Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

"Νευροψυχοπαθολογικό ξέσπασμα" ....οι απροκάλυπτες παρεμβάσεις του Γερμανικού γκουβέρνου στις Ελληνικές εκλογές.

"Ευρωχαζάρ" πολιτικός πολιτισμός(!) ....με "ψυχονευρωτική"(πολιτική) συμπεριφορά!  
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ 27-02-2000 - (FOTO)...
....αλλοπρόσαλλες χειρονομίες(ψυχοπαθολογική πολιτική αντίδραση) ....και "αχαρακτήριστη" έκφραση προσώπου !  
Αυτές οι "αγχωτικές" φυσιογνωμίες "ηγεμόνων-πολιτικών" ....δεν αρμόζουν στην πολιτισμένη και δημοκρατική Ευρώπη.
==ΑΠΟΣΠΆΣΜΑΤΑ ΑΠΌ ΔΗΜΟΣΊΕΥΜΑ: 
- "Η Άντζελα Μέρκελ θεωρείται πολύ άπειρη και πολύ αριστερή".
- "Οι περισσότεροι παρατηρητές εκτιμούν, όμως, πως οι Χριστιανοδημοκράτες έχουν άμεση ανάγκη ενός(άλλου) νέου και ισχυρού ηγέτη".
- "Εισηγήθηκε το τέλος της "εποχής Κολ" με τις ατασθαλίες" (τσιμουδιά όμως για τον  Β. Σόιμπλε, που είχε και αυτός "εμπλοκή")
- "Η Αντζελα Μέρκελ μεγάλωσε στην Ανατολική Γερμανία, κατοικούσε πίσω από το Σιδηρούν Παραπέτασμα...."
==Έτσι ....πήρε τα νεοφιλελεύθερα -και συνάμα εθνικιστικά- πολιτικά "ιδεώδη"του  Β. Σόιμπλε, τ' ανακάτεψε με τα δικά της Σοβιετικού τύπου βιώματα ....και έφτιαξε -στο μυαλό της- ένα αλλόκοτο και αλλοπρόσαλλο πολιτικό-ιδεολογικό "κεντροαριστεροδεξιό" νεοφιλελεύθερο σύστημα διακυβέρνησης .....μια σαλάτα σερβιρισμένη στις χώρες της Ευρώπης -και όχι μόνον- μέσα σε "πιατέλα" Γερμανικού εθνικισμού.
Ξαπόλισε  ύστερα τα "τεχνοκρατικά πρακτοράκια" της -τύπου Ράιχ-βαχ.... που "πλαγιοκοπούν" -με το αζημίωτο- πρόθυμους  οικονομικούς δοσίλογους ....σε μια προσπάθεια να "αρπάξουν" τον πλούτο της χώρας μας και τις αποταμιεύσεις πολλών γενεών Ελλήνων ....και άλλων λαών!
Η "παραλυμένη νευρωτική" Ευρώπη πεθαίνει ....η Ελλάδα θα  ζήσει!
ΑΣ ΚΟΙΤΆΞΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΊ ΤΑ ΤΟΥ ΟΊΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΊΝΟΥΝ -ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ-  ΣΤΟ ΡΟΛΌ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΜΌΝΟΝ ΩΣ ΔΑΝΕΙΣΤΈΣ ....ΓΙΑΤΊ "ΑΠΌ ΚΑΚΌ ΧΡΕΟΦΕΙΛΈΤΗ"  -ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΝ- "ΚΙ ΈΝΑ ΣΑΚΊ  ΆΧΥΡΑ"....
==FT: Γίγαντας με ... πήλινα πόδια η Γερμανία
....σύμφωνα με το δημοσίευμα των Financial Times, «μια ελληνική χρεοκοπία θα οδηγούσε σε άμεσες απώλειες ύψους περίπου 90 δισ. ευρώ για τη Γερμανία». 
[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ] 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/01/blog-post_944.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters