Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Πανεπιστήμιο Καλιφόρνια: Οι ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ζουν ΑΝΑΜΕΣΑ μας

Πρόεδροι, κυβερνήτες, Υπουργοί Άμυνας, στρατηγοί, κρατικοί φορείς, από παλιά ως σήμερα, δηλώνουν την ύπαρξη των Εξωγήινων και των UFO τους. Ακόμα και ο Πάπας. Αν ακόμα δεν έχετε πειστεί για την ύπαρξή τους, σας αναφέρουμε και το πόρισμα ενός πανεπιστημίου.
Όλοι αυτοί που προαναφέραμε δεν είναι απλά τυχαίοι -αν θα μπορούσε να το πει κανείς αυτό π.χ. για διάφορα μέντιουμ όπως την διάσημη τυφλή βουλγάρα Vanga που, ανάμεσα στις προφητείες της, είχε πει:
«Μερικές φορές ένας από τους ξένους παίρνει το χέρι μου. Επικοινωνούν μόνο με λίγους κατοίκους του πλανήτη μας. Μας παρακολουθούν συνεχώς».

Τι εννοούσε; Μα φυσικά αυτό που έχουν πει όλοι οι προηγούμενοι. Αυτό που είπαν και επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας το 2000, με επικεφαλή τον καθηγητή Jonathan Malkisom. Έδωσαν, λοιπόν, μία συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία αναφέρθηκε η συγκλονιστική είδηση ​​ότι εκπρόσωποι εξωγήινων πολιτισμών εδώ και καιρό βρίσκονται μεταξύ των ανθρώπων, υιοθέτησαν ανθρώπινη εμφάνιση και παρακολουθούν στενά κάθε κίνησή μας. Ζουν ανάμεσά μας ως παρατηρητές.
Φυσικά, δεν υπάρχει καμία απόδειξη γι “αυτό, αλλά σύμφωνα με τις αρχαίες πηγές, συμπεριλαμβανομένης της Αγίας Γραφής, ο πλανήτης μας έχει δεχθεί επισκέψεις από εκπροσώπους των εξωγήινων πολιτισμών εδώ και χιλιετίες.
«Είναι σαν μια ακραία εκδοχή του καμουφλάζ που έχει βρεθεί σε ορισμένα έντομα και ζώα. Επιπλέον, σύμφωνα με τα ιστορικά αρχεία, υπήρξαν εξωγήινοι στη Γη από την αρχή της δημιουργίας», λέει ο Adrian Kent του Perimeter Institute for Theoretical Physics, στον Καναδά.
Μια επιβεβαίωση των λόγων του Καναδού επιστήμονα μπορεί να βρει ο καθένας μας στο βιβλίο της Γένεσης, αλλά και σε διάφορα άλλα σημεία όπως στο κείμενο του Ιεζεκιήλ.
Τι θέλουν, τι ζητούν, τέλος πάντων, οι εξωγήινοι από την ζωή μας στη Γη;
Υπάρχει μόνο μια υπόθεση, η οποία προτάθηκε από τον Βρετανό επιστήμονα Timothy Good: «Η Γη δεν είναι πλέον μια «ενδιάμεση βάση» (γι” αυτούς). Έχουν εγκατασταθεί εδώ, πολύ καιρό τώρα».
Τον Ιανουάριο του 2011, Βρετανοί επιστήμονες ανακοίνωσαν την ανάγκη να προετοιμαστούν για μία έκτακτη συνάντηση με έναν εξωγήινο πολιτισμό και πρότειναν ακόμη και τα θεμέλια μιας ειδικής επιτροπής στα πλαίσια του ΟΗΕ.




πηγη
- See more at: http://www.xorisorianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters