοκληρωθεί πριν από την έκρηξη του ηφαιστείου που το κάλυψε με λάβα.

 Σύμφωνα με τους μελετητές, αυτή η έκρηξη συνέβη 8.000 χρόνια πριν. Το γεγονός αυτό προκάλεσε και πάλι την επικρατούσα αρχαιολογία η οποία υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι εκείνης της εποχής δεν ήταν ικανοί να χτίσουν τέτοιες κατασκευές και άρα η πυραμίδα είναι πολύ νεότερη, παρακάμπτωντας και αγνοώντας εντελώς τα προφανή στοιχεία...

Το 1924 πολλές γυναικείες μορφές λαξευμένες σε πέτρα ανακαλύφθηκαν στην πυραμίδα. Περιέργως, οι φιγούρες αυτές είναι πολύ παρόμοιες με εκείνες που βρέθηκαν στην Ευρώπη, που χρονολογούνται από την παλαιολιθική περίοδο. Μεταξύ αυτών, οι ερευνητές διαπίστωσαν μυστηριώδη γλυπτά που απεικονίζουν όντα με κράνη και παράξενα κοστούμια, που μοιάζουν με σύγχρονες στολές κατάδυσης ή ακόμα και αστροναυτών, ενώ κάποια έχουν περίεργα σχιστά μάτια.

 (photo Ciuidad de Mexico)
  (photo Ciuidad de Mexico)

 (photo Ciuidad de Mexico)

Επί του παρόντος, η αρχαιολογική σκαπάνη, η εξερεύνηση και ό,τι άλλο αφορά την πυραμίδα του Cuicuilco και τοn λαό της έχει εγκαταληφθεί, λες και κάποιος φοβέρισε ή εκβίασε άπαντες.

Ίσως, κάποιοι φοβούνται ότι αν θα συνεχίζονταν οι έρευνες, αυτά που πιθανόν να έβρισκαν θα μπορούσαν να αλλάξουν την ιστορία με πολλούς τρόπους και, ίσως, όχι μόνο της Κεντρικής Αμερικής... diadrastika

Δείτε και ένα πολύ ενδιαφέρον video που συνδέει την πυραμίδα του Cuicuilco, με εκείνη του Ήλιου και το Στόουνχέντζ, με επίσης πολύ ενδιαφέροντες πληροφορίες:


...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/enigma-arxaioteri-pyramida-Cuicuilco.html#sthash.FpQaBZZx.dpuf
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters