Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

Όλοι στο Παρίσι για «παγκόσμια λύση»


aparis


Ηγέτες από όλο τον κόσμο, κόμματα, συνδικάτα, εβραϊκές, χριστιανικές, μουσουλμανικές θρησκευτικές ενώσεις, σύλλογοι, προσωπικότητες, πολίτες. Όλοι στην -όπως την ονομάζουν τα μέσα- «πορεία για την δημοκρατία» στο Πρίσι.
Όλοι, αριστεροί και δεξιοί, θρήσκοι, άθρησκοι, άθεοι και θεϊστές, θα αποδεχθούν και την «λύση» της πλήρους και απόλυτης αστυνόμευσης με αφορμή τον ισλαμικό κίνδυνο, ο οποίος υπάρχει μεν αλλά εκτρέφεται από τις μυστικές υπηρεσίες της παγκόσμιας διαπλοκής. Ποιος υποστήριζε και εκπαίδευε τους ισλαμιστές στην Συρία και όχι μόνο; Γιατί ηγετικές μορφές του Ισλαμικού Κράτους έχουν να κάνουν με την CIA;
Μια ιστορική ημέρα λοιπόν για την κοινή γνώμη , ένα ακόμα λιθαράκι στον δρόμο προς την προσπάθεια επιβολής παγκόσμιας δήθεν «ειρήνης» με ένα κέντρο διαχείρισης των εξουσιών – επιβολής της τάξης και καθεστώς, που ακόμα και οι μεγαλύτεροι δικτάτορες θα ζήλευαν. Πάλι θα αποφασίσει ο «κυρίαρχος λαός», ο οποίος διαδηλώνει στο Παρίσι μαζί με τους… «ταγούς» του, αφού κατατρομοκρατήθηκε με διόλου τυχαία γεγονότα.

ΠΥΓΜΗ.gr
 http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/01/blog-post_541.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters