Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Η Ελλάδα το Πρότυπο για μια Καταστροφή που Πρόκειται να Καταπιεί Ολόκληρο τον Κόσμο

merkel 
Ο άνθρωπος που έχει γίνει θρύλος για τις προβλέψεις του για την ποσοτική χαλάρωση, τις ιστορικές κινήσεις σε νομίσματα, και τα μεγάλα παγκόσμια
γεγονότα, προειδοποίησε ότι η Ελλάδα αποτελεί το πρότυπο για μια καταστροφή που πρόκειται να καταπιεί ολόκληρο τον κόσμο.
Αναφέρει λοιπόν ο Egon von Greyerz: «Η Ελλάδα είναι μια χώρα που αποτελεί παράδειγμα όχι μόνο για τα προβλήματα της ΕΕ και της Ευρωζώνης, αλλά και τα προβλήματα του κόσμου. Από το 2006 το ελληνικό χρέος είναι έως και κατά 50 τοις εκατό σε € 320 δισεκατομμύρια. Την ίδια στιγμή, το ελληνικό ΑΕΠ έχει μειωθεί κατά περισσότερο από 20 τοις εκατό …. Η Ελλάδα δεν έπρεπε ποτέ να ενταχθεί στην ΕΕ και σίγουρα δεν θα έπρεπε να έχουν την ευρωζώνη και το ευρώ ως νόμισμά τους. Ιστορικά, πολιτιστικά, οικονομικά, η Ελλάδα δεν ανήκει στον ίδιο όμιλο όπως λένε στη Γερμανία.
Το αποτέλεσμα αυτής της δυσαρεστημένης Ένωσης έχει δημιουργήσει ένα οικονομικό ναυάγιο το οποίο διατηρείται βυθισμένο από την τρόικα, η οποία είναι το ΔΝΤ, η ΕΕ και η ΕΚΤ. Η τρόικα έχει κάνει λάθος στο ό, τι μπορεί να κρατήσει την Ελλάδα στη ζωή. Αλλά αυτό δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Το να στηρίζει δηλαδή μια πτωχευμένη χώρα με περισσότερο χρέος, όταν δεν μπορεί να αποπληρώσει κάποιο μέρος του, ανά πάσα στιγμή.
Η Ελλάδα δεν έχει και δεν θα έχει αρκετά χρήματα για να πληρώσει τους τόκους, πολύ λιγότερο το κύριο. Όμως, η τρόικα είναι απελπισμένη για να δώσει στην Ελλάδα περισσότερα χρήματα, ακόμη και αν είναι μόνο για προσωρινή χρήση. Και η τρόικα γνωρίζει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να βοηθήσει την Ελλάδα ή τον ελληνικό λαό. Οποιαδήποτε χρήματα που έχουν δοθεί και θα δοθούν στην Ελλάδα θα πάνε κυρίως στις τράπεζες που χρηματοδότησαν την Ελλάδα.
Το πρόβλημα των 113 τρισεκατομμυρίων δολαρίων
Και εδώ έγκειται το πρόβλημα, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Οι εξουσίες που έχουν την εποπτεία βλέπουν μια εντυπωσιακή αύξηση της τάξης των 113 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στο σύνολο του χρέους σε όλο τον κόσμο. Το παγκόσμιο φορτίο του χρέους έχει αυξηθεί δραματικά από 87.000 δισεκατομμύρια αμερικανικά δολάρια σε 200.000.000 εκατομμύρια μόνο από το έτος 2000. Αυτό σημαίνει ότι το συνολικό χρέος έχει υπερδιπλασιαστεί μέσα σε 15 χρόνια.
Η Ελλάδα είναι το πρότυπο για μια καταστροφή που πρόκειται να καταβροχθίσει τον κόσμο
Έτσι δεν είναι μόνο η Ελλάδα που απαιτείται να αυξάνεις συνεχώς το χρέος της για να παραμείνει στη ζωή. Οι περισσότερες χώρες, ιδιαίτερα στη Δύση, έχουν το ίδιο πρόβλημα. Η Ελλάδα είναι απλά ένα μοντέλο της καταστροφής που πρόκειται να καταποντίσει τον κόσμο. Αλλά οι κεντρικές τράπεζες, οι κυβερνήσεις και οι νικητές του βραβείου Νόμπελ αρνούνται να αναγνωρίσουν το πρόβλημα. Ξέρουν ότι αν επιτραπεί στην Ελλάδα να αποτύχει και σήμερα, θα ακολουθήσουν η Ισπανία και η Ιταλία, και, στη συνέχεια, η Πορτογαλία, η Γαλλία και τελικά θα καταστραφεί το σύνολο του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε, είναι ότι μια ελληνική χρεοκοπία δεν θα εξαφανίσει μόνο € 320 δισεκατομμύρια από το σύστημα, επειδή οι δανείστριες τράπεζες και τα ιδρύματα έχουν levered έως 50 φορές αυτό το ποσό.
Αλλά το μακελειό δεν θα σταματήσει εκεί. Ένα μεγάλο μέρος του $ 1,25 τετράκις εκατομμυρίων των παραγώγων παγκοσμίως θα επηρεαστούν άμεσα από μια ελληνική χρεοκοπία. Αυτό θα έχει δραματικές επιπτώσεις στα επιτόκια, τον πιστωτικό κίνδυνο και την αστάθεια στο σύστημα. Θα δούμε καταστροφικές απώλειες στην παγκόσμια αγορά παραγώγων.
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος Το σύστημα να μπορεί να σωθεί
Είτε η διαλεύκανση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος ξεκινήσει τώρα ή το φθινόπωρο, δεν υπάρχει κανένας τρόπος το σύστημα να μπορεί να σωθεί. Οι κυβερνήσεις δεν πρόκειται να δημιουργήσουν 200000 δισεκατομμύρια δολάρια από το πουθενά, καθώς και ενδεχομένως περισσότερα από ένα τετράκις εκατομμύριο δολάρια για τα παράγωγα.
Όταν η Μεγάλη οικονομική κρίση ξεκίνησε το 2006, τα επιτόκια των ΗΠΑ ήταν πέντε τοις εκατό. Σήμερα είναι στο μηδέν. Έτσι, δεν υπάρχει τίποτα να κερδίσουμε από τη μείωση επιτοκίων. Το μόνο εργαλείο αριστερά θα είναι περισσότερα χρήματα εκτυπωμένα από το ΔΝΤ και τις μεγάλες κεντρικές τράπεζες. Αυτό θα οδηγήσει σε μια περίοδο κατάστασης υπερπληθωρισμού, πριν από μια αποπληθωριστική κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Και οποιαδήποτε προσπάθεια επαναφοράς θα είναι απλώς μια καταστροφή λόγω του τεράστιου ποσού του παγκόσμιου χρέους.
Εν τω μεταξύ, ο βασιλιάς της διατήρησης του πλούτου, ο οποίος είναι ο χρυσός, απλά περιμένει την εποχή του. Αλλά ο χρυσός θα χαλιναγωγήσει το μεγαλείο και πολλά περιουσιακά στοιχεία φούσκα θα πέσουν στην πραγματική αξία τους, η οποία θα πρέπει να είναι μεταξύ 75-100 τοις εκατό κάτω από τα σημερινά επίπεδα.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters