Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Η Ελλάδα και εκβιάζεται και βιάζεται...

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

“Η Ελλάδα δεν εκβιάζεται”. Είπε δυό-τρείς φορές ο Πρωθυπουργός της Χώρας, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη φάση τής τρέχουσας “διαπραγμάτευσης” με τους “δανειστές” και όλοι νοιώσαμε καλύτερα, ακούγοντας, για πρώτη φορά στα τελευταία 5 πέτρινα χρόνια των “Μνημονίων”, μία κουβέντα πατριωτικής αξιοπρέπειας.

Και αναθαρρήσαμε ότι πράγματι, με τη νέα κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κάτι αλλάζει στην ύπουλη και αόρατη υποδούλωση της πατρίδας μας, την οποία τόσο επιμελώς έκρυβαν κάτω από τον μανδύα της λειτουργίας των Δημοκρατικών διαδικασιών (εκλογές, Βουλή) οι τελετάρχες της κυβερνώσας Ολιγαρχίας, νεκροθάφτες της Δημοκρατίας.

Όμως, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, με τη στάση του, διαψεύδει, μετά λίγες μέρες, αυτή την αναθάρρηση.

Βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις Βρυξέλλες, εκβιαζόμενος και έτοιμος να συνομολογήσει τη συνέχιση του βιασμού της Ελληνικής κοινωνίας. Σε ρόλο λογιστή, διαπραγματεύεται την περηφάνεια της Ελλάδας, με προσθαφαιρέσεις στο ΦΠΑ, στον ΕΝΦΙΑ, στους μισθούς και στις συντάξεις.
  • Δεν έχει αντιληφθεί, όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με την πολιτική, ότι δεν μπορεί να αποτελεί πολιτικό όραμα μίας κοινωνίας, το ύψος του ΦΠΑ ή του ΕΝΦΙΑ, κλπ;
  • Δεν έχει αντιληφθεί, ότι το μόνο που μπορεί να κινητοποιήσει δυναμικά το φρόνημα μίας κοινωνίας, είναι η απαίτηση για την Ελευθερία της και την Αυτοδιάθεσή της;
  • Ή, μήπως, δεν συμφωνεί ότι η Ελληνική κοινωνία έχει απωλέσει (με τα γνωστά “Μνημόνια”) αυτά ακριβώς τα ανεκτίμητα, ύψιστα πολιτικά αγαθά;
  • Γιατί ο ίδιος (και το κόμμα του) έχουν αυτοπαγιδευτεί και συνηγορούν δημοσίως στην άποψη ότι η συνθηκολόγηση με τους “δανειστές” είναι η μόνη λύση και η όποια άλλη λύση είναι ταυτόσημη με “καταστροφή”;
  • Να βγεί και να πεί την Αλήθεια που όλοι βιώνουμε: Η καταστροφή είναι βέβαιη και οριστική, μένοντας στο καθεστώς των Μνημονίων. Κάθε άλλη λύση είναι καλύτερη.
  • Ο ίδιος, κατά την επίσκεψή του στην Αγ. Πετρούπολη, είπε το πολύ εύστοχο: «Είμαστε λαός της θάλασσας, δεν φοβόμαστε να ανοιχτούμε σε καινούργιες θάλασσες για να φθάσουμε σε ασφαλέστερα λιμάνια».
  • Ας αφήσει, λοιπόν, τον άχαρο ρόλο του λογιστή (που δεν του πάει, κι όλας) και ας ενδυθεί τον ιστορικό μανδύα του πολιτικού ηγέτη που χαράσσει νέους δρόμους, όταν τα “αχαρτογράφητα νερά” προσφέρουν την Αυτοδιάθεση στην Ελληνική κοινωνία (που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ), ενώ τα “χαρτογραφημένα”, στα οποία πλέουμε με ξένους καπετάνιους, οδηγούν με σιγουριά στην τέλεια καταστροφή, την οποία ήδη βιώνουμε.
«Να μην υποτιμάτε πού μπορεί να φτάσει ένας λαός όταν αισθάνεται ταπεινωμένος», απάντησε πολύ εύστοχα, ο Τσίπρας στον Πολωνό Τουσκ, όταν ο τελευταίος τον προκάλεσε, εκέι στις Βρυξέλλες.

Κάποιος, όποιος μπορεί, να μεταβιβάσει στον Πρωθυπουργό πως ο Λαός αισθάνεται πολύ ταπεινωμένος. Αισθάνεται απελπιστικά ταπεινωμένος, βλέποντας να χάνονται και οι τελευταίες ελπίδες που στήριξε στο πρόσωπό του για την ανάκτηση της (χαμένης σήμερα) Λαϊκής και Εθνικής κυριαρχίας του, που ποθεί και περιμένει.

Και, ας του μεταβιβάσει αυτό που σκέφτονται πολλοί Έλληνες:
  • Πράξε σαν ελεύθερος Έλληνας και όχι σαν εκβιαζόμενο πολιτικό ενεργούμενο της “Διεθνούς Τραπεζοκρατίας”.
  • Ανάδειξε τον πόλεμο που ήδη διεξάγεται ύπουλα και υπογείως μεταξύ της Δημοκρατίας και της “Διεθνούς του Χρήματος”.
Και τότε θα έχεις όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες μαζί σου.

Και τότε η Ελλάδα θα έχει μαζί της όλους τους ελεύθερους Λαούς τής Ευρώπης και του κόσμου όλου, που περιμένουν ένα νεύμα της!

Καλό κουράγιο.
 
http://kostasxan.blogspot.gr/2015/06/blog-post_134.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters