Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Δήλωση γεμάτη νόημα από Β.Πούτιν: «Θα δούμε στο μέλλον ο ελληνικός λαός ποιο στρατόπεδο θα διαλέξει» !


Σε πρόσκληση ένταξης της Ελλάδος στην Ευρασιατική Ένωση προχώρησε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν μια ημέρα μετά το τηλεφώνημα στον Έλληνα πρωθυπουργό Α.Τσίπρα, καλώντας μάλιστα τον ελληνικό λαό να αποφασίσει σε ποια οικονομική ζώνη θέλει να ανήκει!«Έχουμε πολύ στενές, ιστορικές και καλές σχέσεις συνεργασίας με την Ελλάδα. Είναι στο χέρι του ελληνικού λαού να πάρει μια κυρίαρχη απόφαση ως προς το ποιας Ένωσης και ποιας ζώνης θέλει να είναι μέλος, και δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί στο μέλλον», επισήμανε ο ρώσος Πρόεδρος στην Corriere della Sera αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενεδόμενο μέγιστης γεωπολιτικής αλλαγής.
Εδώ να σημειωθεί ότι τα καταστατικά τη ΕΕ και της Ευρσιατικής Ένωσης δεν απαγορεύουν σε μια χώρα να αποτελεί μέλος και των δύο υπερεθνικών οργανισμών. Στην πραγματικότητα θα ήταν μεγάλο προνόμιο για την Ελλάδα εάν προχωρούσε σε μια τέτοια γεωπολιτική κίνηση.
Τα προϊόντα της έχουν άμεση ζήτηση από την Ευρασιατική Ένωση, ενώ την ίδια στιγμή η ΕΕ της επιβάλλει να τα «θάβει» όπως στην περίπτωση των πορτοκαλιών.
Αλλά και η Μόσχα επιθυμεί να παραμείνει η Ελλάδα στην ΕΕ ώστε να αποτελεί «γέφυρα» με την Ευρασιατική Ένωση. Η πρόσκληση είναι υψίστης γεωστρατηγικής σημασίας και πρέπει να αξιολογηθεί ανάλογα, από μια κυβέρνηση που φαίνεται να έχει τα «κότσια» να πραγματοιεί τέτοιες ενέργειες.
«Χτίζουμε σχέσεις με την Ελλάδα ανεξάρτητα από το αν είναι μέλος της ΕΕ, της ευρωζώνης ή του ΝΑΤΟ»,δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνέντευξή του σε ιταλική εφημερίδα, μία ημέρα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Πούτιν κλήθηκε να τοποθετηθεί για τη σκληρή διαπραγμάτευση Αθήνας-δανειστών που βρίσκεται σε εξέλιξη και ουσιαστικά κάλεσε τους Ευρωπαίους να μην ρισκάρουν το ενδεχόμενο ενός Grexit.
Και συμπλήρωσε: «Για μια οικονομία όπως η ελληνική, υπάρχουν δυσκολίες που επέφεραν οι κοινοί ευρωπαϊκοί κανόνες. Επειδή δεν μπορούν να υποτιμήσουν τη δραχμή, είναι απόλυτα συνδεδεμένοι με το ευρώ». Ο κ. Πούτιν υπογράμμισε την ίδια στιγμή τα οφέλη που έχει η Ελλάδα από την παραμονή της στο ευρώ, όπως το ότι λαμβάνει δάνεια με ευνοϊκούς όρους, έχει χρηματοδοτική στήριξη και έχει πρόσβαση στην αγορά εργασίας της Ευρώπης, επισήμανε όμως ότι μια ελληνική έξοδος από το ευρώ θα είναι επιβλαβής μεν για την Ελλάδα αλλά θα είναι και για την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Πάντως, ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας, Αντόν Σιλουάνοφ, δήλωσε πως «η απόφαση της Αθήνας (για «πακετοποίηση» των δόσεων του ΔΝΤ) δεν θα οδηγήσει σε χρεοκοπία». Στη διάρκεια ομιλίας του σε ένα τραπεζικό συνέδριο στην Αγία Πετρούπολη, ο Σιλουάνοφ τόνισε ότι «από κοινού με την ΕΕ, η Ελλάδα χρειάζεται να βρουν τον κατάλληλο βηματισμό που θα την οδηγήσει σε εξυπηρέτηση των δόσεων της, και από την άλλη πλευρά, να προχωρήσουν κάποιες δομικές μεταρρυθμίσεις».
ΠΗΓΗ
- See more at: http://www.xorisorianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters