Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Σοκ στην Τουρκία από την δήλωση του προεδρικού υποψήφιου



 
 
Ο Αμερικανός προεδρικός υποψήφιος των Δημοκρατικών Rand Paul (με μεγάλες πιθανότητες να πάρει το χρίσμα) δήλωσε δημόσια την υποστήριξή του στη δημιουργία Κουρδιστάν που θα περιλαμβάνει και τα εδάφη της νοτιοανατολικής Τουρκίας δηλαδή τις περιφέρειες Ντιγιάρμπακιρ,Χατάι κ.λ.π
 
Ο Αμερικανός υποψήφιος απλά παραδέχθηκε δημόσια αυτό που το βαθύ αμερικανικό κράτος επιζητά. Ένα κοσμικό Κουρδιστάν που θα προστατεύει το Ισραήλ, θα ελέγχει τα ενεργειακά αποθέματα του Κιρκούκ για λογαρισμό των Αμερικανών,και θα "κοντύνει" την Τουρκία που επί πρωθυπουργίας Ρ.Τ.Ερντογάν και Α.Νταβούτογλου έβγαλε "γλώσσα" στην Ουάσιγκτον.
 
Ταραχή έχουν προκαλέσει στην Τουρκία οι δηλώσεις του Rand Paul, υποψηφίου των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές που θα γίνουν το 2016, στις οποίες υποστήριξε ότι η Τουρκία θα πρέπει να διαμελιστεί και να παραδώσει μέρος των εδαφών της στο υπό ίδρυση νέο κουρδικό κράτος.
 
Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, γερουσιαστής Rand Paul, μιλώντας στο Breitbart News τόνισε την μεγάλη ανάγκη ίδρυσης ανεξάρτητου κουρδικού κράτους που θα είναι το βασικό ανάχωμα στην επέκταση των τζιχαντιστών ενώ υποστήριξε ότι θα πρέπει να δοθούν καινούργια οπλικά συστήματα στους Κούρδους του βορείου Ιράκ.
 
Εκείνο όμως που ανησύχησε έντονα τους Τούρκους, είναι οι δηλώσεις σχετικά με το κουρδικό κράτος. Ο Αμερικανός γερουσιαστής ανέφερε ότι υπόσχεται να στηρίξει με κάθε μέσο την ίδρυση ανεξάρτητου κουρδικού κράτους το οποίο θα περιλαμβάνει και πολλά εδάφη της ίδιας της Τουρκίας. Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος θα χαράξει τα νέα σύνορα του Κουρδιστάν, «Kürdistan içim yeni sınırla çizeceğim»!
 
Οι δηλώσεις αυτές όπως ήταν επόμενο προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση στην Τουρκία, καθώς ο Αμερικανός γερουσιαστής και υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν δίστασε φανερά να δηλώσει πως θα πρέπει να αφαιρεθούν εδάφη της Τουρκίας για να αποδοθούν στο νέο Κουρδιστάν, δηλαδή με λίγα λόγια να διαμελιστεί η σημερινή Τουρκία με πρόσχημα τον πόλεμο κατά των Τζιχαντιστών τον οποίο, σύμφωνα με τον Αμερικανό γερουσιαστή, τον έχουν επωμιστεί καθ’ ολοκληρία οι Κούρδοι μαχητές.
 
Ο Rand Paul προχωρώντας ακόμα περισσότερο για το θέμα της ίδρυσης κουρδικού κράτους, υποστήριξε ότι θα πρέπει να παραχωρηθούν στους Κούρδους και εδάφη και από το Ιράκ και τη Συρία για την δημιουργία ενός μεγάλου Κουρδιστάν, το οποίο φυσικά θα είναι υπό την άμεση αμερικανική επιρροή.
 
Σημειώνεται ότι ήδη οι Κούρδοι στην νοτιοανατολική Τουρκία που ελέγχουν τους περισσότερους δήμους έχουν ξεκινήσει την δημιουργία άτυπων κρατικών δομών με την σκέψη της δημιουργίας ενός μελλοντικού κράτους.
 
Μόνο τυχαία δεν είναι η πρόσκληση στον Έλληνα πρωθυπουργό Α.Τσίπρα και στον Γάλλο πρόεδρο Φ.Ολάντ να παραστούν στους εορτασμούς της κουρδικής Πρωτοχρονιάς του Nevruz, καθώς επιζητούν την αναγνώριη από ξένες ηγεσίες.
 
Ένας μελλοντικός διαμελισμός της Τουρκίας δεν μπορεί να αφήνει την ελληνική ηγεσία αδιάφορη καθώς οι Τούρκοι μπορεί να θελήσουν να επεκταθούν προς δυσμάς για να αντισταθμίσουν τις απώλειες.
 
 Πριν από 250 χρόνια ο Εθνομάρτυρας Πατροκοσμάς είχε προφητέψει "Οί Τούρκοι θά φύγουν, αλλά θά ξανάρθουν πάλι καί θά φθάσουν ώς τά Εξαμίλια. Στό τέλος θά τούς διώξουν είς τήν Κόκκινη Μηλιά. Από τούς Τούρκους τό 1/3 θά σκοτωθή, τό άλλο τρίτο θά βαπτισθή καί μονάχα τό 1/3 θά πάη στήν Κόκκινη Μηλιά".
 
Ήδη στην Τουρκία ανησυχούν για το 1/3 του πληθυσμού που είναι Αλεβίτες-κρυπτοχριστιανοί, όσο για την Κόκκινη Μηλιά τοποθετείται κάπου στον Ευφράτη δηλαδή στο μελλοντικό Κουρδιστάν.
 
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/03/rand-paul.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters