Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΑΥΤΑ είναι τα μικροφίλμ με τα 400.000 έγγραφα για τις γερμανικές θηριωδίες -των "φίλων"μας-.(Φωτογραφίες)

Δείτε τα μικροφίλμ με τα 400.000 έγγραφα για τις γερμανικές θηριωδίες (Φωτογραφίες)
Πάνω σε αυτά τα αρχεία θα στηριχτούν οι διεκδικήσεις της Ελλάδας για τις πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία. Περίπου 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ, που τεκμηριώνουν τις γερμανικές θηριωδίες κατά την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, έχει στα χέρια της η Ελλάδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Ήσυχος, ο οποίος ανέδειξε το θέμα, έχει επανειλημμένα τις τελευταίες ημέρες δηλώσει ότι το υλικό αυτό θα αξιοποιηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και θα αποτελέσει τη βάση για τη διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων....
Το 2006 η Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού αγόρασε από την υπηρεσία Εθνικών Αρχείων των ΗΠΑ έναντι 11.084 δολαρίων πολύτιμο υλικό, πάνω στο οποίο θα στηριχθεί η χώρα μας, για να αποδείξει τις γερμανικές θηριωδίες. Συγκεκριμένα, αφορά 162 μικροφίλμ, που είχε στην κατοχή της η αμερικανική υπηρεσία αρχείων, καθένα από τα οποία περιέχει 500 με 3.000 σελίδες εγγράφων από το γερμανικό στρατό. Οι Γερμανοί συνήθιζαν να κρατούν ημερολόγιο με όλες τις κινήσεις και, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, όπως είχε πει ο Κώστας Ήσυχος στη βουλή, στα αρχεία (της περιόδου 1941-1944) έχουν καταγραφεί παράνομες αρχαιολογικές ανασκαφές, εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας, βεβηλώσεις ιστορικών μνημείων, καταστροφές των υποδομών, όπως αεροδρόμια, λιμάνια, δρόμοι, γεφύρια, ακόμη και σπίτια. Ήδη, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αναζήτησης ειδικών επιστημόνων που θα επεξεργαστούν το πολύτιμο αυτό αρχείο και θα τεκμηριώσουν με στοιχεία τις ελληνικές αιτιάσεις για αποζημιώσεις.
Όπως φαίνεται και από το οπτικό υλικό που δίνει στη δημοσιότητα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τα αρχεία είναι σε μικροφίλμ, -162 μπομπίνες- και οι εγχώριες στρατιωτικές υπηρεσίες, για να μπορέσουν να τα δουλέψουν, τα περνούν από μια τεχνική μορφή σε άλλη.
Πάντως, ο Κώστας Ήσυχος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αξιοποίηση των στοιχείων, παρόλο που η διαδικασία αναμένεται να είναι εξαιρετικά χρονοβόρα.
Ο αναπληρωτής υπουργός είπε ότι τα αρχεία βρίσκονται σε φάση ψηφιοποίησης και τόνισε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί ταχύτατα, περίπου σε δέκα μέρες.
 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/03/400000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters