Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

THANK YOU Mr SHAUBLE !!!

Σόιμπλε : Μπορείτε να φύγετε από το ευρώ, εμείς θα σας βοηθήσουμε !!!
Την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ πρότεινε ο Γερμανός Υπ.Οικονομικών στο Έλληνας ομόλογό του, ως λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/03/blog-post_41.html
Το παρασκήνιο των συνομιλιών μεταξύ του Γιάνη Βαρουφάκη και του Βόλφανγκ Σόιμπλε αποκαλύπτει η εφημερίδα Αγορά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, όταν ο Έλληνας ομόλογός του ζήτησε την τήρηση της συμφωνίας της 20ηςΦεβρουαρίου, του απάντησε ότι θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση. Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού πρότεινε ως «εναλλακτική» λύση για την Ελλάδα την έξοδο από το ευρώ. Μάλιστα, προσφέρθηκε και να παρέχει τη βοήθειά του.

Αναλυτικά ο διάλογος

Βαρουφάκης: Θέλουμε να προχωρήσει η υλοποίηση της συμφωνίας της 20ής Φεβρουαρίου

Σόιμπλε: Εμείς πιστεύουμε ότι η 5η αξιολόγηση του προγράμματος της Ελλάδας πρέπει να ολοκληρωθεί ως έχει, χωρίς καμία μεταβολή και με τα προαπαιτούμενα που είχαν ορισθεί πριν από τις εκλογές, με επιτόπου επιθεωρήσεις από την... τρόικα στην Αθήνα. Μέχρι τότε δεν πρέπει να υπάρξει καμία απολύτως εκταμίευση.

Βαρουφάκης: Κοιτάξτε να δείτε, αυτά τα πράγματα δεν γίνονται, μόλις αποφασίσαμε κάτι άλλο στο Eurogroup.

Σόιμπλε: Εν τοιαύτη περιπτώσει, υπάρχουν επιλογές. Για παράδειγμα, όποτε θέλετε μπορείτε να φύγετε από το ευρώ. Εμείς θα σας βοηθούσαμε σε αυτή τη διαδικασία.

Βαρουφάκης: Όπως γνωρίζετε, αυτή δεν είναι η επιλογή μας.
Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, στο μεταξύ, σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρτ» δήλωσε ότι «οι αιτίες των προβλημάτων στην Ελλάδα δεν βρίσκονται στις Βρυξέλλες, στην Ευρώπη ή τη Γερμανία, βρίσκονται στο ότι η Ελλάδα ζούσε για πολύ καιρό υπεράνω των δυνατοτήτων της, ίσως η Ευρωζώνη ήταν επίσης ένας πειρασμός».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, από την άλλη, προσερχόμενος στο Οικονομικό Φόρουμ στο Κόμο, από όπου πέταξε τη «βόμβα» για το πάγωμα των προεκλογικών εξαγγελιών, ερωτηθείς για πιθανό grexit, απάντησε:

«Σίγουρα δεν αναμένετε από εμένα να απαντήσω σε μία τόσο αναιδή ερώτηση, σε ένα τόσο υπέροχο μέρος»
 
 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/03/thank-you-mr-shauble.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters