Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ «Α-Ω» ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ! (βίντεο)

ΤΟ Α-Ω ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ 
Δ. Λυμπερόπουλος: «Θέλω να πω κάτι… Πρόσφατα μιλούσα με τον υφυπουργό Άμυνας , τον κ. Τόσκα . Του ανέφερα ότι υπάρχουν πάρα πολλά αντισταθμιστικά οφέλη , που η χώρα μας δεν έχει εισπράξει… Άλφα – Ωμέγα (Α – Ω) λεγόμενα. Μου είπε ο άνθρωπος με πλήρη ετοιμότητα , ότι υπάρχει ένας ολόκληρος όροφος με φακέλους που δεν τους έχει δει ποτέ κανείς.  Κι αυτά είναι χρήματα τα οποία δεν πήραμε ποτέ… » !!!!!!!!!!!
………….
Κατερίνα-Διοτίμα Σπανού ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ 43:00 , ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ Α-Ω !!!!!





ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ !!!


ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» . NEW RADIO 15/6/2899
 


ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ !

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. (4/1/2899)(Απομαγνητοφώνηση Μνημοσύνη)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – Χ.ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ (ΔΩΔΩΝΗ 30/11/2898 απομαγνητοφώνηση ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ…»

United NATION Organization!!! ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ & ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ Α-Ω ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜ & ΤΟΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥ!!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΩ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ! ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΟΛΕΜΑΩ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ.

…..

http://alfeiospotamos.gr/?p=16083

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters