Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

"Je suis Charlie" από τους πουλημένους στίς ΗΠΑ ηγέτες της Ευρώπης ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ


Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη συγκέντρωση στο Παρίσι μετά τα τρομοκρατικά χτύπημα των εξτρεμιστών τζιχαντιστών που σόκαραν τη Γαλλία και έθεσαν σε συναγερμό τις μυστικές υπηρεσίες ολόκληρης της Ευρώπης για πιθανά νέα χτυπήματα. Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες δίνουν το πάρων ενώ μετά το κάλεσμα του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ αρκετοί πολιτικοί ηγέτες βρίσκονται στην πόλη του Φωτός....
Οι αρχηγοί των κρατών δίνουν το δικό τους μήνυμα κατά της ξενοφοβίας, του ρατσισμού αλλά και της ελευθεροτυπίας. Ο Φρανσουά Ολάντ πιασμένος χέρι-χέρι με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου διαδηλώνουν στη μνήμη των 17 θυμάτων.

Ο Έλληνας φερόμενος ως Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται δίπλα στους ομολόγους του της Ισπανίας και της Μεγάλης Βρετάνιας τους Μαριάνο Ραχόι και τον Ντέιβιντ Κάμερον αντίστοιχα. 

Je suis Charlie από τους ηγέτες της Ευρώπης – ΒΙΝΤΕΟ


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/01/je-suis-charlie_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters