Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Τὰ μαγαζάκια τῶν «ἐπικυριάρχων» ἐδῶ ἀντιπροσωπεύονται (κυρίως) ἀπὸ τοὺς οἱ Antifa!!!

Μπορείς να σκορπάς τον θάνατο χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό και μετά να βγάζεις ο ίδιος …απαλλακτικό πόρισμα για τον εαυτό σου,  στέλνοντας μία ….έμμεση προειδοποίηση στους αντιπροσώπους των χωρών στον ΟΗΕ να προσέξουν για το τι θα ψηφίσουν.

Τὰ μαγαζάκια τῶν «ἐπικυριάρχων» ἐδῶ ἀντιπροσωπεύονται (κυρίως) ἀπὸ τοὺς οἱ Antifa!!!2Τὰ μαγαζάκια τῶν «ἐπικυριάρχων» ἐδῶ ἀντιπροσωπεύονται (κυρίως) ἀπὸ τοὺς οἱ Antifa!!!3

Τὰ μαγαζάκια τῶν «ἐπικυριάρχων» ἐδῶ ἀντιπροσωπεύονται (κυρίως) ἀπὸ τοὺς οἱ Antifa!!!4


Αυτός είναι ο ορισμός του «Επικυριάρχου».

Στην μικρή πόλη της Έδεσσας βρέθηκε κάποιος να γράψει με σπρέι Je Suis Charlie, αλλά ποτέ και κανένας δεν θα έκανε το ίδιο για τα 429 παιδάκια που έκαψε η Ισραηλινή αεροπορία.

Τὰ μαγαζάκια τῶν «ἐπικυριάρχων» ἐδῶ ἀντιπροσωπεύονται (κυρίως) ἀπὸ τοὺς οἱ Antifa!!!1

Τα δίκτυα του Soros έχουν ανοίξει μαγαζάκια AntiFa παντού.

Τὰ μαγαζάκια τῶν «ἐπικυριάρχων» ἐδῶ ἀντιπροσωπεύονται (κυρίως) ἀπὸ τοὺς οἱ Antifa!!!5


Αναλόγως τις περιστασιακές επικοινωνιακές ανάγκες του συστήματος φροντίζουν για …«αυθόρμητες» δημόσιες παρεμβάσεις, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι η νεολαία παίρνει θέση.
Και συμπτωματικά αυτή η …«αυθόρμητη νεολαία», που …«θρήνησε» τόσο σπαρακτικά έναν μόνο Αλέξη, έναν μόνον Φύσσα και ίσως μερικούς εργαζόμενους του περιοδικού Charlie Hebdo, υπερασπίστηκε με σθένος το Ισραήλ λίγες μόλις ημέρες μετά την δολοφονία 2000 αμάχων στην Γάζα, εκ των οποίων το 1/4 μικρά παιδια.


Ο …«θρήνος» και η …«οργή» εκδηλώνονται μόνον όταν κι όπου βολεύει το σύστημα.


Μετά από κάθε …«αυθόρμητη» εξέγερση ακολουθούν ανατροπές κυβερνήσεων, νέα μνημόνια, νέα δάνεια και νέα λεηλασία…
Παντού στον κόσμο κάθε επιτυχημένη «έγχρωμη» επανάσταση άνοιξε διάπλατα τις πόρτες για την επέλαση των τοκογλύφων, του ΔΝΤ και του ΝΑΤΟ.


Οἱ «Αὐθόρμητες» ἐπαναστάσεις …«ἕλκουν» τὸ ΔΝΤ δουλοποιῶντας ἐκ νέου τοὺς λαούς!


Οι τοκογλύφοι δεν περιμένουν πότε θα δημιουργηθεί αυθόρμητα η άναγκη για νέα κρατικά δάνεια, αλλά δημιουργούν τεχνητά την ανάγκη και την επιβάλλουν διά της βίας.
(Βλέπε σκηνικό Ιμίων που σήμανε 30 δις εξοπλιστικών με δανεικά).


Σίγμα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/06/antifa.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters