Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ -ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΤΕΦΕΝΣ ΝΕΤ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ

ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΤΕΦΕΝ ΝΕΤ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΛΑΧΑΝΑΔΩΝ.
http://www.defencenet.gr/defence/item/ομολογία-από-την-bundesbank-απρόβλεπτες-οι-συνέπειες-ενός-grexit-θα-διαλυθεί-η-ευρωζώνη-κάντε

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Ο Γερμανός ΥΠΕΞ Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγιερ, τόνισε σε συνέδριο σοσιαλδημοκρατών στο Βερολίνο ότι «θα πρέπει να κάνουμε ότι περνά από τα χέρι μας για να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ. Μην υποτιμάτε τις επιπτώσεις για την Ευρώπη αν δεν επιτύχουμε. Για το λόγο αυτό ελπίζω να μην αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις», κατάληξε ο επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας.

 ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ????
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.


Από την πλευρά του και ο επικεφαλής οικονομολόγος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Πέτερ Πρετ δήλωσε στην αυστριακή εφημερίδα Der Standard ότι «η Ελλάδα θα πρέπει να παραμένει στο ευρώ». Πρόσθεσε, ωστόσο ότι «οι χώρες πρέπει να τηρούν τις δεσμεύσεις τους».
ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ -ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΧΡΕΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

Η ίδια η κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας Bundesbankφοβάται για επερχόμενη διάλυση της ευρωζώνης εάν δεν υπάρξει συμφωνία τις επόμενες ημέρες με την Ελλάδα.

ΣΟΒΑΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΑΥΝΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗ .
ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ  Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΕΞΑΙΤΙΑ ΣΑΣ.
ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ????
ΕΝΟΧΗ ΚΕΚΑΛΥΜΕΝΗ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΕΝΟΧΟΙ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Tη σφοδρή της ανησυχία για τον αρνητικό αντίκτυπο μια αποχωρήσεως της Ελλάδας από το ευρώ εξέφρασε η Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας, η  Bundesbank, αναγνωρίζοντας ότι "κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τις επιπτώσεις".

ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΟΜΩΣ)

Στο ίδιο μήκος κύματος, βρίσκεται και ο γερμανικός Τύπος ο οποίος φοβάται μέχρι και διάλυση της ευρωζώνης αφού πολλές χώρες θασκεφτούν να πράξουν το ίδιο εάν συνεχίσουν να θρυμματίζονται από τη γερμανική "μπότα" της λιτότητας.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΤΑΧΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΝΤΕΦΕΝΣ ΝΕΤ????
ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ.


Το κόστος δε για τη Γερμανία θα είναι δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ όπως παραδέχεται το ίδιο το Spiegel, αφαιρώντας έτσι τη "σιγουριά" από τους δανειστές ότι μπορούν να εκβιάζουν και ταυτοχρονα να έχουν την ψευδαίσθηση ότι αυτοί οι ίδιοι θα μείνουν αλώβητοι.

ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΡΑΣΙΑ ΝΕΤ Η ΤΟΥΡΚ ΝΕΤ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΤΣΙΠΡΑΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ ,ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.


Τον κίνδυνο ενός Grexit επισήμανε η αντιπρόεδρος της Bundesbank, τονίζοντας ότι είναι απρόβλεπτες οι επιπτώσεις που θα έχει μία ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ.

 ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.


«Ο άμεσος αντίκτυπος της μετάδοσης σε άλλες χώρες είναι μικρότερος επειδή είναι μικρότερες και οι άμεσες απαιτήσεις των ξένων τραπεζών έναντι της Ελλάδας», δήλωσε στην εφημερίδα Rheinische Post η Κλαούντια Μπουχ.
Συμπλήρωσε όμως ότι: «Κανένας δεν γνωρίζει ποιες ενδεχομένως να είναι οι έμμεσες επιπτώσεις».

ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΦΡΑΣΗ ΑΥΤΟ ΑΣ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ GOOGLE ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.


Έχει ιδαίτερη σημασία ότι αυτό αναφέρεται από την ίδια την Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας η οποία είναι και η βασική υπέυθυνη για την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική της Ομοσπονδίας των Τευτονικών κρατών.

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΛΘΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ «Κανένας δεν γνωρίζει ποιες ενδεχομένως να είναι οι έμμεσες επιπτώσεις»ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.


Με πρωτοσέλιδους τίτλους όπως «Το Βερολίνο πιστεύει σε μια συμφωνία με την Αθήνα» (SZ), «Κοιτώντας κατάματα τον γκρεμό» (FAZ) και «Τόσο επικίνδυνο θα ήταν ένα Grexit» (Spiegel Online) ο γερμανικός τύπος αναφέρεται στο νέο γύρο διαπραγματεύσεων Ελλάδας-δανειστών στις Βρυξέλλες.
Το Spiegel Online απαριθμεί μεταξύ άλλων τις επιπτώσεις ενός Grexit για την Ελλάδα και την ευρωζώνη: «Η πλειοψηφία των γερμανών πολιτών τάσσεται υπέρ μιας αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ, ίσως και επειδή πολιτικοί και οικονομολόγοι υποστηρίζουν ότι οι επιπτώσεις θα είναι περιορισμένες.Όμως, στην πραγματικότητα είναι εξαιρετικά δύσκολο να προβλεφθούν.
Ένα νέο εθνικό νόμισμα και η μεγάλη υποτίμησή του σε σχέση με το ευρώ θα σήμαινε για την Ελλάδα εκτόξευση του πληθωρισμού και αύξηση του κόστους των εισαγωγών. Η χώρα δεν θα γινόταν οπωσδήποτε ανταγωνιστικότερη διότι, αν εξαιρέσει κανείς κάποια τρόφιμα, δεν είναι οπωσδήποτε υπολογίσιμο μέγεθος στις εξαγωγές. Την ίδια στιγμή θα βρισκόταν αντιμέτωπη με πλήθος πτωχεύσεων εταιριών, ενώ η οικονομία θα κατέρρεε.


ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ,ΦΟΒΟΣ ,ΠΑΡΑΛΥΣΗ ,ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ,ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΑΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ,ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ.


                   ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ
Όσον αφορά τώρα την ευρωζώνη, συνεχίζει το Spiegel Online, ένα Grexit θα προκαλούσε έστω και παροδικά δυνατές αναταράξεις στις χρηματαγορές, θα εξέθετε την ευρωζώνη στον κίνδυνο μετάδοσης της κρίσης και σε άλλες χώρες και θα κόστιζε δισεκατομμύρια τους δανειστές. Επιπλέον ένα Grexit θα είχε και πολιτικές επιπτώσεις για την ευρωζώνη, μιας και θα άνοιγε διάπλατα την πόρτα εξόδου και άλλων χωρών από το ευρώ.


Ποια θα είναι η επόμενη χώρα; διερωτάται το Spiegel, σύμφωνα με τη Deutsche Welle.
«Η χρεοκοπία της Ελλάδας θα κοστίσει τη Γερμανία δεκάδες δισεκατομμύρια», γράφει η Kölner Stadt-Anzeiger.
Για σοβαρές επιπτώσεις προειδοποιεί και η Stuttgarter Nachrichten: «Σε περίπτωση Grexit δεν αποκλείονται απρόβλεπτες και ισχυρές αναταράξεις στις αγορές. Απρόβλεπτες θα είναι ωστόσο οι επιπτώσεις και για τη γερμανική οικονομία. Βρισκόμαστε μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης. Η αντίστροφή μέτρηση έχει ξεκινήσει».

 ΜΑΘΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 


Η Kölner Stadt-Anzeiger παρατηρεί: «Όλα δείχνουν προς μια αποτυχία των διαπραγματεύσεων Ελλάδας δανειστών. Είναι σαφές ότι η Α. Μέρκελ ως υπεύθυνος πολιτικός θέλει να αποφύγει αυτό το ενδεχόμενο. Πολλοί γερμανοί πολίτες επιθυμούν μεν μια σκληρότερη στάση έναντι της Αθήνας. Όμως η καγκελάριος έχει να χάσει πολλά αν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις. Η χρεοκοπία της Ελλάδας θα κοστίσει τη Γερμανία δεκάδες δισεκατομμύρια. Ανυπολόγιστη θα είναι η ζημιά για την ευρωζώνη, αλλά και την ΕΕ όταν ενισχυθεί στους πληθυσμούς στην νότια Ευρώπη ακόμα περισσότερο το συναίσθημα ότι τους έχουν εγκαταλείψει στην τύχη τους."

ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΔΥΟ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ.
ΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΣΙΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ  ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΝΤΕΦΕΝΣ ΝΕΤ ΤΟ ΤΑΧΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΤΑΙ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΥΨΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.



ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ.
ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΤΥΨΕΙΣ ΕΝΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΕΣΗ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.

ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.



ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΝΕΟΜΑΛΑΚΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ




ΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑ ΤΑ ΠΛΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΕΗ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΜΑΛΘΑΚΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΣΤΗΝ ΓΗ.
ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.


ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΑΜΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΥΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΓΑΜΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ 
ΑΜΗΝ.


ΣΧΕΤΙΚΑ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟ ΝΤΕΦΕΝΣ ΝΕΤ

http://anemosantistasis.blogspot.de/2013/06/defencenet_2.html

http://wwwtimezero.blogspot.gr/

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters