Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

"Παρακαλώ σκοτώστε την Άνγκελα Μέρκελ". Πανό κατά της Μέρκελ σε επίδειξη μόδας στο Παρίσι

Πανό κατά της Μέρκελ σε επίδειξη μόδας στο Παρίσι
Το δικό του καυστικό μήνυμα για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών έστειλε ένα μοντέλο του Ρικ Όουενς, προκαλώντας την ενόχληση ακόμα και του ίδιου του γνωστού σχεδιαστή. Κατά τη διάρκεια επίδειξης μόδας την Πέμπτη στο Παρίσι ο αντισυμβατικός δημιουργός έμεινε άφωνος όταν είδε το μοντέλο, ονόματι «Ζερά», να βγάζει ένα μικρό πανό....
την ώρα που περπατούσε στην πασαρέλα στο οποίο ήταν γραμμένη η φράση «Please Kill Angela Merkel (Παρακαλώ σκοτώστε την Άνγκελα Μέρκελ)» και η λέξη «not».
Σύμφωνα με τον Guardian, ο Ρικ Όουενς ζήτησε άμεσα τον λόγο από το μοντέλο, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι τον χτύπησε κιόλας, δίνοντας παράλληλα εντολή για την άμεση απομάκρυνσή του από τον χώρο της επίδειξης.
Αποποίηση ευθυνών
Λόγω του «θορύβου» που προκλήθηκε, ο οίκος μόδας «Rick Owens» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει πως «δεν φέρει καμία ευθύνη για τη συγκεκριμένη παράσταση διαμαρτυρίας του μοντέλου κατά τη διάρκεια του «Spring Summer 2016 show»».
«Επρόκειτο για μια ανεξάρτητη δήλωση που δεν εκφράζει τον οίκο» προστίθεται στην ανακοίνωση.
Ένα είναι σίγουρο. Το σίριαλ της διαπραγμάτευσης έχει αρχίσει να απασχολεί και τον χώρο της Μόδας…
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/06/blog-post_858.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters