Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Άμεση υπογραφή Μνημονίου από Τσίπρα με χέρια και με πόδια! Ούτε καν στο υπουργικό δεν θα το φέρει...


Με απόφαση της τελευταίας στιγμής τελικά το πολυνομοσχέδιο – σκούπα, με τα επαίσχυντα μνημονιακά μέτρα, δεν θα περάσει σήμερα από το Υπουργικό Συμβούλιο, αλλά αντιθέτως θα γίνει μία γενικόλογη εισήγηση του Τσίπρα γύρω από την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Ο λόγος έγκειται στο περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου, το οποίο είναι από μόνο του ένα μίνι μνημόνιο. Οι συριζαίοι θέλουν διακαώς να προχωρήσουν άμεσα σε μία συμφωνία, που θα οδηγήσει στην σύναψη του νέου μνημονίου, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Συνεπώς δεν έχουν καν τον χρόνο για να αντιμετωπίσουν την κατακραυγή του κόσμου όταν μαθευτεί το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου.

Έτσι φροντίζουν να μην συζητηθεί το νομοσχέδιο, αλλά να έρθει κατευθείαν προς ψήφιση στη Βουλή, πιθανότατα με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Ενδιάμεσα οι συριζαίοι θα αφήνουν επικοινωνιακές κορώνες για «κόκκινες γραμμές» και θα δηλώνουν «ανυποχώρητοι».

Παράλληλα θα συζητούν κανονικά με τους διεθνείς τοκογλύφους επί του νομοσχεδίου, έχοντας διασφαλίσει εκ των προτέρων ότι δεν θα υπάρχουν αθέμιτες και ανεπιθύμητες διαρροές. Αυτός ήταν άλλωστε και ο αντικειμενικός στόχος της τελευταίας συναντήσεως Μέρκελ – Τσίπρα, όπου η μοναδική ουσιαστική συμφωνία ήταν να μην υπάρχουν διαρροές.

Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ενώ το πολυνομοσχέδιο θα συζητηθεί σήμερα με την τρόικα, δεν παρουσιάζεται στο Υπουργικό Συμβούλιο. Πρόκειται για έναν τακτικισμό της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, που μας φέρνει στο νου παρόμοιους τακτικισμούς των σαμαροβενιζέλων, όταν ακόμα και οι ίδιοι τους οι βουλευτές είχαν άγνοια των νομοσχεδίων και εν τέλει τα ψήφιζαν εξαιτίας της κομματικής πειθαρχίας.

Μετά από την ψήφιση του μνημονίου, ευελπιστούν να συνεχίσουν να φοράνε το αντιμνημονιακό προσωπείο, προφασιζόμενοι ότι είτε «δεν ήξεραν τι ψήφισαν», είτε ότι «αναγκάστηκαν να ψηφίσουν». Βεβαίως δεν έχουν υπολογίσει ότι αυτές τις ίδιες δικαιολογίες ο κόσμος τις ακούει χρόνια τώρα, από τους πασόκους και τους νεοδημοκράτες ολετήρες της Πατρίδας και του Λαού.
χρυση αυγη
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/04/blog-post_282.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters