Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Αφού πρώτα υπεξαίρεσαν και το τελευταίο ίχνος των αποθεματικών...έστησαν στη συνέχεια τη βρώμικη δουλειά με τα άδεια ΑΤΜ


Από την "έντιμη συμφωνία" στην ανεντιμότατη και δόλια πουστιά με συνένοχο την κυβέρνηση και θύμα την ελληνική κοινωνία

Αφού πρώτα υπεξαίρεσαν και το τελευταίο ίχνος από το μεδούλι των αποθεματικών, ταμείων και οργανισμών, έστησαν στη συνέχεια τη βρώμικη δουλειά με τα άδεια ΑΤΜ τη μέρα της πληρωμής των συντάξεων, σε μια πρωτοφανή επιχείρηση εκτεταμένης και καθολικής κοινωνικής τρομοκράτησης και χειραγώγησης του πληθυσμού...


Και πριν καταλαγιάσουν τα απόνερα αυτής της βρώμικης χορογραφίας, όλοι δείχνουν να επείγονται για μια νέα συμφωνία ντροπής, που θα αποκαθηλώσει με πάταγο και το τελευταίο ίχνος κοινωνικής προσδοκίας. Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μία σειρά.

Το ότι θα αναγκαστεί η κυβέρνηση να πάρει μέτρα τα οποία φραστικά τουλάχιστον απορρίπτει μέχρι στιγμής, σημαίνει πως αυτή η συμφωνία, θα είναι μια κακή συμφωνία.

Μήπως όμως το αντιστάθμισμα είναι αξιόλογο και με αυτή την έννοια μια  τέτοια συμφωνία γίνεται λιγότερο επώδυνη εξ αιτίας των ωφελημάτων που αναμένεται να προκύψουν από αυτήν???

Τι θα δώσουμε και τι θα πάρουμε λοιπόν... 
Αυτό πρέπει να απαντηθεί, για να λυθεί αυτόματα και η πιο πάνω απορία.
  • Θα δώσουμε όλοι εμείς ακόμη ένα μέρος από τον ήδη πετσοκομμένο μισθό και τις συντάξεις μας, με τελικό προορισμό τα θησαυροφυλάκια της Κατοχικής διοίκησης…
  •  
  • Θα δώσουμε ότι ακόμη απέμεινε όρθιο από τον πραγματικό πλούτο της χώρας (κι αυτό βαφτίζεται ιδιωτικοποιήσεις), το οποίο θα δοθεί κοψοχρονιά στα... φουσκωμένα πορτοφόλια των ισχυρών, τα οποία εκπροσωπεί και για λογαριασμό των οποίων δουλεύει το πολιτικό κατεστημένο της Ευρώπης.
  •   
  • Θα δώσουμε τα υποθηκευμένα σπίτια μας στους πλιατσικολόγους της κτηματαγοράς, για τα δάνεια που κοκκίνισαν από τους αιματοβαμμένους ή ανύπαρκτους μισθούς μας.
  • Θα δώσουμε προνομιακές συμφωνίες για πλιάτσικο πάνω σε ανθρώπους αλλά και σε γη, αλλά και σε ορυκτό πλούτο, για ν αλωνίζουν ασύδοτα στον τόπο μας, τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα του πλανήτη.
  •  
  • Θα δώσουμε ένα νέο πακέτο μνημονιακών νόμων, θεσμών και ρυθμίσεων που θα αλυσοδέσουν ότι απέμεινε από τη χώρα μας και το λαό της, μαζί με τα τελευταία υπολείμματα, ελπίδας, αξιοπρέπειας, περηφάνιας, βιώσιμης προοπτικής. 

Και έναντι όλων αυτών που ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ... 

  • Θα πάρουν από αυτούς λίγη ακόμη χαρτούρα οι ελληνόφωνοι τραπεζίτες, κι εμείς ένα κλικ στον υπολογιστή που... 
  • θα προσαυξήσει ακόμη περισσότερο τον εξωτερικό μας δανεισμό, 
  • θα τινάξει ακόμη υψηλότερα τα τοκοχρεολύσια που θα κληθούμε να αποπληρώσουμε, και 
  • θ απολαύσουμε μια ισχυρή δόση από αέρα κοπανιστό, αφού στο επόμενο κλικ, η χαρτούρα θα ξαναφύγει για τα ταμεία των δανειστών, και όλοι εμείς θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι, και με καινούρια δυσβάστακτα φέσια εις το διηνεκές.

Αυτό δηλαδή ακριβώς που γίνεται χρόνια τώρα, και καθήλωσε τον τόπο μας στον αναπνευστήρα με το διακόπτη στα δολοφονικά χέρια των δανειστών, αυτό ακριβώς επιχειρείται να εμφανιστεί ως αναγκαστική και έντιμη συμφωνία.

Τα έχουμε ανάγκη αυτά τα χρήματα???
Η απάντηση είναι σαφής και ξεκάθαρη. Καμία απολύτως ανάγκη δε τα έχουμε αυτά τα λεφτά. Ανάγκη δική τους είναι να τα δώσουν, γιατί αυτό είναι το εργαλείο τους για να υποθηκεύσουν πλήρως τη χώρα και να καθυποτάξουν αυτό το λαό.

Όταν λοιπόν ο ίδιος ο πρωθυπουργός δηλώνει πως αν δεν δοθεί η δόση, τότε δε θα πληρωθεί η δόση στους δανειστές αλλά οι μισθοί και οι συντάξεις των πολιτών, τότε τι άλλο από σαφή ομολογία πως η δόση δεν καταλήγει στα χέρια μας, αλλά επιστρέφει στους μαφιόζους του χρήματος, συνιστά αυτή η παραδοχή???

Αυτό λοιπόν που μαγειρεύεται, δε συνιστά έντιμη συμφωνία αλλά ανεντιμότατη και δόλια πουστιά, με συνένοχο την κυβέρνηση και θύμα την ελληνική κοινωνία.
 
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/05/blog-post_1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters