Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Tελωνείο Κήπων: Πρόστιμα σε λεωφορεία που μετέφεραν ψηφοφόρους από την Τουρκία.


69d0f8e6422f7d80

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ! ΗΡΘΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ… ΜΙΣΟΑΔΕΙΑ !!!! ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;;
  
Πρόστιμο σε 17 από τα λεωφορεία που μετέφεραν Έλληνες μουσουλμάνους ψηφοφόρους.
Κλήθηκαν να πληρώσουν τα πρόστιμα, που τους επιβλήθηκαν, για να επιστρέψουν στην Τουρκία. Ο λόγος για 17 από τα λεωφορεία που μετέφεραν στην Κομοτηνή Έλληνες μουσουλμάνους ψηφοφόρους, που ζουν στην Τουρκία.
Σύμφωνα με τη εφημερίδα “Ο Χρόνος’ στα 17 λεωφορεία επιβλήθηκε πρόστιμο της τάξης των 600 ευρώ στο καθένα. Αυτό συνέβη στο τελωνείο των Κήπων, όταν οι τελωνειακοί διαπίστωσαν ότι έλειπαν πολλοί επιβάτες που περιλαμβάνονταν στην σχετική λίστα.
Τα πρόστιμα πληρώθηκαν πάραυτα και έτσι διευθετήθηκε η διέλευσή τους κι επέστρεψαν κανονικά.
http://www.e-evros.gr/index.php?sec=85&cid=26398

http://alfeiospotamos.gr/?p=12256

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters