Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΗΛΕΙΑ «Είμαι μόνος και άρρωστος…»

palaioxori-1 
Σε ένα μικρό, μισοκατεστραμμένο λυόμενο που από παντού λείπουν κομμάτια και το χειμώνα στάζει νερά, στην είσοδο του Παλαιοχωρίου, απέναντι από το κοιμητήριο του χωριού, έχει «στριμώξει» εδώ και 16 χρόνια τη ζωή του ο 64χρονος Θοδωρής Διαμαντής. Μια ζωή δύσκολη αφού ο άτυχος Θοδωρής δίνει τις δικές του, καθημερινές μάχες, με τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που τον βασανίζουν, έχοντας ως μοναδικό εφόδιο ένα μικρό επίδομα που μόλις ξεπερνά τα 300 ευρώ το μήνα.
Πριν λίγους μήνες ο άτυχος 64χρονος «έχασε» τη μοναδική του συντροφιά, την αιωνόβια σχεδόν μητέρα του, και από τότε η μοναξιά είναι άλλο πρόβλημα που τον ταλανίζει. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει από την ηλικία των 12 ετών δεν του επιτρέπουν ούτε τον εαυτό του να φροντίσει. Πόσο μάλλον να συντηρήσει το μικρό φτωχικό λυόμενο που μέρα με τη μέρα καταστρέφεται όλο και πιο πολύ.
Η εφ. «Πατρίς» συνάντησε τον 64χρονο Θοδωρή έξω από το φτωχικό του λυόμενο και μέσα σε κλάματα και αναφιλητά μας εξομολογήθηκε τα προβλήματά του και τι ζητά.
«Είμαι μόνος και άρρωστος» είπε στην εφ. «Πατρίς» ο άτυχος άνδρας και συνέχισε: «Είμαι άρρωστος από 12 χρονών και ζητάω τη βοήθεια του κόσμου. Η ζωή μου είναι πολύ δύσκολη. Οι γονείς μου έχουν πεθάνει, σε γηροκομείο δεν μπορώ να πάω. Οι συγγενείς μου έχουν τα δικά τους προβλήματα, δεν μπορούν να με βοηθήσουν γιατί και αυτοί περνάνε δύσκολα. Χρήματα δεν έχω, ζω με 300 ευρώ το μήνα. Οπότε κάνω έκκληση για βοήθεια. Θέλω έναν άνθρωπο να με βοηθάει στο πλύσιμο των ρούχων, στο καθάρισμα του σπιτιού το οποίο βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, διαλύεται. Ζω 16 χρόνια εδώ. Σχεδόν δεν βλέπω, δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο να κάνω. Δεν ξέρω πως θα καταφέρω να ζήσω αν δεν με βοηθήσει κάποιος».
Ας απλώσει λοιπόν όποιος μπορεί ένα χέρι βοήθειας σε αυτόν τον άνθρωπο που η μοίρα του φέρθηκε τόσο άδικα από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του.

Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)
patrisnews.com

http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters