Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Ποιοί εἶναι οἱ μέτοχοι τῆς «Τραπέζης τῆς Ἑλλάδος»;

Ποιοί εἶναι οἱ μέτοχοι τῆς «Τραπέζης τῆς Ἑλλάδος»; 3

Μέσα από την ιστοσελίδα της Σοφίας Βούλτεψη είχε τεθεί το ερώτημα:  «Ποιοι είναι οι μέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδας;»....

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ...Το ίδιο ερώτημα είχε τεθεί κι από τον 
Πάνο Καμμένο το 2012.


Ποιοί εἶναι οἱ μέτοχοι τῆς «Τραπέζης τῆς Ἑλλάδος»; 4
 ΕΝΙΚΟΣ

Ποιοί εἶναι οἱ μέτοχοι τῆς «Τραπέζης τῆς Ἑλλάδος»; 1


και εδώ
 

Η Τράπεζα που υπογράφει για λογαριασμό μας δάνεια, που κουρεύει τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων, που είναι ο ελεγκτής του Τραπεζικού και του Ασφαλιστικού Τομέα, που διαθέτει ειδικές εξουσίες ελέγχου κλπ, όχι μόνο ΔΕΝ ελέγχεται από το Κράτος, αλλά με νόμο του κράτους έχει το δικαίωμα να ΜΗΝ δημοσιεύει το μετοχολόγιό της.



Ποιοί εἶναι οἱ μέτοχοι τῆς «Τραπέζης τῆς Ἑλλάδος»; 2 


ΚΟΥΤΙ ΠΑΝΔΩΡΑΣ
Αυτό το τοκογλυφικό κράτος εν κράτει που ελέγχει απόλυτα την οικονομία και κατ’ επέκταση τους πολίτες,  διαθέτει δικαιώματα που ΚΑΝΕΝΑΣ επαναστάτης πολιτικός δεν έθεσε σε δημόσια συζήτηση.
 Κανένας αρχηγός κόμματος δεν απαίτησε να επανεξεταστούν τα αποικιοκρατικά δικαιώματα της «Τραπέζης της Ελλάδος» και να δούμε πόσες διατάξεις του Συντάγματος έχουν παραβεί ΟΛΟΙ όσοι ψήφισαν και διατήρησαν ανέπαφα αυτά τα εξωφρενικά προνόμια των τοκογλύφων.

  Ποιοί εἶναι οἱ μέτοχοι τῆς «Τραπέζης τῆς Ἑλλάδος»; 5

ΤΑ ΧΑΛΙΑ

Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος είχε θέσει ζήτημα ανακτήσεως του ελέγχου της ιδιωτικής Τραπέζης της «Ελλάδος» από το κράτος ως αντιπολίτευση.


Τώρα που βρέθηκαν στην κυβέρνηση  θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνεχίσουν να έχουν τις ίδιες απορίες και αν θα συνεχίσουν να θέλουν να κρατικοποιήσουν την Τράπεζα της Ελλάδας, αφού εξετάσουν και την σχέση της με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, της οποίας τα πολύχρωμα χαρτάκια η Ελλάδα θεωρεί κατάλληλα για την πληρωμή φόρων από τους Έλληνες.

Και μία ενδιαφέρουσα εργασία εδώ:

Ποιοί εἶναι οἱ μέτοχοι τῆς «Τραπέζης τῆς Ἑλλάδος»;.pdf


Σίγμα
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/02/blog-post_544.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters